3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

32 GB

SF-G32T

Ár nem áll rendelkezésre

64 GB

SF-G64T

Ár nem áll rendelkezésre

128 GB

SF-G128T

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) SF-G sorozatú TOUGH specifikáció termékről
Képek a(z) SF-G sorozatú TOUGH specifikáció termékről
Képek a(z) SF-G sorozatú TOUGH specifikáció termékről

Jellemzők

A világ legellenállóbb SD-kártyája

Az SF-G sorozatú, TOUGH specifikációjú kártyákat megbízhatóságra tervezték. A nagy keménységű anyagokból egybeöntött kialakításnak köszönhetően 18-szor ellenállóbb a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány, ütésálló 5 méteres ejtési magasságig, valamint a legmagasabb szintű por- és vízállósággal (IP68) rendelkezik.

További információ a legellenállóbb SD-kártyáról

A törékeny részeket kiküszöböltük

A kialakításból kihagytuk a gyenge pontokat – a bordákat és az írásvédő kapcsolót –, amivel jelentősen nőtt a megbízhatóság. Ez csökkenti a törés miatti problémák veszélyét.

Kiváló víz- és porállóság

A teljesen szigetelt, egybeöntött kialakítás megfelel a legmagasabb specifikációknak mind vízállóság, mind porállóság terén. Az IP68 besorolású, SF-G sorozatú, TOUGH specifikációjú kártyák ellenállóak a finom porral, sárral és piszokkal szemben, valamint 5 m mélységig és 72 óráig vízállóak.

A világ leggyorsabb SD-kártyája

Ismerje meg a sorozatfelvétel és a nagy felbontású videókészítés új szintjét, melyet az ultragyors, akár 299 MB/s írási sebesség garantál – amely még az UHS-II csatlakozóval ellátott, legnagyobb teljesítményű DSLR-ekhez is elegendően gyors.

V90 a nagy felbontású videók rögzítéséhez

A legújabb, V90-es videosebesség-osztálynak köszönhetően ez a kártya tökéletes a nagy felbontású videók rögzítéséhez. A V90 a legmagasabb videosebesség-osztály, amely legalább 90 MB/s-os írási sebességet garantál, így biztos lehet benne, hogy egyetlen képkocka sem vész el, még 8K videók készítésekor sem.

Gyorsabb átvitel számítógépre

Az akár 300 MB/s olvasási sebességgel a nagy fájlok (4K videók vagy nagy felbontású képek) is másodpercek alatt a számítógépre másolhatók. Várakozzon kevesebbet, rögzítsen többet.

SD Scan segédprogram

Ha a fényképezőgép hirtelen nem tárolná a képeket, az katasztrófa lenne. Idővel minden SD-memória elöregszik, és a kártya nem rögzíti többé biztonságosan az adatokat. A Sony SD Scan segédprogramja automatikusan és rendszeresen ellenőrzi az SD-memóriakártyát, és jelzi, ha azt ideje egy újra cserélni. A katasztrófa elhárítva. Elérhető PC-hez és Mac-hez.

Az SD Scan segédprogram letöltése

Minden helyzetben megbízható

A legmagasabb szintű por- és vízállóságon túl a TOUGH specifikációjú kártyák ellenállóak a röntgensugarakkal (ISO7816-1), a mágneses mezőkkel, az UV-sugárzással és a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. Mindemellett a fényképezőgépek és más SD-kártyaolvasók széles skálájával kompatibilisek.

Fájlmentő

Néha történnek balesetek, és véletlenül minden fájl és fotó törlődhet. A Fájlmentő egy hatékony, egyszerű eszköz, amely helyreállítja az adatokat. Ingyenes letöltésként elérhető a Sony memóriakártyák vásárlói számára.   

Fájlmentő letöltése

Műszaki adatok
Bemutatjuk a világ legellenállóbb, leggyorsabb SD-kártyáit. Olyan profik számára készült, akik extrém körülmények közt fotóznak, és a legnagyobb teljesítményt igénylik. A hajlítással szemben az SD-szabványnál 18-szor nagyobb ellenállásnak, a legmagasabb fokú víz- és porállóságnak (IP68), a legnagyobb, akár 300 MB/s-os olvasási sebességnek és a legnagyobb, akár 299 MB/s-os írási sebességnek köszönhetően az SF-G sorozatú TOUGH specifikáció megvédi a profik munkáját.
  • TOUGH specifikációjú, törés- és ütésálló kialakítás

  • A borda- és kapcsolómentes kialakítás fokozza a megbízhatóságot, és megszünteti a törésveszélyt

  • A legmagasabb szintű (IP68) por- és vízállóság

  • A világon a legnagyobb írási sebesség akár 299 MB/s-ig sorozatfelvételekhez és nagy felbontású képekhez

  • Az SD Scan segédprogram figyeli a kártya állapotát, és jelez, mielőtt a kártya eléri írási életciklusa végét.

Átviteli sebesség (olvasás)
Akár 300 MB/s (HD312), akár 95 MB/s (SDR104)
Átviteli sebesség (írás)
Akár 299 MB/s (HD312), akár 90 MB/s (SDR104)
Sebességbesorolás
Class 10 (SD sebességosztály), Class 3 (UHS sebességosztály), V90 (videosebesség-osztály)
Interfész
UHS-II
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről