Éjfekete képek, csodálatos hangzás. Ez a Sony OLED.

Kiváló képek, mély fekete tónusok és élénk színárnyalatok az OLED-tévén. A Cognitive Processor XR™ technológiával OLED-tévéink újabb szintre emelik a látványt és a hangot: képhez illő, valósághű kontraszt és magával ragadó hangzás.

Több millió, önállóan világító és vezérelt képpont

A képpontok egyéni vezérlésűek az OLED-képernyőn, mély feketéket és ragyogó fényerőt megjelenítve. A Cognitive Processor XR és az egyedi panelvezérlő technológia feljavítja a színeket és a kontrasztot a kiemelten valósághű képek megjelenítéséhez.

Széles színspektrum a valósághű árnyalatokért és tónusokért

A Cognitive Processor XR™ technológiánknak köszönhetően az XR Triluminos Pro™ több mint egymilliárd színárnyalatot varázsol a képernyőre. A széles színtartományú panel és a kognitiv intelligencia processzor segítségével elemzi minden szín telítettségét, tónusát és fényerősségét, természetes árnyalatokat és a legfinomabb részleteket is megjelenítve.

A legszélesebb színpalettánk, természetes és élénk színekkel

Az új A95K OLED- (QD-OLED) tévénk több millió, önállóan világító képpontot tartalmaz, így minden eddiginél több színárnyalatot tud megjeleníteni. Mindezt a Cognitive Processor XR™ technológiával kombinálva, mindegyik szín telítettsége, tónusa és fényessége lenyűgöző részletességgel jelenik meg, olyan finom árnyalatokat és különbségeket érzékeltetve, amelyeket rendszerint csak a való életben látunk.

Dinoszauruszokat ábrázoló képen látható, hogyan sugározza a hangot az Acoustic Surface technológia a megfelelő helyről
Képernyő-hangsugárzó, moziszerű hangzás

Az Acoustic Surface Audio+ technológiának köszönhetően a hang közvetlenül a Sony OLED-képernyőből érkezik, a látvány pontosan igazodik a hangokhoz, így még jobban elmerülhetsz a látottakban. A hangot a megfelelő helyről hallod.