Fedezzen fel egy valósághű világot

Kerüljön közelebb a valósághoz a Sony OLED technológiájával

A 8 milliónál is több, önállóan világító, egyenként vezérelt OLED képpont jóvoltából a fekete valóban fekete, hihetetlen a kontraszt, a színek pedig élethűek. Páratlanul lenyűgöző élmény.

Hibátlan fekete, tökéletes látvány 

OLED képpontjaink egymástól függetlenül működnek, és akár teljesen ki is lehet kapcsolni őket az abszolút fekete szín előállításához. Ez a kontraszt előhozza a kép minden részletét, mélységét, textúráját és színét – a látvány lenyűgöző. 

Sony OLED-képernyő
OLED
Hagyományos képernyő
HAGYOMÁNYOS

Élénkebb színek, valódi fekete

A színeket másmilyennek látjuk attól függően, hogy mi veszi körül őket. A színek csak akkor igazán élénkek, ha a környező fekete valóban fekete. 

OLED-ek milliói egyenkénti vezérléssel

Ez a képernyő több millió, önállóan világító OLED képpontot tartalmaz, amelyek mindegyike külön működtethető a valóban élethű látvány elérése érdekében. Mivel az egyes képpontok egymástól függetlenül világítanak, pontosabb részleteket, színeket és árnyékokat láthat minden egyes jelenetben.

Sony OLED TV hegyi tájképpel a képernyőjén

A Sony OLED megbízhatósága

OLED-tévéink megakadályozzák a kép beégését. A Sony egyedi processzora észleli, ha statikus kép van a képernyőn, és a beégés elkerülése érdekében elmozdítja a képpontokat.

Nincs elmosódás, csak a tökéletesen tiszta jelenetek

Még a gyors mozgásokat tartalmazó jeleneteknél sem jelentkezik elmosódás – az összes részlet hibátlan élességgel szerepel a képernyőn. Minden egyes képpont a másodperc törtrésze alatt képes kikapcsolt állapotból nagy fényerőre váltani. 

Hagyományos képernyő elmosódással
Elmosódás nélküli képek
OLED
Hagyományos
  • OLED
  • Hagyományos

Ragyogó kép bármilyen szögből

Akármilyen szögből látja, a kép fényes és tiszta. Az egész család összegyűlhet, mindenki elé csodás látványvilág tárul.