Éjfekete képek. Csodálatos együtthangzás. Ez a Sony OLED.

Nagyszerű látvány fogad minden OLED-tévén, pompás feketékkel és élénk színekkel. Ám a Sony OLED-panel továbbmegy: egyedülálló képtechnológiája finom részleteket hív életre, lenyűgöző hangzása követi az akciót, formaterve letisztult. 

Tiszta fekete emeli ki a jelenetek mélységét 

Több millió önálló világítású, külön vezérelt képpont OLED-képernyőn... Mivel a képpontok egyenként kapcsolhatók be és teljesen ki, a világos és a sötét közti különbséget nagyban fokozzák a mélységes feketék és a ragyogó fények. A sötét jelenetek részletei, mélysége és textúrázottsága még szembeötlőbbek.

Szín és kontraszt – extra mélység és realizmus Sony finomhangolással

Az XR OLED Contrast Pro az emberi perspektíva szerinti elemzést végez a BRAVIA XR™ OLED-televíziókon, és erősíti a fényes területek színeit és kontrasztját, így mostanáig elérhetetlen kontrasztot ad a tiszta fekete és a csúcsfények között. A képeken valósághű mélységélességgel jelenik meg a téma és a háttér. A részletek határai egyértelműek, még a sötét árnyékokban és a becsillanásokban is. Cognitive Processor XR™ technológiánk még tovább javítja a képminőséget – kognitív intelligenciát alkalmazva olyanná alakítja a látványt, amilyennek a szemünk a világot észleli.

Közeli kép egy Edge típusú LCD-n álló papagájról
Edge típusú LCD
Közeli kép egy hagyományos OLED-en álló papagájról
Hagyományos OLED
Közeli kép egy Pixel Contrast Booster funkcióval rendelkező, Sony OLED-en álló papagájról
Sony OLED az XR OLED Contrast Pro technológiával
Dinoszauruszokat ábrázoló képen látható, hogyan sugározza a hangot az Acoustic Surface technológia a megfelelő helyről
Képernyő-hangsugárzó, moziszerű hangzás

Az Acoustic Surface Audio+ technológiának köszönhetően a hang közvetlenül a Sony OLED-képernyőből érkezik, a látvány pontosan igazodik a hangokhoz, így még jobban elmerülhetsz a látottakban. A hangot a megfelelő helyről hallod.