Szórakozás, amit szeretsz. A Google segítségével.

700 000+ film és TV-epizód egy helyen. A Google TV személyre szabottan egy helyre rendezi össze a kedvenc tartalmaid a különféle alkalmazásaidból és előfizetési csomagjaidból. Megkereshetsz adott címet – elég kimondanod. Kérhetsz ajánlásokat szóban is: „mutass sci-fi kaland tévéműsorokat."

5000 feletti alkalmazás – több, mint bármely más okostévén

További tudnivalók a Google Play™ áruházban

Filmek és műsorok kifejezetten neked

Fedezz fel új filmeket és műsorokat, amelyeket a korábban megnézett tartalmak és az érdeklődési köröd alapján ajánlunk. A lejátszási listádat közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatod, így az ajánlások mindig naprakészek lehetnek.

Kiváló Netflix-élmény

A Netflix ajánlásával
Okostévéink rendelkeznek a Netflix ajánlásával.

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix recommended TV-ken külön gombbal és hangvezérléssel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix Calibrated Mode
A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ez a mód kifejezetten az eredeti Netflix-tartalmak megjelenítésére van optimalizálva, így ugyanazt a képminőséget nyújtja, mintha az eredeti kópiát néznéd. A Netflix Calibrated Mode hűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és szándékát.

Dolby Vision és Dolby Atmos
Éld át a teljes Dolby-élményt

Egyes okostévék kompatibilisek a Dolby Vision® és a Dolby Atmos® technológiával, amelyek valóban lenyűgöző látványt és térbeli hangzásélményt nyújtanak.

Az okostávvezérlő vezeték nélkül csatlakozik PS4 konzolhoz, Blu-ray lejátszóhoz, tévéhez, dekóderhez és hangsugárzóhoz is.
Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Minden okoseszközödet vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a tévéműsorokat és a filmeket.

Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet

Kedvenc videóidat, fényképeidet, játékaidat és más tartalmaidat gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé iOS vagy Android rendszerű készülékedről.

Két okostelefon továbbít fotót egy macskáról és egy kajakosról Sony tévére Apple AirPlay és Chromecast segítségével
Kép egy Android TV-ről a képernyőn megjelenő tartalmakkal, és külön képeken egy nő a hangjával irányítja a tévét, valaki pedig okostelefon-tartalmat néz a tévén
Az okosabb szórakozás élvezete

Több mint 400 000 film és sorozat egy helyen. A tévédet hangutasításokkal vezérelheted, és könnyedén megnézheted rajta az okostelefonos tartalmaidat.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.