Otthonra

Munkát, tanulást, alkotást, relaxálást és szórakozást segítő otthoni technológiák!

Otthonról dolgozol? 

Zajszűrős fejhallgatóink segíthetnek összpontosítani egy mozgalmas otthonban is. Hallgasd kedvenc zenéidet vagy podcast adásaidat zavartalanul Bluetooth®-kapcsolaton át.

Maradjon kapcsolatban

Az új Xperia okostelefonok egyedülálló 21:9-es képarányú kijelzője nagyobb megjelenítési területet kínál a böngészéshez, olvasáshoz, videónézéshez, csevegéshez és játékhoz. A moziban megszokott képarányával az Xperia tökéletes a filmnézéshez!   

A kedvenc zenéd élménye – közösen

Ha van módod kimozdulni, a hordozható SRS-XB23 hangsugárzót magaddal viheted a kertbe vagy az erkélyre, de táncolhatsz is egy jót a lakótársaiddal a nappali közepén!

Szórakozásra vágysz?  

Töltsd meg élménnyel a közös családi időt nagyszerű mozifilmmel. Blu-ray™-lejátszónkkal lenyűgöző képminőségben gyönyörködhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene az internetes sávszélesség miatt. 

Jobb tévére vágysz?  

Esetleg a szokásosnál többet tévézel; talán megfordult a fejedben, hogy jobbra cseréled. Akár nagyobb képernyőre vágysz, akár jobb műszaki paraméterekre, nézz körül, hogy melyik felelne meg a legjobban.  

Maradj fitt  

Lépj szintet otthoni testedzésedben sportfejhallgatóinkkal. Vezeték nélküli, izzadságálló és biztosan illeszkedő kialakításuk a sportolás szempontjait figyelembe vevő tervezés eredménye.  

Alkosson!

Nézd meg a vlogoláshoz ideális Sony kamerák kínálatát.