Fedezd fel a vadonatúj hangélményt 

Partnereinkkel együtt olyan hangélményt nyújtunk, amely a következő szintre lép.

Mit kapunk, ha a világ vezető márkáit a Sony fejlett érzékelőtechnológiájával kombináljuk? Csodálatos fejhallgató-élményt kapsz, amely személyre szabott hangzást biztosít, amikor csak akarod. Akár zenét hallgatsz, akár dolgozol vagy pihensz, a fejhallgatót viselhető hangkapuvá alakítva olyan hangzást kapsz, amilyet igazán szeretsz. Első lépésként párosítsd készüléked a Sony beépített érzékelős fejhallgatójával és a kompatibilis alkalmazásokkal.

Használd ki még jobban a kedvenc szolgáltatásaidat
Gyors hozzáférés

Könnyű vezérlés, hogy gyorsan hozzáférhess a zenéhez.

Spotify Tap TM

A Spotify Tap zene a füleidnek, szó szerint. Csak tedd fel a fejhallgatót, és egy egyszerű koppintással indítsd el a zenét. Ott kezdődik a lejátszás, ahol abbahagytad. Nem érzed át? Egy újabb koppintással egy ajánlás jelenik meg csak Neked. Bárhová is visz a napod, a Spotify Tap lejátszás a legegyszerűbb és legszemélyesebb módja annak, hogy magaddal vidd a zenédet, és másodpercek alatt készen áll.

Endel Gyors hozzáférés

Az Endel segít fókuszálni, pihenni és aludni. Olyan hangtájképet hoz létre, amely a pulzuson, a mozgáson, a napszakon, az időjáráson és a cirkadián ritmuson alapul. Állíts be gyors hozzáférést az Endelhez, hogy elindíthasd a legutóbbi hangtájképet. Folytasd az utoljára lejátszott hangtájképet a fejhallgató néhány érintésével. 

Ha szeretnéd kipróbálni az Endel × Sony Linkbuds termékcsaládot, egy teljes hónapig teljes hozzáférést kapsz az Endelhez.

Hang AR

A virtuális hangzás és a valós világ átfedése.

Microsoft Soundscape

A Sony és a Microsoft együtt olyan technológiát fejlesztett ki, amely segít jobban eligazodni a világban. A Sony több fejhallgatója is támogatja a Microsoft Soundscape alkalmazást. Az egyedülálló integráció innovatív élményeket tesz lehetővé a gazdagabb 3D hangalapú navigáció érdekében, a Sony fejhallgatóiba beágyazott érzékelőknek köszönhetően pedig semmi nem tereli el a figyelmed és a kezeid is szabadon maradnak.

Könnyű telepítés a „Sony | Headphones Connect” alkalmazással 

1. Telepítsd a Sony|Headphones Connect alkalmazást az okostelefonra.
2. Kövesd az utasításokat az egyes szolgáltatások beállításához.
 

A Headphones Connect ikon és alkalmazás képe