Ugrás a tartalomra
Televíziók

Smart TV készülékek

Élvezze a kiváló képeket és csatlakoztathatóságot a legjobb intelligens tévéinkkel. Fedezze fel, hogyan reformálják meg az intelligens tévékészülékek az otthoni szórakoztatást.

A tévézés intelligensebb módja

A televíziók még okosabbak lettek. A legújabb intelligens tévénk és 3D intelligens tévénk a kiemelkedő képalkotási technológiát a kényelmes online elérhetőséggel kombinálja, igazán magával ragadó élményt kínálva.

Tartalomátvitel a Sony Smart tévén
4K Smart tévét néző pár

Vegye kézbe a szórakozását!

A Sony intelligens tévéivel egyetlen helyen elérheti a kedvenc szórakozásait. Böngészhet a csatornák között, vagy az okostelefonja tartalmában, majd meg is oszthatja azt, szörfölhet a neten, és mindezt a tévékészülékéről.

Intelligens távvezérlő az Ön intelligens tévéjéhez

Ragadja meg a távvezérlőt és élvezze az intelligens tévékhez kínált egyérintéses szórakozást. A BRAVIA® távvezérlő továbbfejlesztett funkciói révén könnyedén kereshet a fotók, zeneszámok, filmek és webes tartalmak között.

Távvezérlő a Sony Ultra HD Smart televíziókhoz
4K képek a Sony legjobb intelligens tévéivel

Tökéletes kép

Kényeztesse szemét a Sony intelligens tévék által kínált fantasztikus képminőséggel. Az X-Reality képfeldolgozó processzor elemzi, megtisztítja és finomítja a képeket, csökkentve a zajszintet egy soha nem látott képélmény biztosítása érdekében.

A hangzás, amely mozgásba hoz

Suttogásoktól a robbanásokig – minden sokkal erőteljesebben hangzik a Sony legjobb intelligens tévéin. Az olyan csúcstechnológiák, mint a ClearAudio+ és a Voice Zoom még tisztábbá teszik a hangot, hogy mostantól soha ne maradjon le semmiről.

A 4K Smart tévét és a Sony ClearAudio-t élvező pár
Tartalommegosztás barátokkal Sony Smart tévéken

Nézzék együtt egymástól távol

A népszerű játékoktól kezdve, egészen a sorozatok évadzáró adásáig a Sony intelligens tévék segítségével könnyen megoszthatja a gondolatait. A Közösségi tévézés funkció - a smart tévéink beépített funkciója - lehetővé teszi, hogy egy időben írjon és olvasson megjegyzéseket arról, amit éppen néz. Mesélni akar a barátainak vagy a családtagjainak a filmről, amit éppen néz? Aktiválja a Skype™-ot, és már kezdheti is.