Ugrás a tartalomra

CES 2016

A CES 2016 újdonságai

A CES 2016 kiállításon bemutatásra kerülő, nagyszerű új termékeink új szintre emelik az innováció fogalmát, hogy Önnek mindig izgalmas, emlékezetes szórakozásélményben lehessen része.

Csodálatos kialakítás, gyönyörű képek

A zseniális Slim Backlight Drive™ technológiának köszönhetően ez a 4K HDR televízió szupervékony kialakítása mellett lélegzetelállító képminőséget nyújt.

4K képtisztaság a nagy dinamikatartományú kép kivételes kontrasztjával

Keljen útra vele

A h.ear go vezeték nélküli hangsugárzó a lenyűgöző hangzást könnyű csatlakoztathatósággal és teljes hordozhatósággal ötvözi. Így amikor a szórakozásra kerül a sor, Ön mindig készen állhat.

Élje át újra a pillanatokat

Örökítse meg a kiváló jeleneteket. Ragadja meg szenvedéllyel a történéseket. Ne hagyja a feledés homályába merülni filmjeit. A 4K Handycam® készülékkel a legmozgalmasabb emlékeket is életre keltheti.

Csak az Ön képzelete szab határt a lehetőségeknek

Formálja át otthoni szórakoztatását a Life Space UX segítségével

A Sony célja az, hogy mindig újdonságokkal szolgálhasson a fogyasztók számára. Új Life Space UX termékeink is ennek szellemiségében születtek, a technikai újítások és a lenyűgöző formatervezés iránti folyamatos elkötelezettségünk jegyében. Az alábbiakban többet is megtudhat ezekről a termékekről.

  • Üveghangzású hangsugárzóÜveghangzású hangsugárzó
  • LED-izzós hangsugárzóLED-izzós hangsugárzó
  • Hordozható, rendkívül kis vetítési távolságú projektorHordozható, rendkívül kis vetítési távolságú projektor

Ismerje meg a Sony újításait a CES 2016 kiállításon

Legújabb technológiáinkat és újításainkat hoztuk el a CES kiállításra idén. Tekintse meg alábbi fotóinkat, és győződjön meg róla saját szemével.