KÍVÁNCSISÁGRA ÖSZTÖNÖZ

Határtalan szórakozás

Fedezze fel a játékok és fényképek, zenék és filmek, az internet és az alkalmazások birodalmát. A Sony Android TV™ rendszerével a szórakozás új világa tárul fel Ön előtt

Használja a hangját

Nem kell többé gépelnie. A hangos kereséssel könnyen megtalálhatja a remek tartalmakat, csak ki kell mondania, mit keres. Fedezze fel kedvenceit a számtalan szolgáltató (Netflix, Hulu, Google Play Filmek és TV, YouTube™ és Spotify®) kínálatában.

Az életet átszövő okostechnológia

Továbbítsa a képet nagyobb, jobb felbontású képernyőre a Chromecast built-in segítségével

A Chromecast built-in lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékén lévő kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait kifogástalan minőségben jelenítse meg a tévé képernyőjén. Csak koppintson a Cast gombra Android- vagy iOS-eszköze képernyőjén – többre nincs is szükség ahhoz, hogy kedvenc tartalmait nagyobb méretben jelenítse meg. Továbbítsa a tartalmat, majd nyugodtan böngésszen tovább tabletjén vagy telefonján.

  • A Netflix választása
  • Netflix 4K HDR minőségben
  • Netflix gomb
  • Ingyenes próbaidőszak

A szabadjára engedett szórakozás

Kedvenc alkalmazásai – tévéjén

Minden elérhető távolságban – a legújabb online filmek, játékok, zenék és tévéműsorok – csak az ujjait kell használnia. Élvezze a szórakoztató tartalmak széles kínálatát egy egészen új módon.