Szórakozás, amit szeretsz. A Google segítségével.

700 000+ film és sorozat egy helyen. A Google TV személyre szabottan rendezi össze a kedvenc tartalmaidat az alkalmazásaidból és előfizetési csomagjaidból. Adott címet keresel? Elég kimondanod. Általánosabb keresésnél pedig javaslatokat fogsz kapni.

Filmek és műsorok kifejezetten neked

Fedezz fel új filmeket és műsorokat, amelyeket a korábban megnézett tartalmak és az érdeklődési köröd alapján ajánlunk. A lejátszási listádat közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatod, így az ajánlások mindig naprakészek lehetnek.

Google Play: 7000+ alkalmazás és játék érkezik a tévédre

További tudnivalók a Google Play áruházban

Az okostávvezérlő vezeték nélkül csatlakozik PS4 konzolhoz, Blu-ray lejátszóhoz, tévéhez, dekóderhez és hangsugárzóhoz is.
Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Minden okoseszközödet vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a tévéműsorokat és a filmeket.

Nappali, amelyben tévé és egy okostelefont tartó kéz látható. Mindkét képernyőn ugyanaz a kajakos kép szerepel
Streamelj a készülékedről

Egyszerűen átküldhetsz filmeket, sorozatokat, fotókat és sok minden mást a telefonodról a televízióra.

A For All Mankind című sorozat egy jelenetét mutató képernyő az Apple TV-n, előtte egy okostelefonnal
Használható az Apple AirPlay alkalmazással

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple HomeKit technológia segítségével egyszerűen és biztonságosan lehet irányítani a Sony televíziót az Apple Home alkalmazással és a Sirivel iPhone-on, iPaden, Apple Watch-on, HomePodon vagy Macen. Néhány egyszerű lépésben beállíthatod a televíziót a Home alkalmazásban, majd egyetlen koppintással vagy a Siri segítségével is irányíthatod.

Képek az Android TV-ről, melyeken egy nő hangutasítással keres focis tartalmakat, és a Chromecasttal a tévére küldi a tartalmat az okostelefonról
Az okosabb szórakozás élvezete

Egyszerűsítsd a szórakozást Android TV-vel. Több mint 400 000 film és sorozat egy helyen. A Google segítségével hangutasításokkal irányíthatod a tévét. Fotókat, videókat és zenét küldhetsz a tévére a Chromecast built-in segítségével.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.