Ugrás a tartalomra
Televíziók

Smart TV készülékek

Élvezze a kiváló képeket és csatlakoztathatóságot a legjobb intelligens tévéinkkel. Fedezze fel, hogyan reformálják meg az intelligens tévékészülékek az otthoni szórakoztatást.

Intelligens távvezérlő az Ön intelligens tévéjéhez

Ragadja meg a távvezérlőt és élvezze az intelligens tévékhez kínált egyérintéses szórakozást. A BRAVIA® távvezérlő továbbfejlesztett funkciói révén könnyedén kereshet a fotók, zeneszámok, filmek és webes tartalmak között. Idő szűkében van éppen? Használja az időtakarékos gyorsindítási funkciót - a Sony Smart TV-k egy újabb kényelmes funkcióját.

Távvezérlő a Sony Ultra HD Smart televíziókhoz

A hangzás, ami mozgásba hoz

Suttogásoktól a robbanásokig – minden sokkal erőteljesebben hangzik a Sony legjobb intelligens tévéin. Az olyan csúcstechnológiák, mint a ClearAudio+ és a Voice Zoom még tisztábbá teszik a hangot, hogy mostantól soha ne maradjon le egyetlen hangról sem. A Clear Phase funkció a teljes hangtartományban kiváló hangzást biztosít, bármit is nézzen Ön.

A 4K Smart tévét és a Sony ClearAudio-t élvező pár
Tartalommegosztás barátokkal Sony Smart tévéken

Nézzék együtt egymástól távol

A népszerű játékoktól kezdve, egészen a sorozatok évadzáró adásáig a Sony intelligens tévék segítségével könnyen megoszthatja a gondolatait. A Közösségi tévézés funkció - a smart tévéink beépített funkciója - lehetővé teszi, hogy egy időben írjon és olvasson megjegyzéseket arról, amit éppen néz. Mesélni akar a barátainak vagy a családtagjainak a filmről, amit éppen néz? Aktiválja a Skype™-ot, és már kezdheti is.