PlayStation® 4

Irány a szórakozás

A páratlan tartalom, a magával ragadó játékélmény, kedvenc alkalmazásai és exkluzív PlayStation® funkciók teszik a PlayStation® 4 készüléket a világ legjobb játékterévé. Az összes játékrendszer közül a leggyorsabb grafikus processzorral és rendszermemóriával pedig a PlayStation® által kínált játékélmény új korszaka élvezetesebb lesz, mint valaha.

A játék határtalan élvezete

Hogyan érdemelte ki a Sony a „Világ legjobb konzolja” címet termékével? Úgy, hogy a legelején kezdte a munkát. A 8 magos AMD Jaguar processzor volt a kiindulópont, amit a maximális teljesítmény érdekében felturbózták. Az 1.84 TFLOPS grafikus chip és az élvonalbeli GDDR5 RAM példa nélküli lehetőségeket kínált a fejlesztők számára a következő generációs játékok esetében.

x86-64 custom chip
x86-64 custom chip

A Sony az x86-64 AMD „Jaguar” 8 magos processzorral kezdte a munkát - és a legjobb teljesítmény érdekében felturbózták.

1.84TF processzor
1.84TF processzor

50%-kal több grafikus magjának és a nagyobb teljesítményű shader programjának köszönhetően a PS4 lekörözi a versenytársak készülékeit.

8 GB GDDR5 memória
8 GB GDDR5 memória

A PS4 legújabb generációs GDDR5-típusú memóriája maximális fejlesztési lehetőségeket rejt magában a gyorsaság terén.

Dicsekedj el legjobb eredményeiddel

A Megosztás gomb segítségével közzé teheted győzelmeidet. Rögzítsd a játékot, töltsd fel élőben, vagy kapcsolódj be egy játékba, amelyet barátod játszik éppen.

Elegáns vonalvezetés, pontos kialakítás

A karcsú PS4 kifinomult, mégis magával ragadó stílussal rendelkezik. A korszerű szórakoztatóközpont funkcióját ellátó, speciális formával rendelkező egység szerteágazó megoldásokat egyesít magában a szögletes profiloktól a fényes és matt felületekig.

DualShock 4 vezérlő
  • Elölnézet
  • Oldalnézet
  • Vissza
Távoli játék

Csatlakoztasd a PS Vita készüléket a Távoli játék funkció segítségével, és vidd magaddal a PS4 teljesítményét. A gyönyörű 5”-os kijelzőn egy sor PS4 játékot játszhatsz bárhol Wi-Fi elérés segítségével.

Távoli játék
PlayStation® Network

Filmek, zene és többszereplős játékok a PlayStation® online világán keresztül

PlayStation® Store

Teljesen újjá alakítva, hogy a játékok, filmek, tévéműsorok és sok egyéb tartalom megvásárlásával az eddigieknél is nagyobb élményben legyen részed.

Filmek
Csatlakozz menet közben

Töltsd le mobil készülékére a PlayStation® alkalmazást, és annak segítségével vásároljon játékokat, tekintse meg a játék részleteit, és ossza meg a játékot barátaival bárhol is tartózkodik (iPhone, iPad, és Android eszközökön is elérhető).

Filmek
Új játékok azonnal

A PS4 készülékkel nem kell többé várnod, amíg a játékok teljes letöltése befejeződik; már a letöltés vége előtt is elkezdheted a játékot.

PlayStation Plus

A PlayStation® rendszerek mindegyikére érvényes tagsággal új játékok, exkluzív akciók, teljes funkcionalitású próbaverziók válnak elérhetővé, és a megjelenés után azonnal hozzájuthat a friss játékokhoz.

PlayStation Plus
Műszaki adatok és funkciók
  • AMD Radeon® GPU a fantasztikus következő generációs grafikákhoz

  • Játékeredmények megosztása közösségi oldalakon

  • Vigye mindenhová magával az élményt a PS Vita Remote Play mód segítségével

  • 6x sebességű Blu-ray meghajtó a gyors teljesítményhez

  • Filmek, játékok és egyéb tartalmak elérése a PlayStation® Network hálózaton keresztül

GPU
1.84 TFLOPS, AMD új generációs Radeon™ alapú grafika motor
Memória
GDDR5 8 GB
HDD
500 GB-os merevlemez-meghajtó
CPU
Alacsony energiafogyasztású, 8 magos x86-64 AMD „Jaguar”

A doboz tartalma

PlayStation 4® rendszer ; DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő; Mono headset; Hálózati kábel; HDMI® kábel; USB-kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről