64 GB

SF-E64

Ár nem áll rendelkezésre

128 GB

SF-E128

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

SF-E256

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) SF-E sorozatú UHS-II SD-memóriakártya termékről
Képek a(z) SF-E sorozatú UHS-II SD-memóriakártya termékről
Képek a(z) SF-E sorozatú UHS-II SD-memóriakártya termékről

Jellemzők

Gyorsabb átvitel számítógépre

Az akár 270 MB/s-os olvasási sebességgel még a nagy médiafájlokat is másodpercek alatt áthelyezheti a számítógépre egy UHS-II SD-kártyaolvasóval. Várakozzon kevesebbet, és rögzítsen többet.

File Rescue

Soha nem kell félnie. Még akkor sem, amikor a dolgok rosszra fordulnak, mert a letölthető helyreállító szoftverrel visszaállíthatja azokat a fotókat és videókat, amelyeket véletlenül törölt, vagy amelyeket nem tud megjeleníteni.

Fájlmentő letöltése

Tartós kialakítás

Strapabíró és ellenálló IP57 besorolású SD-kártya. Úgy tervezték, hogy ellenálljon akár egy 1,5 m-es esésnek, 30 percig vízálló 1 m-es mélységig, és -25 és +85°C közötti hőmérsékleten üzemképes. Az SF-E sorozatú UHS-II SD-kártya kitart, bármilyen is az időjárás.

Lenyűgöző teljesítmény

Az akár 128 MB/s-os írási sebesség stabil sorozatfelvételt biztosít nagy felbontás esetén is. A V60 videosebesség-osztály támogatásának köszönhetően 4K és annál nagyobb felbontású videók rögzítésére is képes.

Támogató csatlakozó

Támogatja az UHS-II csatlakozót a maximális teljesítmény érdekében. UHS-II eszközökkel is kompatibilis.

Okosabb és gyorsabb munka

A Sony adathordozó javítja a munkafolyamat hatékonyságát

Műszaki adatok

Az SF-E sorozatú SD-kártyák minden eddiginél hozzáférhetőbbé teszik az UHS-II teljesítményt és a Sony legendás megbízhatóságát. Gyors átvitelt biztosít az akár 128 MB/s-os írási sebesség és az akár 270 MB/s-os olvasási sebesség, V60, 3-as osztályú UHS (U3) és 10-es osztályú SD. Az SF-E sorozat tagjai a vízzel, porral, leejtéssel, UV- és röntgensugárzással szemben is ellenállók.
  • Akár 270 MB/s-os olvasási és 128 MB/s-os írási sebesség. V60 videosebesség-osztály és 3-as UHS sebességosztály (U3) támogatása

  • Ideális nagy felbontású videók rögzítéséhez 4K és még jobb felbontásban

  • A fájlmentő adat-visszaállítási szoftvert ingyen lehet letölteni.

  • IP57 besorolású, rendkívül strapabíró modell, amely ellenáll az elemeknek, UV-védelemmel van ellátva, valamint por- és vízálló

  • 64, 128 és 256 GB-os méretben is kapható a tárolási igényekhez igazodva

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye