SRS-RA5000

A zene körülölel

Egész helyiséget kitöltő hangzásával a prémiumkategóriás SRS-RA5000 vezeték nélküli hangsugárzó új magasságokba emeli az otthoni zeneélményedet.

VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓK

Prémiumkategóriás SRS-RA5000 vezeték nélküli hangsugárzó az egész teret betöltő hangzással

SRS-RA5000
SRS-RA5000

230 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Mit jelent a teret betöltő hangzás?

Akár olvasol, főzöl, dolgozol vagy a barátaiddal lógsz, az egész teret betöltő hangzás tökéletes társ. Mint a háttérzene a kedvenc kávézódban, a vízszintesen és függőlegesen is szétszórt hangzása nyugodt és nem zavaró, hogy megfelelő hangulatot teremtsen bárhol az otthonodban.

Hagyományos, teret betöltő hangzás
HAGYOMÁNYOS, TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
A teret betöltő hangzás
A TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
360 Reality Audio vagy Immersive Audio Enhancement

Mivel a 360 Reality Audio számok háromdimenziós helyadatokat tartalmaznak, ezért az egész teret betöltő, tökéletes hangzást nyújtanak. Ha azonban nem elérhető ez a formátum, akkor sincs probléma: az Immersive Audio Enhancement – a Sony egyedi algoritmusa – gondoskodik róla, hogy a kedvenc számaid sztereó verziója is betöltse az egész teret.

360 Reality Audio
SRS-RA5000 belső nézete, hét maghajtóegységgel
Összesen hét hangszóróegység – a különbség hallható

A három felfelé néző hangsugárzó függőlegesen, a három oldalsugárzó pedig vízszintesen teríti a hangokat. Ezeket egészíti ki egy mélysugárzó, amely elárasztja a helyiséget telt, mély basszussal.

Tekints az SRS-RA5000 belsejébe
Intelligens és könnyen használható

Beállítása egyszerű, használata magától értetődő – az RA5000 belesimul az életedbe, ahogyan az otthonodba is.

Bluetooth® logó
Vezeték nélküli, Bluetooth® technológiás eszköz

A Bluetooth® technológiát használva okostelefonoddal vagy táblagépeddel is párosíthatod hangsugárzódat, és zökkenőmentesen játszhatod le a rajtuk tárolt zenei gyűjteményedet.

Wi-Fi ikon
Wi-Fi® csatlakoztathatóság

Wi-Fi-kapcsolatot létesítve hangsugárzódon keresztül elérheted, telefonodról pedig vezérelheted is kedvenc internetes streaming-szolgáltatásaidat.

Spotify Connect™ logó
Kompatibilis a Spotify Connect™ alkalmazással

A teljes körű távvezérlést biztosító Spotify Connect™ alkalmazással a hangszórón is lejátszhatod a számokat a Spotify-ról.

Chromecast built-in logó
Chromecast built-in

Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcastműsorokat okostelefonodról, táblagépedről vagy laptopodról audioeszközödre a Cast gomb egyetlen érintésével.

Zene több szobában

Az RA5000 egyszerűen felvehető egy hangszórócsoportba a Google Home vagy Amazon Alexa alkalmazásban. Ezután az alkalmazással vagy az Assistant hangszóróval különböző dalok szólhatnak az egyes a szobákban, vagy ugyanaz az egész házban.

Többszobás zenehallgatás illusztrációja, szinkronizált zene
UGYANAZ A ZENE
Többszobás zenehallgatás illusztrációja, különböző zene
MÁS ZENE
Hangvezérlés illusztrációja
Hangvezérlés

A készülékeden fut Google Assistant built-in vagy Alexa built-in? Ha igen, hangutasításokkal is vezérelheted RA5000 hangsugárzódat. Vedd fel az RA5000-et a hangsugárzók csoportjába a Google Home vagy az Amazon Alexa alkalmazásban, és elég kimondanod a megfelelő szót – elindíthatod a zenét, módosíthatod a hangerőt stb.

Egyedi beállításokat adhatsz meg a Sony | Music Center alkalmazással

Töltsd le a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonodra és vezeték nélkül kezelheted a zenét. Ezenkívül kiválaszthatsz lejátszási listákat vagy a következő számot, és a hangszínszabályozó beállításait is megadhatod.

Sony | Music Center alkalmazás logója
Hangerőszabályzás illusztrációja
Automatikusan hangerőbeállítás

Néhány szám túl hangos, néhány pedig túl halk – esetenként folyton állítgatni kellhet a hangerőt. Az RA5000 megoldja ezt, mivel elemez minden zeneszámot, és automatikusan a megfelelő hangerővel játssza le őket – a kisujjadat sem kell mozdítanod.

Vezeték nélkül kapcsolat a televízióddal

Szeretnéd, ha jobban szólna a televízió? A kompatibilis BRAVIA® televíziók Bluetooth®-kapcsolaton keresztül az RA5000 hangsugárzóra továbbítják a hangot, hogy még nagyobb legyen az élmény. Kisebb a késedelem, így a hang tökéletes szinkronban van a képernyőn látottakkal.

SRS-RA5000 vezeték nélkül csatlakoztatva Sony BRAVIA televízióhoz
Automatikus hangkalibrálás
Hangkalibrálás

Bárhol is helyezed el az RA5000-et, az optimális hangteljesítményhez kalibrálhatod a belső mikrofonja és a Sony egyedülálló algoritmusa segítségével. Elég nyomva tartanod a váz Immersive Audio Enhancement gombját, és az RA5000 megkezdi a kalibrálást.

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezd a stúdióminőségű hangzás legfinomabb részleteit is a CD-nél jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A zene iránti rajongás közös a rendszer minden elemében – a jeltől a hangsugárzóig –, úgy szól, mintha az előadó a helyszínen játszana. 

Hi-Res Audio logó

Műszaki adatok és funkciók

Változtasd meg az otthoni zenehallgatás élményét a vezeték nélküli, prémiumkategóriás SRS-RA5000 egész szobát betöltő hangjával.
  • A teret betöltő hangzás

  • Immersive Audio Enhancement

  • Élvezd a zenét Wi-Fi-n vagy Bluetooth®-on keresztül

  • Az automatikus hangerő állandó hangerőt biztosít minden zeneszámnál

  • Hangkalibráció az egyszerű beállításért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye