MEMÓRIAKÁRTYÁK ÉS TÁROLÁS

CEA-M sorozatú CFexpress Type A memóriakártya

CEA-M960T / CEA-M1920T
Termékkép: CEA-M1920T

960GB

CEA-M960T

459 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

1920GB

CEA-M1920T

829 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Termékkép: CEA-M1920T
Képek a(z) CEA-M sorozatú CFexpress Type A memóriakártya termékről
Nagy tárhely alkotók számára

A Sony M sorozatú CFexpress Type A memóriakártyáinak világelső, 1920, illetve 960 GB kapacitása hosszú, nagy igényeknek megfelelő felvételkészítést tesz lehetővé. A VPG200-támogatás révén stabil, nagy bitrátájú videofelvétel készíthető.

Egy motoros képe.
Tárhely, amelyre számíthatsz

Bővítsd drámai módon kreatív lehetőségeidet a rengeteg tárhellyel, hogy gondtalan legyen a felvételkészítés. A hatalmas, 960 vagy 1920 GB-os tárolókapacitás nélkülözhetetlen a videósok számára, akik hosszabb ideig forgatnak a helyszíneken.

Egy videót készítő férfi képe, aki kamerát tart a kezében
Folyamatos videofelvétel

Az M sorozatú CFexpress Type A memóriakártyák a nagy sávszélességű adatírás mellett ideálisak nagy, pl. XAVC S-I 4K 120p bitrátájú videofelvételekhez. A videofelvétel stabilitása érdekében támogatják a VPG Profile 4.0 specifikáció VPG200 szabványát, a hőelvezetést pedig a filmkészítéshez tervezték. Emellett akár két-háromórányi filmadatot is tárolnak a helyszínen, így nem kell aggódnod a tárhely miatt.

Kép egy személyről, aki videoklipet utószerkeszt PC-vel és tollal ellátott táblagéppel.
Hatékony munkavégzés

Gyors munka az MRW-G2 kártyaolvasóval és akár 800 MB/s olvasási sebességgel az azonnali adatátvitelhez és biztonsági mentéshez. Dolgozz fennakadás nélkül nagy felbontású fényképekkel és nagy bitrátájú videókkal, hogy a projektek a képzeleted sebességével forogjanak.

Masszív. Megbízható. Készen áll.

Az FX6, FX3, α1, α7S III és α7 IV profi felszerelésekkel az M sorozatú CFexpress Type A memóriakártyák megbirkóznak a sport- és helyszínfelvételek kaotikusságával vagy egy vadonbeli expedíció veszélyeivel. Hosszú távú, profi, nehéz körülmények közötti használatra tervezték őket, így a felvételkészítés, a csere és a tárolás magabiztossággal történhet.

Kép egy sziklás hegyről, a földön jeges sziklákkal, a távolban hegycsúccsal.
A legkeményebb helyszínekhez

A Sony TOUGH kártyakialakítása révén az M sorozatú CFexpress Type A memóriakártyák profi megbízhatóságot nyújtanak. A hajlítással szemben a CFexpress 2.0 specifikációnál 10-szor nagyobb ellenállást nyújtanak a kártya védelméért, 150 newtonig tesztelve. A leesésvédelem a CFexpress 2.0 specifikáció által előírtnál ötször nagyobb, így akár 7,5 méteres esést is kibír.

Földszínű, száraz talajfelszín képe, a felszínen végigfutó repedésekkel.
A legzordabb körülményekhez tervezve

Az M sorozatú CFexpress Type A memóriakártyák szélsőséges hőmérsékleten, zord elektrosztatikusság és intenzív UV- vagy röntgensugárzás mellett is működnek. A gondosan megtervezett belső kialakítás könnyedén megfelel az IP5X porállósági és IP7X nedvességállósági követelményeknek (IP57).

Egy memóriakártya illusztrációja egy nagyító ikonjával a kijelzőterületen.
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flashmemória elöregszik, és nem rögzít adatokat. Az MRW-G2 kártyaolvasóval használva a Sony Media Scan Utility alkalmazása automatikusan beolvassa a CFexpress Type A memóriakártyát, és tájékoztat a kártya állapotáról, így időben intézkedhetsz.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheted a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói által letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint az elterjedt formátumú, sérült fénykép- és videofájlokatFN_07].

Egy asztali gép kijelzőjét néző személy képe.

Műszaki adatok és funkciók

A Sony M sorozatú CFexpress Type A típusú memóriakártyái rendkívül nagy tárhelyet kínálnak az elhúzódó felvételekhez, a VPG200 pedig a videósok számára nyújt hosszú ideig tartó felvételi teljesítményt.
  • Elérhető 960 és 1920 GB tárhellyel az elhúzódó felvételekhez.

  • VPG200 (Video Performance Guarantee) – gyors írási sebesség elhúzódó videofelvételekhez

  • Max. írási sebesség akár 700 MB/s és 200 MB/s min. áll. írási sebesség. Gyors, akár 800 MB/s olvasási sebesség

  • TOUGH specifikációjú, IP57* besorolású eszköz a professzionális megbízhatóságért

  • Kompakt tokozás – méretei: 20 × 28 × 2,8 mm (sz × h × v)

Átviteli sebesség (írás)
Maximum sebesség: 700 MB/s , minimum állandó írási sebesség: 200 MB/s ,
Átviteli sebesség (olvasás)
Maximum sebesség: 800 MB/s
Interfész
1 db PCI Express Gen3
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye