Éjfekete képek. Csodálatos együtthangzás. Ez a Sony OLED.

Nagyszerű látvány fogad minden OLED-tévén, pompás feketékkel és élénk színekkel. Ám a Sony OLED-panel továbbmegy: egyedülálló képtechnológiája finom részleteket hív életre, lenyűgöző hangzása követi az akciót, formaterve letisztult. 

Tiszta fekete emeli ki a jelenetek mélységét 

Több millió önálló világítású, külön vezérelt képpont OLED-képernyőn... Mivel a képpontok egyenként kapcsolhatók be és teljesen ki, a világos és a sötét közti különbséget nagyban fokozzák a mélységes feketék és a ragyogó fények. A sötét jelenetek részletei, mélysége és textúrázottsága még szembeötlőbbek.

Szín és kontraszt – extra mélység és realizmus Sony finomhangolással

A Sony egyedülálló technológiákkal finomhangolta az OLED-képernyőt a valóban magával ragadó és felejthetetlen élményért. A Pixel Contrast Booster javítja a színeket és a kontrasztot a fényes területeken, így élethű árnyalatokkal teli látvány, fokozott mélység, finom textúrázottság és tiszta fekete kontraszt vár, amilyenre csak az OLED képes. Nagy teljesítményű X1 processzoraink még tovább javítják a képet, fejlett algoritmusaik révén szűrik a zajt és optimalizálják a színeket, a kontrasztot és a tisztaságot.

Közeli kép egy Edge típusú LCD-n álló papagájról
Edge típusú LCD
Közeli kép egy hagyományos OLED-en álló papagájról
Hagyományos OLED
Közeli kép egy Pixel Contrast Booster funkcióval rendelkező, Sony OLED-en álló papagájról
A Sony OLED kijelzője és Pixel Contrast Booster
Képernyő-hangsugárzó, moziszerű hangzás 

A hang közvetlenül a képernyőről érkezik a Sony OLED-tévéken, a látvány pontosan igazodik a hangokhoz, így még jobban elmerülhetsz a történésekben – a hang a megfelelő helyről érkezik. 

Minimalista „One Slate” formaterv
Egyedülálló kialakítás a lenyűgöző élményért 

OLED-tévénk minimalista formavilágával optimalizálja a képernyő képeit és hangjait, így páratlanul lenyűgöző élményt nyújt. Az egytáblás koncepció mentes bármiféle zavaró elemtől, harmonikusan simul a nappalik formavilágába.