OKOSTELEFONOK

Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera

Xperia XZ Premium
Kép a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről

redsilverblack

Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
Képek a(z) Xperia XZ Premium – 5,5”-os 4K HDR-kijelző | 19 MP-es kamera termékről
A láthatatlan mozgások új világának megörökítése

A Motion Eye™ kamera szuper lassított felvétel funkciójával rögzített videók másodpercenként 960 képkockát tartalmaznak, és ezt bármely más okostelefonnál négyszer nagyobb lassításban lehet lejátszani. A Predictive Capture funkció mindig egy lépéssel az események előtt jár, ugyanis már azelőtt készít képeket a gyorsítótárba, hogy megnyomod a gombot.

Vadonatúj Sony kameraminőség

Készíts kimagasló képeket akár gyenge fényviszonyok között is

Az elismert Cyber-shot™ fényképezőgépek kapcsán felhalmozott tudásunkat felhasználva fejlesztettük ki a technológiát, amelynek köszönhetően az Xperia XZ Premium lenyűgöző képminőségre képes akár gyenge fényviszonyok között is. Az új Exmor™ RS for mobile érzékelő nagyobb képpontokat tartalmaz, valamint vadonatúj G Lens objektívet – így a felvételek tisztábbak és élesebbek.

Vadonatúj Sony kameraminőség
A világ első okostelefonja 4K HDR kijelzővel

Az okostelefonok világában elsőként az Xperia XZ Premium készül 4K HDR kijelzővel – ugyanazt a technológiát használja, mint a Sony BRAVIA® tévékészülékek. Segítségével megnézheted a legújabb 4K HDR tartalmakat – igazán különleges látványvilág bámulatos színekkel, tisztasággal és kontraszttal.

Minden gyönyörűen illeszkedik

Törés nélkül futó vonalak. Lenyűgöző üvegfelületek. Az Xperia XZ Premium egyszerre elegáns és ergonomikus, letisztult külseje csodálatos összhangban van innovatív belsejével. Valóban harmonikus élmény.

Vízálló
Hadd essen

Kialakítása révén ellenáll a fröccsenéseknek és a váratlan záporoknak

Az eső nem jelent gondot, ha kimozdulsz Xperia XZ Premium készülékeddel. Vízálló, porálló és megerősített kivitel tartós Corning® Gorilla® Glass 5 üveggel – igen jól ellenáll az életben felmerülő kihívásoknak.

Az okostelefonos hangzás új etalonja

Az eredetileg a prémium audioeszközeinkhez kifejlesztett nagy felbontású hang (High-Resolution Audio) megőrzi a zene részleteit és tisztaságát, ezért a zeneszámokat olyannak hallod, amilyennek a művész eredetileg szánta.

Qualcomm® Snapdragon™ 835 processzor
A Sony mobilkészülékek legerősebb processzora

Teljesítmény, a legfelső fokon

Szupergyors böngészés, akadásmentes játék, zökkenőmentes videostreamelés és többfeladatos működés – mindez villámgyorsan az új Qualcomm® Snapdragon™ 835 processzornak köszönhetően. Az akár 1 GB/s letöltési sebesség, azt jelenti, hogy nincs akadály.

A folyton tanuló okostelefon

Az Xperia XZ Premium tanul tőled, és minél többet használod, annál jobban alkalmazkodik az életviteledhez. Az akkumulátortöltöttség figyelésétől a kedvenc funkcióid megelőlegezett indításáig – szövetséges a kezedben.

Xperia Actions
Xperia Actions

Az Xperia XZ Premium odafigyel az olyan apró dolgokra is, mint például a néma üzemmód bekapcsolása, ha arra van szükséged. Képes a saját beállításainak automatikus módosítására is, így a használatát mindig könnyednek és kényelmesnek érezheted.

Smart Stamina
Smart Stamina

A Smart Stamina felismeri a napi energiafelhasználásod jellegét, és biztosítja, hogy ne merüljön le a telefonod a nap vége előtt. Az Xperia XZ Premium még a töltést is képes optimalizálni annak garantálása érdekében, hogy az akkumulátor megbízhatóan biztosítsa az egész napos használati időt a telefon teljes élettartama alatt.

“Horizon Zero Dawn”
©Sony Interactive Entertainment Europe.
Kiadta: Sony Interactive Entertainment Inc.

Játék korlátok nélkül

Játssz zökkenőmentesen PS4™ játékokkal okostelefonon az otthoni Wi-Fi hálózaton

Fedezz fel távoli galaxisokat a konyhából vagy lőj káprázatos gólokat az erkélyről – kizárólag a Sony segítségével. A PS4 Remote Play lehetővé teszi a PlayStation® játékok izgalmának átélését a telefon nyújtotta kényelem mellett az otthonod bármely zugában.

Minden új kamerainnovációink egy okostelefonban

Az új Motion Eye™ kamera a Sony több évtizednyi innovációjának eredményét rejti, és segítségével úgy örökítheted meg az életed pillanatait, ahogy egyetlen más okostelefonnal sem. Az α™ és a Cyber-shot™ termékcsaládnál felhalmozott tudást felhasználva készül, ezért hihetetlen képek és videók rögzítésére képes.

A világ megörökítésének úttörő módszere

A szuperlassítás és a Predictive Capture funkció révén az új Motion Eye™ kamera az emberi szem számára láthatatlan mozzanatok megtapasztalását is lehetővé teszi. Minden eddiginél gyorsabb és intelligensebb képfeldolgozást valósít meg a kivételes képminőség érdekében, ehhez pedig a jelenlegi legjobb mozgásérzékelő technológiánk társul.

Exmor RS™ for mobile
Éles felvételek kevesebb zajjal

Az új, memóriát is tartalmazó Exmor RS™ érzékelő mobilhoz készült változata 5-szörös képbeolvasásra képes a mozgó témák élesebb fotózása érdekében.

G-objektív
Díjnyertes Sony G Lens objektív

Az újratervezett G Lens objektív pontosan örökíti meg a részleteket és a textúrát, így fokozott optikai tisztaságot nyújt a kép minden pontján.

BIONZ™
Intelligens képfeldolgozás

Továbbfejlesztettük a méltán elismert, mobilhoz készült BIONZ™ intelligens képfeldolgozót, így még pontosabb mozgásérzékelésre és gyorsabb képfeldolgozásra van lehetőség.

Megérkezett a szuperlassítás

A Motion Eye™ kamera egészen kivételes: másodpercenként 960 képkocka rögzítésével a szuperlassításos lejátszás az élet rejtett csodáit is képes feltárni. A felvétel négyszer lassabb más okostelefonokhoz képest, ezért minden drámai pillanat és részlet láthatóvá válik.

Kapj el minden mosolyt

Soha többé nem maradsz le a váratlan pillanatokról, legyen az a világ legédesebb mosolya vagy akár egy légi parádé. A Predictive Capture funkció az exponáló gomb megnyomása előtt másodpercekkel automatikusan elkezdi menteni a képeket a gyorsítótárba.

Akciófotók korábban elképzelhetetlen tisztasággal
Extraéles felvételek mozgó témákról

Az Xperia XZ Premium automatikus élességállítású sorozatfelvétel funkciója nyomon követi és sorozatban élesen rögzíti a mozgó témákat, így nincs többé elmosódott sportfotó.

Kreatív irányítás

A manuális élességállításnak és zársebesség-szabályozásnak köszönhetően tovább bővül az alkotói szabadságod.

Készíts szupersztáros szelfiket

A 13 megapixeles, előlapi kamera, az elismert, 1/3,06”-os, gyenge fényviszonyokat is jól kezelő fényérzékelő, valamint a 22 mm-es, széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy fantasztikus szelfiket készíts, amelyeket aztán mindenki tovább akar osztani.

szupersztáros szelfik
Movie Creator
Felvétel és megosztás

Hozd létre saját filmjeidet, és oszd meg azokat barátaiddal a Facebookon.

A Movie Creator a fotóidból és videóidból képes közzétehető filmet csinálni. Ráadásul működése nem korlátozódik saját médiakönyvtáradra – akár Facebook-eseménycsoport képeit és videóit is felhasználhatod. Vidd bele saját ízlésedet a képek szerkesztésével és zene hozzáfűzésével.

A világ első okostelefonja 4K HDR-kijelzővel

Téged is megihlet a 4K HDR-képernyő kivételes felbontása, színhűsége és kontrasztja.

Élethűbb képek

A 4K HDR és a szokványos képernyők összevetésekor a különbség tagadhatatlanul látványos

A Sony BRAVIA® TV technológiát használó Xperia XZ Premium annyira tisztán és élethűen jeleníti meg a 4K HDR tartalmakat, hogy a lélegzeted is eláll. Ez az áttörés jellegű technológia magával ragadó élménnyel gazdagít – további részletekért tekintsd meg a videót.

A színek életre kelnek

A TRILUMINOS™ Display for mobile hozzávetőleg 138%-osan teljesít a szabványos kijelzők által megjeleníteni képes színspektrumhoz képest. Minden árnyalat gyönyörű intenzitással és élénkséggel látható – a képek és videók élettel telivé válnak.

sRGB 138%*
*a szabványos (SDR) videókhoz képest

Több árnyalat, nagyobb élethűség

A TRILUMINOS Display for mobile külön és szélesebb palettáról képezi le a színeket, így az élet minden finom árnyalatát képes visszaadni. Még a sokszor problémás vörösek, kékek és zöldek is élénkek és valósághűek.

Pengeéles képek

Az X-Reality™ for mobile fokozza a képminőséget

Akár állóképekről, akár videókról van szó, az X-Reality™ for mobile mindent képes szebbé tenni. Hozzáadja a hiányzó képpontokat, csökkenti a zajt és kiemeli a textúrát, így minden tisztán és élesen látszik – még az alacsony felbontású tartalom is.

Zajcsökkentés
Zajcsökkentés

A fejlett zajcsökkentő funkciónak köszönhetően tisztábban és lágyabban jelennek meg a gyenge fényviszonyok között készített képek és videók is.

Textúra- és körvonaljavítás
Textúra- és körvonaljavítás

A képek tisztábbá válnak az olyan elemek erősítésén keresztül, amelyek kiemelik a textúrát és élesebbé teszik a körvonalakat.

Képpont-reprodukció
Képpont-reprodukció

A Sony egyedi szuperfelbontási technológiája megvizsgál minden képpontot, és a hiányzókat pótolja.

Rengeteg újítás, egyetlen időtlen forma

A számtalan, egymással összehangoltan működő technológiájának köszönhetően az Xperia XZ Premium kívül-belül megkapóan szép. A találkozás a különleges lekerekített formatervű üvegnél kezdődik, amely hézagmentesen öleli körül az eszközt a csúcskategóriás tapintási és esztétikai élmény jegyében.

A szépség visszatükröződése

Kényezteti a szemet és kellemes a fogása – a prémiumkategóriás egybefüggő üvegfelület visszatükrözi a körülötted lévő világot. Anyaga Corning® Gorilla® Glass 5 a készülék elülső és hátulsó oldalán egyaránt, ami új magasságokba emeli a szépség és a tartósság fogalmát.

Minden részletében lenyűgöző

Az Xperia XZ Premium összes eleme nagy műgonddal készül – például a felső és az alsó él, amelynek kialakítása precíz gyémántvágással történik. A kialakítás része egy rozsdamentes acél kameraobjektív-gyűrű is, amely prémiumkategóriás megjelenésével kifinomultságot sugároz.

Felismeri az érintésedet is

A telefon bekapcsolása nem probléma a beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. A bekapcsológombba van építve, így egyetlen érintéssel tudod azonosítani magad és bekapcsolni Xperia XZ Premium készülékedet.

A víz sem okoz gondot

Az IP65/68 besorolású Xperia XZ Premium fröccsenés- és porálló. Akár esőben is fogadhatod a hívásokat anélkül, hogy aggódnod kellene.

Összhangban veled

Az Xperia XZ Premium minden szempontból egységes – még a képernyőn megjelenő színek is. Ráadásul az intelligens kezelőfelület reagál az érintésedre, személyes kapcsolatot teremt közted és a telefonod között.

Összhangban veled
Valódi zenei hangzás

A High-Resolution Audio hangzásnak köszönhetően az előadó szinte jelen van

A felvételek minden apró részletét hallhatod olyan hangzás mellett, mintha saját privát koncerteden lennél. Még a lejátszási lista tömörített fájljai is szebben szólnak, ugyanis a DSEE HX™ feljavítja őket a stúdióminőség irányába.

A tökéletes hangzás szerelmeseinek készül

A CD, illetve az MP3 szabvány mintavételi frekvenciájának és bitrátájának 3–6-szorosát alkalmazó Hi-Res Audio tisztább, élesebb és részletgazdagabb zenei hangzást teremt. Hunyd le a szemed, és máris a hangstúdióban találod magad.

Eredeti analóg felvétel
Eredeti analóg felvétel

A teljes hangzás egy eredeti analóg felvételből

Felvétel CD-ről
Felvétel CD-ről

A CD tömörített fájlformátuma kevésbé részletes hangzást biztosít.

Nagy felbontású hang
Nagy felbontású hang

A High-Resolution Audio átfogóbb mintavételi formátuma kiemelkedően tiszta hangzást biztosít.

Továbbfejlesztett Bluetooth-adatátvitel

Kényeztesd magad közel Hi-Res minőségű hangzással vezeték nélküli fejhallgatón vagy hangsugárzón keresztül

Ha a készülékedet vezeték nélküli hangsugárzóhoz vagy fejhallgatóhoz csatlakoztatod, az LDAC garantálja, hogy szemernyit se kelljen feladnod a hangminőségből. A normál Bluetooth-hoz képest háromszoros mennyiségű adat továbbítására képes, így minden egyes hang kristálytisztán szólalhat meg.

Továbbfejlesztett Bluetooth-adatátvitel
Dinamikus sztereó hangzás, amely körülölel

Az S-Force Front Surround technológia segítségével megtapasztalhatod a természetes, háromdimenziós hangtér élményét – így virtuális surround hangzást érhetsz el a két elülső hangszóróval.

Különféle fejhallgatók, azonosan pompás hangminőség

Az Automatic Headphone Optimisation (AHO – Automatikus fejhallgató-optimalizálás) elemzi a fejhallgatód típusát a megfelelő hangzás megteremtése érdekében. Kiegyensúlyozza a frekvenciákat az optimális hangjelszintek érdekében – mindezt automatikusan.

VirtualPhones Technology
Magával ragadó hangzás

A VPT-vel (VirtualPhones Technology) átélheted a virtuálisan létrehozott surround hangzást a fejhallgatódban. Válaszd ki kedvenc üzemmódodat és hallgasd a gazdag, élethű hangzást, mintha 5.1 csatornás hangrendszerrel szerelt helyiségben lennél.

Clear Audio+
Clear Audio+

Tiszta és kiegyensúlyozott hangzás egyetlen érintésre – nincs szükség utánállításra.

Hangszínszabályzó
Hangszínszabályzó

Finomhangolhatod a frekvenciasávjaidat, hogy minden az általad megálmodott hangzással szólaljon meg.

Clear Bass
Clear Bass

Hallgass erőteljes és mély basszust torzítás nélkül – akár nagy hangerő mellett is.

Teljesítmény a sebesség mögött

Bármit is szeretnél csinálni, az Xperia XZ Premium villámgyorsan végrehajtja. A fejlett processzor azt jelenti, hogy zökkenőmentes teljesítményt tapasztalsz – legyen szó akár internetböngészésről, akár akciódús játékok futtatásáról.

Minden műveletet kézben tart

Az Xperia XZ Premium minden műveletet a vadonatúj Qualcomm® Snapdragon™ 835 processzor segítségével hajt végre. A készülék gigabites osztályú csatlakozást biztosító X16 modemet tartalmaz, és lenyűgöző grafikát, kategóriaelső teljesítményt és megnövelt hatékonyságú akkumulátorhasználatot kínál.

1 Gb/s-os letöltés
Akár 1 Gb/s-os letöltés

A szupergyors letöltés azt jelenti, hogy az online média-adatfolyamok fogadása és a tartalmak letöltése igazán egyszerűvé válik.

150 Mb/s feltöltés
Akár 150 Mb/s-os feltöltési sebesség

Ossz meg és küldj fájlokat villámgyorsan az Xperia XZ Premium nagy feltöltési sebességének köszönhetően.

20%-kal gyorsabb processzor
Akár 20%-kal gyorsabb processzor

A központi feldolgozó egység (CPU) 20%-kal gyorsabb az előző készülékeinkben használtnál, ezért minden gyorsabban fut.

Jelenítsd meg gyorsabban a képeket és a videókat

Az UFS-memória 1,5 Gb/s sebességű adatelérésre képes, ami háromszorosa a szokványos memóriáknál mérhetőnek. Nincs többé várakozás a videók és képek betöltésére – csak koppints rá, és már nézheted is.

micro SD-kártya
Bővíthető memória

Több memóriát szeretnél? Ha Micro SD-kártyát helyezel a foglalatba, akár 256 GB-tal is megnövelheted.

Gyors és kényelmes fájlátvitel

Helyezz át fájlokat gyorsabban az USB 3.1 kapcsolaton keresztül – 10-szer gyorsabb az USB 2.0-nál: az adatátvitel sebessége elérheti az 5 Gb/s-ot. Az USB Type-C™ aljzat révén a fizikai csatlakoztatás is egyszerű, ugyanis a csatlakozó mindig jó irányban áll.

USB 3.1 kapcsolódás
Minél többet használod, annál okosabbá válik

Az Xperia XZ Premium megtanulja, hogy hogyan használod a telefonodat, és ahhoz alkalmazkodva a ma elérhető legintelligensebb, leginkább személyes élményt nyújtja. Hasznos, személyre szabott javaslatokat ad a különféle funkciók használatához, amivel picivel megkönnyíti az életedet.

Intelligens tisztító a simább futásért

Az Xperia XZ Premium megtanulja, mely alkalmazásokat használod a leggyakrabban. A nem használt alkalmazások felfüggesztésével és a gyorsítótár ürítésével a készülék mindig a leggyorsabb, legsimább teljesítményt nyújtja.

Hosszabb életű akkumulátor

Az Xperia XZ Premium megfigyeli a használatot, és segít úgy alakítani az energiafogyasztást, hogy egész napra elegendő legyen a töltés. Az alkalmazott töltési technológiák megkímélik az akkumulátort a károsodástól, és képesek megduplázni annak élettartamát.

Egész napos akkumulátor

Az Xperia XZ Premium temérdek energiát biztosít teljesen feltöltve. Az intenzív napokon viszont nem csak akkor figyelmeztet, amikor lemerülőben vagy. Ehelyett a Smart Stamina funkció előre dolgozik, hogy egész napra elegendő legyen a tárolt energia.

A Smart Stamina működése
Előre jelzett akkumulátortöltöttség
Előre jelzi a töltöttségi szintet

Az Xperia XZ Premium képes pontosan megbecsülni az akkumulátor hátralévő üzemidejét a telefonhasználati szokásaid alapján.

Értesítés időben a merülő akkumulátorról
Időben figyelmeztet

Ha úgy látja, hogy a nap későbbi szakaszában lemerülhet a telefonod, javasolja a STAMINA üzemmód bekapcsolását.

Stamina üzemmódban hosszabb az akkumulátoros üzemidő
Meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét

A STAMINA üzemmód csökkenti az energiafelhasználást, így az akkumulátor kitart a nap végéig. Háromféle energiatakarékossági szint közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelőt.

Teljesítmény – hosszabb ideig

Bár a legtöbb akkumulátor energiatároló kapacitása idővel csökken, itt ez nem történik meg. A Qnovo adaptív töltés és a Battery Care funkció biztosítja, hogy az akkumulátor ne kapjon túlzott terhelést, így hasznos élettartama akár kétszeresre is nyúlhat.

Valós idejű akkumulátorállapot-figyelés

Qnovo™ Adaptive Charging (Qnovo™ adaptív töltés) folyamatosan ellenőrzi a bedugott akkumulátor állapotát: gondosan méri annak hőmérsékletét és belső nyomását. Ennek alapján szabályozza az áramerősséget, hogy kiküszöbölje az akkumulátor túlterhelését, azaz segít megőrizni annak energiatároló kapacitását.

Qnovo adaptív töltés
Battery Care
Intelligens töltési ciklusok

A teljesen feltöltött akkumulátor további töltése károsíthatja azt. A Battery Care funkció 90%-ig tölti az akkumulátort, szünetet tart, úgy időzíti a 100%-os állapotra töltést, hogy azt pont a szokásos ébredési időpontodra érje el. Túltöltési események nélkül az akkumulátor tovább képes megőrizni energiatároló kapacitását.

Töltés rekordgyorsasággal

Az UCH12W gyorstöltő segítségével több órányi akkumulátoros üzemidőt is nyerhetsz mindössze néhány percnyi csatlakoztatással.

UCH12W gyorstöltő

Műszaki adatok

Motion Eye kamera, 4K HDR-kijelző és vízálló kialakítás.
  • 19 megapixeles Motion Eye™ kamera szuper lassított felvétel funkcióval

  • 5,5”-os 4K HDR-kijelző

  • Új 3D készítő

  • Vízálló kialakítás

  • Qualcomm® Snapdragon™ 835 processzor

Méretek
156 × 77 × 7,9 mm
Tömeg
191 g
Vízálló
Csepp- és porálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Egy SIM-kártya, Dupla SIM
Kapacitás
3230 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről