Sony BRAVIA® XG95 TV – a játék
csúcspontján

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED TV
Főbb jellemzők

Nagy képernyő, dinamikus sportélmény

Nézzen minden mozzanatot 4K HDR-ben. A látványos, nagyképernyős élményhez tervezett Sony BRAVIA® magával ragadó sportélményt nyújt.

Kép: Mine Kasapoglu

Világos és tiszta, még rekordsebességen is

Egyes képernyőkön a sportjelenetek kissé elmosódottak, de az X-Motion ClarityTM technológiával a gyors jelenetek simák és tiszták. Legyen szó akár a kockás zászló előtti utolsó hajtűkanyarról, vagy a mérkőzést eldöntő 30 yardos gólról, a fényerő és a részletesség sosem csökken, így Ön nem marad le semmiről.

SZIMULÁLT KÉP

Cél az arany – minden szögből

Ezen a nagy látószögű TV-n élénk, valódi színeket láthat – minden szögből. Az X-Wide Angle technológia a TRILUMINOSTM kijelzők bámulatos színeit és árnyalatait kínálja a szoba minden pontjából nézve.

Díjnyertes 4K LED TV – a bajnokoknak

Jegy a tökéletes élethűséghez

Az X1 UltimateTM képfeldolgozó processzor az eddigi legerősebb processzorunk; objektumok százait észleli a képernyőn, intelligensen javítva azok fényerejét, részletességét és színeit. Az eredmény hihetetlenül valósághű, mintha a pálya mellett ülne.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SZIMULÁLT KÉP

Sportok a helyi háttérvilágítású XG95 Full Array LED TV-n 

Sok LED TV „oldalvilágítással” van ellátva, azaz a fényt a panel alján vagy oldalain elhelyezett LED-sor szolgáltatja. Ez jó megoldás vékony, megfizethető TV-khez, de nem túl jó az ikonikus sportpillanatok megjelenítéséhez; a világos területek nem elég fényesek, a fekete területek pedig szürkék vagy kékesek.

A sportjelenetek a „közvetlen megvilágítású” TV-ken is csorbát szenvedhetnek. Itt a széleken lévő LED-sor helyett a panel mögé helyezik a LED-eket, hogy átvilágítsák a képernyőt. Így a sportesemények világosabbak lehetnek, de a sötét hátterek előtti fényes objektumok körül zavaró fényudvar jelenhet meg, a színek pedig nem elég pontosak a sötét területeken, és a TV is vastagabb.

Full Array LED
HAGYOMÁNYOS EDGE LED
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SZIMULÁLT KÉP

A helyi háttérvilágítású Full Array LED úgy jeleníti meg a sporteseményt, ahogy az a valóságban látható. A teljes képernyőt lefedő LED-eknek és a valós időben vezérelt zónáknak köszönhetően a feketék és a világos részek mindig pontosak, így az ikonikus sportpillanatok élethűek és elevenek, miközben az akció kibontakozik a szeme előtt.

*Szimulált képek.

Nézze, hallgassa, élje át

Élvezzen minden győzelmet élethű képekkel és ehhez méltó hangzással. A gyönyörű, részletes, 4K felbontású képeket a Sound-from-Picture RealityTM szinkronizálja, így az audio-vizuális teljesítmény épp olyan feledhetetlen lesz, mint a sportolók hőstettei.

A pontosan egyező kép és hang győztes párost alkot

Az Acoustic Multi-AudioTM technológia a teljes körű hangsugárzórendszer mellett két hangpozicionáló magassugárzót is tartalmaz, melyek létrehozzák a Sound-from-Picture RealityTM valóságát. A hang és kép szinkronizálása magával ragadó élményt nyújt. Akár hazai csapatának stadionjáról, akár a versenypálya célvonaláról van szó, az Acoustic Multi-AudioTM az események közepére repíti.

Szívja magába az atmoszférát

Audio Sport módban az aréna hangulata a nappalijában kel életre.

Sikerre született

A letisztult, minimalista dizájnnak köszönhetően az XG95-tel arra koncentrálhat, ami fontos – vagyis a játékra.

Áthúzás

További ajánlott BRAVIA® OLED televíziók a pálya minden mozzanatának élvezetéhez.

A díjnyertes AG9

Az X1™ képfeldolgozó csúcsprocesszor, valamint 8 milliónál több önmegvilágító, egyedileg vezérelt OLED-képpont dolgozik ebben a 4K Ultra HD TV-ben – akár 77” átmérővel –, így ideális a sportok szerelmeseinek, akik minden apró részletre kíváncsiak.

Fedezze fel a BRAVIA® TV-k választékát

A 4K LED XG85-től a 4K OLED AG8-ig szakértőink minden TV-t úgy alkottak meg, hogy tökéletes legyen a sportesemények élvezetéhez.