Intelligensebb élmény Android TV-vel

Gyorsan és könnyen navigálhatsz a kedvenc alkalmazásaidban – csak mondd ki, mit szeretnél. 

Több mint 5000 alkalmazás

További tudnivalók a Google Play™ áruházban

Találd meg a tartalmakat könnyedén hangalapú kereséssel

Könnyen rátalálhatsz kedvenceidre hangvezérléssel

A hangalapú keresésnek köszönhetően az alkalmazások, a tévéműsorok, a filmek és egyéb tartalmak csupán egyetlen kérdésnyire vannak.

Alakítsd egyénivé a TV-det alkalmazásokkal

Legyen a TV igazán a tiéd

Alakítsd egyénivé a TV-det kedvenc alkalmazásaid felvételével – mint az okostelefonodon.  

Találd meg az alkalmazásokat gyorsan, várj kevesebbet

Nincs több várakozás

Az alkalmazások villámgyorsan indulnak, nincs több várakozás váltáskor – a Netflix a korábbinál 3-szor gyorsabban indul.

Kiváló Netflix-élmény

A Netflix ajánlásával

Az Android TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix recommended TV-ken külön gombbal és hangvezérléssel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix Calibrated Mode

A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt a beállítási módot pontosan azért terveztük, hogy TV-n is ugyanolyan képminőségben élvezhesse a Netflix-tartalmakat, mintha a tévéstúdiókban lévő profi kijelzőket nézné. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik.

Dolby Vision és Dolby Atmos

Éld át a teljes Dolby-élményt

Egyes Android TV-k kompatibilisek a Dolby Vision® és a Dolby Atmos® technológiával, amelyek valóban lenyűgöző látványélményt és 3D hangzásélményt nyújtanak.

Váltsd intelligens funkciókra

Apple AirPlay / Apple HomeKit kompatibilis

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Kompatibilis a következővel: Apple AirPlay / Apple

Tedd ki Chromecast built-in funkciós nagyobb képernyőre

A Chromecast lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékén lévő kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait kifogástalan minőségben jelenítse meg a tévé képernyőjén. Csak koppintson a Cast gombra Android- vagy iOS-eszköze képernyőjén – többre nincs is szükség ahhoz, hogy kedvenc tartalmait nagyobb méretben jelenítse meg. Továbbítsa a tartalmat, majd nyugodtan böngésszen tovább táblagépén vagy telefonján.

Chromecast built-in logó