A kedvenc alkalmazásaid – még jobbak

Kihozhatod a maximumot a kedvenc alkalmazásaidból okostévéink egyedülálló szórakoztató funkcióival.

A Google Play révén több mint 7000 alkalmazás és játék érkezik a tévédre    

Moziélmény otthon. Élvezd a BRAVIA XR™ filmjeit

Rengeteg mozifilm jár a készülékhez, amelyek csak rád várnak. A BRAVIA XR, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced technológiával minden tartalomnak lélegzetelállító a látványa és nagyszerű a hangminősége.

Kiváló Netflix-élmény

Tévé felé fordított „Recommended by Netflix” távvezérlő
Okostévéink rendelkeznek a Netflix ajánlásával

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken külön gombbal és hangvezérléssel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket. 

Netflix Calibrated Mode logó
A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt a beállítási módot pontosan azért terveztük, hogy TV-n is ugyanolyan képminőségben élvezhesd a Netflix-tartalmakat, mintha a tévéstúdiókban lévő profi kijelzőket néznéd. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik.

Négytagú család tévézik elmerülten egy piros kanapén, pattogatott kukoricát majszolva
A filmnézésnek mindig így kéne történnie

Nézd a kedvenc filmjeidet úgy, ahogy még soha – még több dráma és még valósághűbb élmény egy tévén, amely kifejezetten a valódi moziélmény otthoni megteremtésére szolgál.

IMAX Enhanced logója

A Sony tévék némelyike „IMAX Enhanced” termék, minőségi színekkel, kontraszttal, képtisztasággal és hanggal. Biztos lehetsz a teljesen magával ragadó otthoni szórakozási élményben, amely maradéktalanul kihasználja az „IMAX Enhanced” tartalmak előnyeit.

Dolby Vision / Atmos logó

Élvezd a saját otthonodban a mozi izgalmait! A Dolby Vision™ életre kelt minden képkockát az igazán hiteles moziélmény érdekében, a Dolby Atmos™ pedig betölti a szobát a magával ragadó surround hangzással.

Szórakozás, amit szeretsz. A Google segítségével.

700 000+ film és tv-epizód egy helyen. A Google TV személyre szabottan rendezi össze a kedvenc tartalmaidat a különféle alkalmazásaidból és előfizetési csomagjaidból. Adott címet keresel? Elég kimondanod. De kérhetsz ajánlásokat is; például: „mutass sci-fi kaland tv-műsorokat”.