Intelligensebb élmény Android TV-vel

Gyorsan és könnyen navigálhatsz a kedvenc alkalmazásaidban – csak mondd ki, mit szeretnél.

5000 feletti alkalmazás – több, mint bármely más okostévén

További tudnivalók a Google Play™ áruházban

Kiváló Netflix-élmény

A Netflix ajánlásával
Az Android TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix recommended TV-ken külön gombbal és hangvezérléssel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix Calibrated Mode
A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ez a mód kifejezetten az eredeti Netflix-tartalmak megjelenítésére van optimalizálva, így ugyanazt a képminőséget nyújtja, mintha az eredeti kópiát néznéd. A Netflix Calibrated Mode hűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és szándékát.

Dolby Vision és Dolby Atmos
Éld át a teljes Dolby-élményt

Egyes Android TV-k kompatibilisek a Dolby Vision® és a Dolby Atmos® technológiával, amelyek valóban lenyűgöző látványélményt és 3D hangzásélményt nyújtanak.

Könnyen vezérelhető több eszköz is az intelligens távvezérlővel
Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztasd a beltéri egységeket és más eszközöket az OLED okostelevízióhoz HDMI-n, a vezérléshez pedig használd az intelligens távvezérlőt. Karcsú forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és jobb gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Apple AirPlay / Apple HomeKit kompatibilis

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Kompatibilis a következővel: Apple AirPlay / Apple
Tedd ki Chromecast built-in funkciójú nagyobb képernyőre

A Chromecast lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékén lévő kedvenc videóid, játékaid és alkalmazásaid kifogástalan minőségben jelenítsd meg a tévé képernyőjén. Csak koppints a Cast gombra Android- vagy iOS-eszköze képernyőjén – többre nincs is szükség ahhoz, hogy kedvenc tartalmaid nagyobb méretben jelenítsd meg. Továbbítsd a tartalmat, majd nyugodtan böngéssz tovább a táblagépen vagy a telefonon.

Chromecast built-in logó