Ugrás a tartalomra

Bemutató:
2017-es CES

Keltse életre képzeletét, és fedezze fel a szórakozás világát legújabb termékfejlesztéseinkkel, melyeket a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai vására, a 2017 CES keretei között mutatunk be.

#SonyCES

A1

Gondolkozzon a kereteken kívül

A valóság tökéletes feketével és színekkel kel életre. A több mint 8 millió saját fényforrással rendelkező pixel vezérlése pontosan és egyenként történik. A Sony OLED TV tökéletes kontrasztot teremt.


A hang új dimenziója

Fedezze fel a magával ragadó otthoni moziélmény új szintjét Dolby Atmos és 7.1.2 csatornás S-Force Pro Front surround hangzással.

Vigye haza a mozit

Valódi moziélményben lehet része ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval, mely támogatja a Dolby Atmos és DTS:X technológiákat.

Rendezzen saját diszkóestet

A mély basszus és a villogó fények segítségével a SRS-XB40 vezeték nélküli hangfal bárhol remek bulihangulatot teremt.

Tenyérnyi méretű mindenes

A hibátlan autofókusz, kizökkenthetetlen stabilitás és az intuitív érintőképernyő mind elfér a tenyerében – a cserélhető objektíves α6500 mindenhova elkíséri, így nem marad le semmiről.

Lenyűgöző AF-sebesség, kompakt kialakítás

A prémiumkategóriás kompakt RX100 V a világ leggyorsabb autofókuszát (AF) és sorozatfelvételt kínál, így szempillantás alatt elkaphat minden mozzanatot.

Nézze meg, mi történik a 2017-es CES vásáron

Elvittük a legújabb és legjobb termékeinket az idei CES rendezvényére. Nézze meg az alábbi galériát, és ismerje meg a holnap termékeit és technológiáit.