Magával ragadó sportélmény
A jegyed az első sorba szól

A fejlett kép- és hangtechnológiák segítségével a Sony BRAVIA® a nappalidban kelti életre a sportot a valósághű képével, valamint térhatású, atmoszférikus hangjával.

Gondolkodj nagyban

Az akció legapróbb részleteit is láthatod a nagyképernyős, 4K HDR tévén, és a szobában mindenki jól láthatja a képet a forradalmi X-Wide AngleTM technológiánknak köszönhetően, mely a Sony-ra jellemző, kivételes képminőséget nyújt bármilyen szögből.

Határtalan teljesítmény

Az ikonikus sportpillanatokat tisztán kell látni. A Sony X-Motion ClarityTM technológia még a leggyorsabb jeleneteket is elmosódásmentesen, folyamatosan és tisztán jeleníti meg, így minden kört, ugrást és győzelmet valóban átélhetsz.

Hagyományos televízió
HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓ
X-Motion Clarity
TV X-MOTION CLARITY TECHNOLÓGIÁVAL

SZIMULÁLT KÉP

Magával ragadó hang, tökéletes szinkronban

A hagyományos tévéktől eltérően, ahol a hangszóró a képernyő alatt van, az Acoustic Multi-Audio™ esetében két hangpozícionáló hangszóró a tévé hátulján van, hogy közvetlenül kövessék a képernyőn látható akciót, és független erősítők fokozzák a hangnyomást és a stabilitást. Minden annyira valósághű, mintha te is a stadionban vagy a célvonalnál ülnél.

Az Acoustic Multi-Audio az XH90 65"-os és ennél nagyobb, valamint az XH95 55"-os és ennél nagyobb tévéknél elérhető. A független erősítők (Bi-Amp) az XH95 55"–75"-os méreteinél elérhető.

Sony BRAVIA®, sportra tervezve
A legjobb 4K LCD tévéink – az XH95 sorozat

A hagyományos tévék csak egy sor LED-et használnak; a Sony Full Array LED – a hihetetlen teljesítményű Picture Processor X1™ Ultimate révén – az egész képernyő területére helyez LED-eket, hogy a verseny minden apró részletét élvezhesd az XH95-ön.

XH90 sorozat – teljes színmélység és kontraszt

A Picture Processor X1™ minden részletet megmutat 4K Ultra HD felbontásban a lenyűgöző Full Array LED kijelzőn, így az XH90 magával ragad a meccsbe.

A8 sorozat – nagy teljesítményű, magával ragadó

Ugyanaz a processzor hajtja az A8-at, mint a 8K tévéinket, ezért lenyűgöző OLED-képminőséget nyújt, a képpel tökéletes szinkronban lévő hangzásról pedig az Acoustic Surface AudioTM gondoskodik.

Azt gondolod, hogy túl kevés a hely? Gondold át újra.

A képtechnológia és a dizájn fejlesztéseinek köszönhetően még a kis szobákban is elérhető a nagyképernyős élmény. A nagy felbontású képernyők lehetővé teszik, hogy közelebb ülj az akcióhoz, a vékonyabb keretek pedig a tévé méretének növelése nélkül maximalizálják a képernyőméretet.

Kerülj közelebb a cselekményhez!
Kerülj közelebb a cselekményhez!

Napjaink feljavított felbontású 4K tévéi akkor is éles és egyenletes képet adnak, ha közel ülünk, vagy ha nagyobb képernyőt nézünk. Általánosan azt javasoljuk, hogy a tévé magassága legyen a tévé és a megtekintési pozíció közötti távolság kétharmada. Megtekintési távolság: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Több hely a képernyő számára
Több hely a képernyő számára

A legújabb televízióink vékonyabb kerettel rendelkeznek, így nagyobb képernyőt is választhatsz anélkül, hogy megnőne a tévéd mérete. A látvány még lenyűgözőbb lesz, mert a cselekményre összpontosíthatsz a képernyő körül található keret helyett.