SD-MEMÓRIAKÁRTYÁK

SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú UHS-II SD-kártya

SF-M series (T)
Kép a(z) SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú UHS-II SD-kártya termékről

64 GB

SF-M64T

Ár nem áll rendelkezésre

128 GB

SF-M128T

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

SF-M256T

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú UHS-II SD-kártya termékről
Képek a(z) SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú UHS-II SD-kártya termékről
Képek a(z) SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú UHS-II SD-kártya termékről
A világ legkeményebb SD-kártyája

Bemutatjuk az ultraerős, szupergyors SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyákat

Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült kártyák a legszélsőségesebb körülményeket is bírják. Sziklaszilárd megbízhatóság és nagy sebesség garantálja a cselekmények megörökítéséhez szükséges teljesítményt. 

18-szor jobban ellenáll a hajlításnak
A világon a legkeményebb 

Az ultraerős műgyantából öntött SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyák tizennyolcszor ellenállóbbak a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány. Ez az a keménység, amire számíthat.

IP68 – vízálló és porálló
IP68 – vízálló és porálló

SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyáink akár 72 órán át ellenállnak a behatásoknak 5 méter mélyen a víz alatt, és teljesen porállók. Teljes körű védelmet nyújtanak minden felvételi körülmény között.   

Kibírja az akár 5 méterről történő leejtést
Ütésálló: Ellenáll akár egy 5 méteres esésnek is

A sziklaszilárd anyagokból készült, egy darabból álló kivitelű SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák kibírják az akár 5 méterről történő leejtést.

A világon az első egy darabból álló kialakítású kártya
A világ legkeményebb egybeöntött kialakítású kártyája

Az innovatív egybeöntött kialakításnak és a kimagaslóan tartós anyagoknak köszönhetően az SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyákkal minden profi fényképész és műkedvelő rálelhet az alkotáshoz szükséges békére és biztonságra, bárhol is dolgozzanak. 

A világon az első borda nélküli SD-kártyakialakítás
Borda és írásvédő kapcsoló nélküli kialakítás

Az új SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú SD-kártyák esetében már nincsenek meg a hagyományos SD-kártyáknál megszokott bordák és írásvédő kapcsolók, ugyanis ezen alkatrészek könnyen sérülnek, és ezáltal gátolhatják az írást.

Rendkívül tartós és megbízható, hogy kielégítse az igényes profikat
Megbízható sebesség

Lehet nagy felbontású képeket készítő profi fotós, 4K felbontást használó filmes, vagy távoli tájakat fotózó lelkes amatőr, ezek a memóriakártyák biztosítják a cselekmények megörökítéséhez szükséges sebességet. A sorozatfelvétel után gyors a puffer kiürítése, és a tartalmakat hatékonyan lehet átvinni számítógépre.


Gyors írási sebesség
Gyors írási sebesség

Az akár 150 MB/s-os írási sebességnek köszönhetően ezekkel a kártyákkal hosszabb ideig lehet nagy felbontású sorozatfelvételt készíteni, és a puffermemória ürítése is gyorsabb.

Villámgyors biztonsági mentés és adatátvitel
Villámgyors biztonsági mentés és adatátvitel

Töltsön több időt a fotózással és kevesebb az átvitellel vagy mentéssel. A rendkívül gyors, akár 277 MB/s-os olvasási sebeséggel még a nagy méretű médiafájlokat is másodpercek alatt átviheti egy számítógépre. 

Nagy felbontású videókhoz optimalizált V60-nal
Nagyfelbontású, V60 sebességű videókra optimalizálva 

Az SF-M sorozat TOUGH specifikációjú kártyái a V60 videosebesség-osztályt is támogatják a stabil 4K minőségű és nagy bitrátájú videofelvételek készítéséhez. Ideális bármilyen nagyfelbontású videók készítéséhez.

Megbízhatóság, biztonsági mentés

Az egyedi szoftver a lehető legjobb teljesítményt hozza ki kártyájából

Az SD Scan Utility olvassa és figyeli a memóriát
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel az SD-kártyák elhasználódnak, és nem megbízhatóan rögzítik az adatokat. Az SD Scan Utility automatikusan megvizsgálja az SD-kártyát, és tájékoztatást nyújt annak állapotáról, így Ön időben intézkedhet. A szoftver ingyenesen letölthető.

Elveszett fájlok helyreállítása

Soha nem kell félnie. Még akkor sem, amikor a dolgok rosszra fordulnak, mert a letölthető helyreállító szoftverrel visszaállíthatja a véletlenül törölt fotókat és videókat, vagy amelyeket nem tud megjeleníteni. A szoftver ingyenesen letölthető. 

A Fájlmentő helyreállítja az elveszett fájlokat

Műszaki adatok és funkciók

A strapabíró ház és a bordamentes kialakítás igazán ellenállóvá teszi a kártyát, így a legmostohább környezetben és nehéz körülmények között is lehetővé teszi a fényképezést. A gyors olvasási és írási sebesség a legkülönbözőbb fotók, valamint a 4K-videók készítéséhez is ideálissá teszi ezen kártyákat.
  • TOUGH specifikációjú, törés- és ütésálló kialakítás

  • A borda és írásvédő kapcsoló nélküli kialakítás fokozza a megbízhatóságot, és megszünteti a törésveszélyt

  • IP68-as por- és vízállóság

  • Élvezze az akár 277 MB/s olvasási és a 150 MB/s írási sebességet

  • Az SD Scan segédprogram figyeli a kártya állapotát, és jelez, mielőtt a kártya eléri írási életciklusa végét

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye