Szórakozás, amit szeretsz. A Google segítségével.

700 000+ film és sorozat egy helyen. A Google TV személyre szabottan rendezi össze a kedvenc tartalmaidat az alkalmazásaidból és előfizetési csomagjaidból. Adott címet keresel? Elég kimondanod. Általánosabb keresésnél pedig javaslatokat fogsz kapni.

Filmek és műsorok kifejezetten neked

Fedezz fel új filmeket és műsorokat, amelyeket a korábban megnézett tartalmak és az érdeklődési köröd alapján ajánlunk. A lejátszási listádat közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatod, így az ajánlások mindig naprakészek lehetnek.

Google Play: 7000+ alkalmazás és játék érkezik a tévédre

További tudnivalók a Google Play áruházban

Kiváló Netflix-élmény

A Netflix ajánlásával
Okostévéink rendelkeznek a Netflix ajánlásával.

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken külön gombbal és hangvezérléssel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix Calibrated Mode
A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ez a mód kifejezetten az eredeti Netflix-tartalmak megjelenítésére van optimalizálva, így ugyanazt a képminőséget nyújtja, mintha az eredeti kópiát néznéd. A Netflix Calibrated Mode hűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és szándékát.

Dolby Vision és Dolby Atmos
Éld át a teljes Dolby-élményt

Egyes okostévék kompatibilisek a Dolby Vision® és a Dolby Atmos® technológiával, amelyek valóban lenyűgöző látványt és térbeli hangzásélményt nyújtanak.

Az okostávvezérlő vezeték nélkül csatlakozik PS4 konzolhoz, Blu-ray lejátszóhoz, tévéhez, dekóderhez és hangsugárzóhoz is.
Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Minden okoseszközödet vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a tévéműsorokat és a filmeket.

Streamelj a készülékedről

Egyszerűen átküldhetsz filmeket, sorozatokat, fotókat és sok minden mást a telefonodról a televízióra. 

Egy ember okostelefont tart a kezében, amelyen egy kenus képe látható, amit átküld a szekrény feletti televízióra
A képen az iPhone van előtérben, amint az Apple AirPlay-n a For All Mankind-ot közvetíti tévére egy űrhajós képernyőképével
Használható az Apple AirPlay alkalmazással

Az Apple AirPlay-jel videó és hang továbbítható televízióra iPhone-, iPad- vagy Mac-eszközről. Nézhetsz filmeket és műsorokat az Apple TV-ről, láthatod a kedvenc alkalmazásaidat és a Safarit is. Oszd meg a fényképeidet mindenkivel a szobában.

Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple HomeKit technológia segítségével egyszerűen és biztonságosan lehet irányítani a Sony televíziót az Apple Home alkalmazással és a Sirivel iPhone-on, iPaden, Apple Watch-on, HomePodon vagy Macen. Néhány egyszerű lépésben beállíthatod a televíziót a Home alkalmazásban, majd egyetlen koppintással vagy a Siri segítségével is irányíthatod.

Képek az Android TV-ről, melyeken egy nő hangutasítással keres focis tartalmakat, és a Chromecasttal a tévére küldi a tartalmat az okostelefonról
Az okosabb szórakozás élvezete

Egyszerűsítsd a szórakozást Android TV-vel. Több mint 400 000 film és sorozat egy helyen. A Google segítségével hangutasításokkal irányíthatod a tévét. Fotókat, videókat és zenét küldhetsz a tévére a Chromecast built-in segítségével.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.