Szórakozás, amit szeretsz. A Google segítségével.

700 000+ film és sorozat egy helyen. A Google TV személyre szabottan rendezi össze a kedvenc tartalmaidat az alkalmazásaidból és előfizetési csomagjaidból. Adott címet keresel? Elég kimondanod. Általánosabb keresésnél pedig javaslatokat fogsz kapni.

Filmek és műsorok kifejezetten neked

Fedezz fel új filmeket és műsorokat, amelyeket a korábban megnézett tartalmak és az érdeklődési köröd alapján ajánlunk. A lejátszási listádat közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatod, így az ajánlások mindig naprakészek lehetnek.

Google Play: 7000+ alkalmazás és játék érkezik a tévédre

További tudnivalók a Google Play áruházban

Közelkép a tévéjét hangvezérléssel távolról irányító nőről
Hangalapú keresés: csak mondd ki, hogy mit szeretnél látni

Gyorsabban találhatsz új kedvenceket a hangalapú kereséssel. Kimondod, és indul is a tévéműsor vagy film, vagy válogass hangalapú kereséssel, például „keress akciófilmeket”. A kezdéshez nyomd meg a hang gombot a távvezérlőn.

Nappali, amelyben tévé és egy okostelefont tartó kéz látható. Mindkét képernyőn ugyanaz a kajakos kép szerepel
Streamelj a készülékedről

Egyszerűen átküldhetsz filmeket, sorozatokat, fotókat és sok minden mást a telefonodról a televízióra.

A For All Mankind című sorozat egy jelenetét mutató képernyő az Apple TV-n, előtte egy okostelefonnal
Használható az Apple AirPlay alkalmazással

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple HomeKit technológia segítségével egyszerűen és biztonságosan lehet irányítani a Sony televíziót az Apple Home alkalmazással és a Sirivel iPhone-on, iPaden, Apple Watch-on, HomePodon vagy Macen. Néhány egyszerű lépésben beállíthatod a televíziót a Home alkalmazásban, majd egyetlen koppintással vagy a Siri segítségével is irányíthatod.

Új távlatokat nyit a BRAVIA CAM, optimalizálva számodra a hangot és a fényerőt

Csatlakoztass Sony BRAVIA CAM eszközt a BRAVIA XR tévédhez, így újabb módokon élvezheted a tévéd funkcióit. A BRAVIA CAM felismeri, hogy hol és a tévétől milyen távol vagy a helyiségben, és ehhez mérten finomhangolja a hang- és képbeállításokat. Az Automatikus energiatakarékos üzemmóddal magától elsötétíti a képernyőt, amikor épp nem nézed.

Távvezérlő világosban és sötétben, a háttérvilágításos gombokkal.
Még sötétben is egyszerűen használható távvezérlő

Teljesen újraterveztük távvezérlőnket, hogy mindenkor könnyedén irányíthasd a tévédet. Új, prémium távvezérlőnk egyszerűsített gombokkal és háttérvilágítással könnyen kezelhető, így még sötétben is mindent jól láthatsz. A kompakt, alumíniumból készült távvezérlő kifinomult megjelenésű és kényelmesen kézben tartható.