Xperia PRO-I

A nagybetűs kamera

Az „I” az Imaging szót jelöli. Az Xperia PRO-I újraértelmezi a kamera szó jelentését, egyesítve a professzionális képminőséget az okostelefon kommunikációs képességeivel. Így bárhol, bármikor kreatív lehetsz.

OKOSTELEFONOK

Xperia PRO-I | 1.0 típusú képérzékelős kamera okostelefonos képességek teljes tárházával

Xperia PRO-I
Az Xperia PRO-I elöl- és hátulnézete

699 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes
A 2022-es Red Dot győztes logót az Xperia PRO-I kapta meg
Izgalmas eleme a Sony kamerák választékának

A Sony kamerák már most is számos előnyt kínálnak az alkotóknak, beleértve a piacvezető képminőséget és a nagy sebességű teljesítményt. Most az Xperia PRO-I valami újat hoz a kínálatba, hiszen a fotósok, videósok és operatőrök számára lehetővé teszi, hogy egyetlen készülékkel készítsenek felvételeket, szerkesszék azokat és küldjék tovább őket.

1.0 típusú képérzékelő és a Sony kamera nagy sebességű teljesítménye a professzionális képminőség érdekében

Az Xperia PRO-I egyedi 1.0 típusú érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kivételes képminőségű fényképek és videók rögzítését. A nagyméretű érzékelőt a Sony eredeti képjelfeldolgozó processzora támogatja, így a kamera nagy sebességű teljesítményt nyújt a korlátlan kreativitás érdekében.

Bemutatkozik az Xperia PRO-I
Fotográfia | Készíts felejthetetlen képeket
Videography | Videókészítés magasabb szinten
Cinematography | Alkoss olyan filmeket, amelyekre a profik is büszkék lennének
Felvételkészítés után | Szerkesztés és küldés az Xperia PRO-I készülékkel
Xperia PRO-I ráfröccsenő vízzel
Élvezd az erőteljes teljesítményt és a könnyed stílust
Xperia PRO-I vezetékes fejhallgatóhoz csatlakoztatva
Nem köt kompromisszumot a filmek, a zene és a játékok terén

Fotózás
A Sony dedikált kameratechnológiáival

Az 1.0 típusú képérzékelő, a kifinomult üvegobjektív és a Sony fejlett képjelfeldolgozó processzorainak kombinálásával az Xperia PRO-I professzionális képminőséget biztosít, amely a legigényesebb fotósok elvárásainak is megfelel.

Nagyméretű, 1.0 típusú Exmor RS CMOS-érzékelő fázisérzékeléses AF-érzékelővel[ FN_01]

Az RX100 VII érzékelőjén alapuló, de kizárólag az Xperia PRO-I számára kifejlesztett és hangolt nagyméretű, 1.0 típusú érzékelő nagy képfelbontást és kevesebb zajt garantál. Az eredmény: kiváló képminőség, valósághű textúrák és figyelemre méltó részletesség.


Egy hagyományos képérzékelő és az Xperia 1.0-ás típusú képérzékelőjének a képponttávolságát összehasonlító diagram
Nagy érzékenységű, 2,4 μm-es képponttávolság 

Az 1.0 típusú képérzékelő lenyűgöző, 2,4 μm-es képponttávolsága nagy érzékenységet biztosít, és hozzájárul a kiváló textúra-visszaadáshoz, még gyenge fényviszonyok mellett is.

[1] Hagyományos
[2] Új Xperia

Kevesebb zaj gyenge fényviszonyok mellett

A nagy érzékenységű, 1.0 típusú képérzékelőnek köszönhetően az Xperia PRO-I gyenge fényviszonyok között kevésbé zajos fotókat készít.

Világos részletek nagy dinamikatartományú körülmények között

A nagy dinamikatartományú helyzetekben az 1.0 típusú képérzékelő lehetővé teszi, hogy az Xperia PRO-I kiemelje a részleteket a kép sötét és világos részein egyaránt.

Művészi, természetes bokeh-hatások

A nagy képérzékelő képességeit kihasználva az Xperia PRO-I gyönyörű felvételeket készít, természetesen mély bokeh-vel.

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban

Élvezd a kifejezetten az Xperia PRO-I készülékhez kalibrált ZEISS optika minden előnyét.


A kettős blende több lehetőséget nyújt

Az F2.0/4.0 kettős blendeérték lehetővé teszi a mélységélességgel való kísérletezést, és a téma változatos ábrázolását.

Három objektív és 3D iToF érzékelő a teljes kreatív szabadságért

Az Xperia PRO-I 1.0 típusú képérzékelővel ellátott 24 mm-es objektívjét két további, egy 16 és egy 50 mm-es objektív egészíti ki, amelyek lehetővé teszik a kreatív képkészítést. A 3D iToF érzékelő a gyors és pontos autofókusz érdekében azonnal kiszámítja a kamera és a téma közötti távolságot, bármilyen beállításról legyen is szó. Mindhárom objektív támogatja a fázisérzékeléses AF-et.

Részlet az Xperia PRO-I három objektívjéről és a 3D-s iToF érzékelőről
Élvezd az eléd táruló lehetőségek széles tárházát

Háromféle (16 mm-es ultraszéles, 24 mm-es széles és 50 mm-es szabvány) objektívjével az Xperia PRO-I számos képkészítési lehetőséget kínál.

Feldolgozás a nagy sebességű teljesítményért és kifogástalan képminőségért

A legújabb BIONZ X™ for Mobile képfeldolgozó processzor, a Sony egyedülálló front-end LSI-je és 1.0 típusú képérzékelője, valamint a Sony eredeti képfeldolgozó algoritmusai még gyorsan mozgó témák esetén is pontos képalkotást biztosítanak.

Erdőben készült kép egy hegyi kerékpárosról, amelyen több zöld négyzet jelöli az AF-pontokat
A képkocka nagyobb felületét lefedő AF

Az Xperia PRO-I fényképezőgépen 315 (21x15) fázisérzékelő AF-pont fedi le a képfelület 90%-át. Így az AF szinte bárhol működik, akármerre legyen is a téma, és hihetetlenül gyorsan képes rögzíteni azt.

Valós idejű Szem AF funkció – emberek és állatok esetében egyaránt működik

A valós idejű Szem AF funkcióval lélegzetelállító portrékat készíthetsz, akár embereket, akár állatokat fotózol. Még akkor is erőteljes, kifejező és emlékezetes felvételeket rögzíthetsz, ha a téma mozog, vagy az egyik szeme takarásban van.

Erdőben ugrató hegyi kerékpáros zöld négyzettel, amely a valós idejű követést jelzi
A valós idejű témakövetés jóvoltából a gyorsan mozgó tárgy is éles marad[ FN_01]

Mesterséges intelligencia és egy 3D iToF-érzékelő segítségével végzett távolságmérést alkalmazva a valós idejű nyomon követés képes pontosan észlelni és fókuszba fogni a gyors témát, majd követni még akkor is, ha az ideiglenesen kikerül a látómezőből. A téma megadásához egyszerűen érintsd meg azt az Xperia PRO-I kijelzőjén.

20 képkocka/mp sebességű sorozatfelvétel kevesebb zajjal

A gyors képérzékelő akár 20 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételt biztosít, a fényképezőgép pedig az AF-/AE-számításokkal másodpercenként akár 60-szor is követi a témákat, még akkor is, ha azok szabálytalanul vagy nagy sebességgel mozognak. Az Xperia PRO-I sorozatfelvételei az egyedi feldolgozómotornak köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is éles, kevésbé zajos képeket eredményeznek.

[1] AF-/AE-számítás

Egymást követő képkockák, amelyeken egy erdei úton ugrató hegyi kerékpáros látható
Két kép egy hegyi kerékpár kerekéről, az egyik torzított küllőkkel, a másik anélkül.
Torzításgátló zármegoldás 

Az 1.0 típusú képérzékelő gyors kiolvasása segít elnyomni a „rolling shutter (redőny) effektust”, amely a gyorsan mozgó témák fényképezésekor torzíthatja a képeket.

Optikai képstabilizálás a kevésbé elmosódott felvételekért

Ha a kezed bizonytalan a felvétel készítésekor, az optikai képstabilizáló technológia segít kevésbé elmosódott képeket készíteni, még sötét fényviszonyok között is.

Két kép egy ugró kutyáról, az egyik homályos, a másik éles.
Két kép egy autónak dőlő nőről, az egyiken kevesebb zaj.
Többkockás zajcsökkentés

Gyenge fényviszonyok esetén vagy nagy dinamikatartományú helyzetekben az Xperia PRO-I képes a többkockás zajcsökkentés alkalmazására. Automatikusan és gyors egymásutánban több mint 10 képet készít, egyesíti őket, csökkenti a zajt, és egyetlen képként rögzíti mindet.

12 bites RAW a sima színgradációért

RAW formátumban történő felvételkészítéskor az Xperia PRO-I támogatja a 12 bites formátumot, amely sávosodás nélküli, sima és gazdag tónusgradációt eredményez.

Két kép egy bekapcsolt fényszórójú autóról, az egyiken lágyabb színátmenet.
Az Alpha által ihletett vezérlők és beállítások

Az Xperia PRO-I Photography Pro alkalmazása olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amilyenek általában a profi fényképezőgépeken vannak. Az Alpha fényképezőgépek által inspirált interfész segítségével választhatsz kézi beállításokat vagy automatikus beállításokat, és fotózhatsz RAW formátumban is. A Photography Pro emellett Basic módot is kínál, amely gyors hozzáférést biztosít bizonyos könnyen használható fotózási funkciókhoz, beleértve az érintéses exponálógombot is.


Külön exponálógomb az Xperia PRO-I-en
Az exponálógomb valódi fényképezőgép-érzetet ad

A dedikált exponálógombnak köszönhetően az Xperia PRO-I használata olyan érzés, mintha a Sony RX100 sorozattal fényképeznénk. Az eszköz ugyanazzal a zárkapcsoló modullal rendelkezik, és hasonló gombkezelést igényel az AF és a zárkioldás működtetéséhez. A Photography Pro alkalmazást az exponálógomb hosszú lenyomásával is gyorsan elindíthatod, és rögtön el is kezdhetsz fényképezni.

Fényképezőgép-hordszíj felszerelése a nyugalomért

Az Xperia PRO-I beépített pántlyukkal rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatsz egy csukló- vagy nyakpántot is, hogy még nyugodtabban fotózhass.

Az Xperia PRO-I-t markoló kéz, a csuklóra font fényképezőgép-akasztópánttal.
Látványos jelenet egy alpesi tóról, előtérben egy Sony Alpha kamerával és egy Xperia PRO-I-vel.
Tökéletes társa Sony Alpha kamerádnak

Az Imaging Edge™ Mobile alkalmazással Xperia PRO-I készüléked segítségével RAW-fájlokat és veszteségmentes tömörítést használó fájlokat továbbíthatsz Alpha gépedről, valamint távolról vezérelheted a Touch Tracking és az Érintő fókusz funkciót a kényelmes AF-működtetés érdekében. A Transfer & Tagging add-on segítségével Alpha kamerádról a képfájlokhoz hangjegyzeteket csatolhatsz, amelyek aztán automatikusan szövegfeliratokká konvertálódnak, vagy Xperia PRO-I készülékkel átküldheted a fájlokat egy FTP-kiszolgálóra.


Videography
Kiváló minőségű videó autentikus operatőri élménnyel

Az 1.0 típusú képérzékelővel az Xperia PRO-I egy új szintre emeli a videók minőségét, míg a Sony egyedülálló felhasználói felülete segít a kreatív ötletek teljes körű megvalósításában, hogy a felvételek pontosan az elképzeléseid szerint készüljenek.

A Videography Pro segítségével a kreatív irányítás a te kezedben van

A Videography Pro az Xperia PRO-I készüléken az összes szükséges kreatív beállítást a kezedbe adja. A Videography Pro interfész a Sony gazdag, video- és filmkamerák gyártásában szerzett szakértelmére támaszkodva lehetővé teszi, hogy a kézi vezérlést az igényeidhez igazítsd, vagy a teljes kényelem érdekében az automatikus üzemmódra hagyatkozz.


Szem AF állóképekhez és videókhoz[ FN_01]

A Sony fejlett szemfelismerő és -követő funkciója nemcsak csodás állóképek, de lenyűgöző videofelvételek készítésében is segítséget nyújt. A Szem AF felismeri az emberi vagy állati szemet, és a téma mozgása közben is fókuszban tartja azt, így soha nem látott módon kelti életre a videókat.

A kamerába mosolygó nő képe, az AF-érzékelési ponttal a bal szeme fölött
Használaton kívüli medencében görkorcsolyázó ember, rajta a Tárgykövetés fehér négyzetével
Maradj fókuszban a videók tárgykövetésével[ FN_01]

A tárgykövetés automatikusan képes követni és éles fókuszban tartani a mozgó témát, még akkor is, ha az adott témának nincs szeme, vagy a szemek épp nem láthatók.

Videókészítés 4K HDR 120 képkockasebességben

A nagyobb kreatív rugalmasság érdekében az Xperia PRO-I lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű videót készíts 4K felbontásban, HDR formátumban, 120 képkocka/mp sebességben, a lejátszási képkockasebesség pedig 24 és 120 képkocka/mp között választható.

Görkorcsolyás a levegőben, a zöld négyzet az autofókuszt jelzi
Két éjszakai városkép, az egyik homályos, a másik tűéles.
Készíts zavartalan, rázkódásmentes videókat

Az Xperia PRO-I szerves része a legújabb optikai SteadyShot™ FlawlessEye™ funkcióval, amelyben a képérzékelő nagyobb olvasási sebességét a Sony eredeti optikai képstabilizáló algoritmusa egészíti ki. Az eredmény: hihetetlenül sima, remegésmentes videofelvétel.

Hangosan és érthetően rögzíti a hangokat

Normál esetben az Xperia kamerával való videókészítéskor a hangfelvétel sztereó mikrofonokon keresztül történik, a többdimenziós hangzás reprodukálása érdekében. Az Xperia PRO-I azonban a fő kamera mellé egy beépített monó mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a beszéd tiszta rögzítésére összpontosíts, miközben más hangok a háttérben maradnak.

Illusztráció, amelyen sztereó mikrofonnal és egy csak beszédet rögzítő monó mikrofonnal felszerelt Xperia látható
A szélzajszintek összehasonlítása kikapcsolt és bekapcsolt intelligens szélzajszűrővel
Szűrd ki a szél zaját a tisztább hangért

Az Xperia PRO-I az iparág csúcsteljesítményét képviselő hangcsatorna-szétválasztási technológiát is magában rejti a rendkívül hatékony szélzajszűrés érdekében, mind sztereó, mind pedig monó mikrofonhoz.

Intelligens szélzajszűrő [1] KI [2] BE.

Mindig készen áll a felvételkészítésre

Rendeld hozzá a Videography Pro-t az Xperia PRO-I beépített gyorsbillentyűjéhez, és már indíthatod is, amint el szeretnéd kezdeni a felvételt. A funkció akkor is működik, ha a képernyő ki van kapcsolva, vagy épp más alkalmazással vagy elfoglalva. A gyorsbillentyűhöz más alkalmazásokat vagy funkciókat is hozzárendelhetsz.

A beépített gyorsbillentyű részleteit megjelenítő Xperia PRO-I
Filmezd magad kivételes minőségben az Xperia PRO-I készülékhez gyártott Vlog Monitorral

Akár vlogger vagy, akár YouTube-videós, vagy csak a barátaiddal osztod meg a tartalmaidat, az Xperia PRO-I 1.0 típusú képérzékelőjével kiváló minőségben filmezheted magad. A Vlog Monitor for Xperia PRO-I csatlakoztatásával pedig pontosan láthatod, mit veszel fel, és igazán emlékezetes tartalmakat készíthetsz.

Egy Bluetooth-markolatot tartó kéz
Egyszerű vlogolás

Csatlakoztasd a Vlog Monitort egy Bluetooth funkciós markolathoz, mint például a GP-VPT2BT, és anélkül tudod elindítani/leállítani a felvételt, hogy megérintenéd az Xperia PRO-I egyetlen gombját is. A markolat egyszerűen becsavarható a Vlog Monitor tartójának alján található 1/4-20 UNC típusú rögzítőbe.

Az Xperia PRO-I és a Bluetooth távvezérlő párosításáról az útmutatóban olvashatsz.

Még kifinomultabb hangrögzítés

Az Xperia PRO-I készülékhez szánt Vlog Monitor 3,5 mm-es, 3 pólusú mikrofoncsatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy saját külső mikrofonodat csatlakoztasd, és még kifinomultabb hangot rögzíts. Egyszerűen erősítsd a mikrofont a tartó tetején található kiegészítő tartozékaljzatra.

Vlog Monitor az Xperia PRO-I készülékhez külső mikrofonnal és fotós markolattal
A Vlog Monitor for Xperia PRO-I alkatrészei, köztük a monitor, a fémtartó és az USB-C kábel.
Könnyű üzembe helyezés 

Egyszerűen illeszd a fémtartót Xperia PRO-I készülékedre, és a beépített mágnes segítségével rögzítsd a Vlog Monitort a tartóhoz. Ezután csatlakoztasd a két eszközt az USB-C kábellel, és már forgathatsz is.

Csatlakoztatott állapotban a Vlog Monitor az okostelefonról kapja az áramot, de rendelkezik külső tápcsatlakozóval is. Így, ha hosszú felvételt készítesz, az USB-C töltőkábelen keresztül mindkét készüléket egyszerre táplálhatod árammal.

A külső monitor funkció logója
Hozz ki többet az Xperia készülékedből a külső monitor funkcióval

Használd Xperia PRO-I készülékedet külső monitorként vagy keresőként Alpha kamerádhoz, számos hasznos beállítással, köztük fényerő, zoom és rácsvonalak funkcióval. Egyszerűen csatlakoztasd egy USB Video Classt (UVC) támogató kamerához.


Cinematography
Élvezd a 21:9-es filmfelvételt a Cinematography Pro „CineAlta technológiájával”

A profik által használthoz hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal vehetsz fel filmet. A digitális mozikamerákat fejlesztő mérnökeink szakértelme, a Look színkezelési előbeállítások, a 21:9-es képarány, a 4K HDR minőség, a 120 képkocka/mp-es nagy képkockasebesség, valamint a 24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperces képrögzítés révén minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll. 


Gyenge megvilágítású felvétel piros napernyőt tartó nőről
Járasd csúcsra a kreativitást az 1.0 típusú képérzékelővel és kettős blendével 

A Cinematography Pro kreatív szabadságát tovább növeli az Xperia PRO-I 1.0 típusú érzékelője, amely javítja a képalkotást gyenge fényviszonyok mellett vagy nagy dinamikatartományú helyzetekben. Az F2.0/4.0 kettős blende ezen kívül gazdagabb vizuális kifejezésmódot kínál a filmkészítők számára.

Valósítsd meg az elképzeléseid a mozifilmes színbeállításokkal

Különböző filmstílusok hangulatát kölcsönözheted a videóidnak a nyolcféle színbeállítással, amelyek között megtalálható a professzionális CineAlta VENICE kameránk ihlette VENICE CS is. Ezt egyenletes színgradáció és enyhébb, alacsonyabb kontrasztgörbe jellemzi, így a drámai alkotásokhoz tökéletes, klasszikus mozifilmes látványvilágot kínál.

Piros napernyőről lecseppenő esőcseppek gyenge megvilágítású képen
Lenyűgöző, 4K felbontású. HDR formátumú, 120 képkocka/mp-es lassított felvétel

Kiváló minőségű 4K HDR lassított felvételeket készíthetsz 120 képkocka/mp sebességgel a hatásos és kifejező pillanatok megörökítéséhez.


A felvételkészítés után
Felvételkészítés, szerkesztés, továbbítás: mindezt megteheted az Xperia PRO-I készülékkel

A legtöbb kamera esetében a fotózás végeztével haza kell menned a laptopodhoz vagy a számítógépedhez, hogy szerkeszd, majd megoszd a munkádat. Az Xperia PRO-I segítségével azonban mindezt egyetlen készülékről teheted meg, bárhol és bármikor.

Két kép egy pillangóról, különböző színreprodukcióban
Valósághű színvisszaadás készítő üzemmódban

Az XPERIA PRO-I „CineAlta” készítő üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fényképeket és filmeket pontos színvisszaadással láthasd. Az sRGB szerint készült fényképek esetében automatikusan sRGB-re módosítja a színtartományt és a gammát.

[1] Ragyogó színvisszaadás szokásos üzemmódban
[2] Valósághű színvisszaadás készítő üzemmódban.

Asztali számítógép autót bekapcsolt fényszórókkal, gyenge megvilágításban jelenít meg
Pontos fehéregyensúly-beállítás

A kijelző lehetővé teszi, hogy minden színt pontosan az alkotó szándéka szerint láss, úgy, ahogy megörökítették, és a színbeállításokat is az igényeidhez igazíthatod. Így a kijelző beállításait összehangolhatod saját monitoroddal, vagy beállíthatod a fehérpontot D50 vagy D55 értékre, amelyek alkalmasak a fotónyomtatás ellenőrzésére.

Kézben tartott Xperia PRO-I közelképe, képek feltöltése közben.
Szállítsd le gyorsan a képeid

Ha külső helyszínen fotózol, 5G hálózat segítségével azonnal továbbíthatod az éppen készített képeket. De USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) segítségével csatlakoztathatod is Xperia PRO-I készülékedet a számítógépedhez, és onnan is továbbküldheted a munkáid.


Teljesítmény és dizájn
Xperia PRO-I ráfröccsenő vízzel
Por- és vízálló 

Az Xperia PRO-I készülékkel olyan helyeken és körülmények között is készíthetsz felvételeket, ahol más fényképezőgépekkel nem, köszönhetően az IP65/68-besorolású vízállóságnak és a por elleni védelemnek.

A legkeményebb Gorilla® Glass

Az Xperia PRO-I Corning® Gorilla® Glass Victus™ kijelzője az eddigi legstrapabíróbb Gorilla® Glass – mind leejtéskor nyújtott védelem, mind karcállóság szempontjából jobb elődeinél.

Xperia PRO-I kijelző
Röntgenkép az Xperia PRO-I akkumulátoráról
Nagy teljesítményű 4500 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel

A 4500 mAh-s akkumulátorral az Xperia PRO-I bőven elegendő energiát kínál ahhoz, hogy a nap folyamán végig kitartson. Ha gyors töltésre van szükséged, a tartozék 30 W-os XZQ-UC1 akkumulátortöltővel mindössze 30 perc alatt 50%-os töltöttséget is elérhetsz.

A hagyományos okostelefon és az új Xperia akkumulátorának állapotát összehasonlító illusztrált grafika 3 év használat előtt és után.
Jól működő akkumulátor, még 3 év használat után is

Töltési technológiáink hosszabb ideig megőrzik az akkumulátor jó állapotát. Az Akkumulátorkezelő megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia adaptív töltési funkciója pedig figyeli a telefonod a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

[A] Hagyományos  [B] Új Xperia
[1] A használat kezdetekor  [2] 3 év használat után

Áramköri lap képe a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G chippel
Próbáld ki a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatformot

Az Xperia PRO-I teljesítményét a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatform biztosítja a neked kijáró prémiumélményért. Használd az Xperia PRO-I készüléket felvételkészítés utáni funkciókkal rendelkező, professzionális minőségű kameraként és mobil szórakoztató központként, mindehhez valóban globális 5G multi-gigabites sebességgel kapcsolódva.

Nagy, könnyedén bővíthető memória

Az Xperia PRO-I nagy belső memóriával rendelkezik, a 12 GB-os RAM az intenzív számítási feladatok kezeléséhez megfelelő, az 512 GB-os ROM pedig bőséges tárhelyet kínál a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. A tárolómemória az akár 1 TB-os microSD-kártyák támogatásával könnyen bővíthető, és lehetővé teszi a gyors átvitelt az SD-kártyára és vissza. A kényelem érdekében nincs szükség eszközre az SD-kártyák vagy SIM-kártyák behelyezéséhez vagy eltávolításához.

Közelkép valakiről, aki SD-kártyát helyez egy Xperia PRO-I-be
Az 5G, a Wi-Fi 6 és Wi-Fi 5G/4G logója
Optimalizált kapcsolat a legújabb 5G vagy a Wi-Fi 6 segítségével 

Mindegy, hogy fel- vagy épp letöltesz nagy adatmennyiségű fájlokat, 5G vagy Wi-Fi 6 segítségével mindezt gyorsan megteheted. Eközben az intelligens kapcsolódás folyamatosan elemzi és értékeli a Wi-Fi-jel minőségét. Ha a rendszer azt jelzi előre, hogy a Wi-Fi-kapcsolat instabillá válik, helyette mobiladatot használ, így mindig az elérhető legjobb kapcsolattal dolgozhatsz.

Gyors adatátvitel USB 3.2 Gen 2-vel

Első generációs elődjéhez képest USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) kapcsolattal kétszer olyan gyorsan tudsz adatokat átvinni az Xperia PRO-I készülékről a számítógépre. 

Laptophoz kapcsolt Xperia PRO-I USB 3.2 2. generációs csatlakozással


Fényképezőgép-szerű megjelenés és érzet

Az Xperia PRO-I sajátos 24 mm-es objektívjével és dedikált exponálógombjával az autentikus kompakt fényképezőgépek stílusát idézi. A jellegzetes hullámos peremű keret megbízható fogást nyújt, és robusztusabbá teszi a vázat.

Az Xperia PRO-I matt fekete kivitelben
A matt fekete kivitel az ikonikus fényképezőgépek stílusát idézi

A csiszolt üveg hátlap és a matt felület fokozza az Xperia PRO-I autentikus fényképezőgép-érzetét, míg a homokfúvással kezelt fémkeret erőt és stílust kölcsönöz a készüléknek.

Vedd szemügyre közelebbről az Xperia PRO-I készüléket

Egyéb jellemzők
Tökéletes filmnézéshez és tv-műsorok megtekintéséhez

Ha Xperia PRO-I gépedet épp nem nagyszerű tartalmak készítésére használod, remek tartalmakat is nézhetsz rajta.

Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták

Ha szeretsz zenét hallgatni, az Xperia PRO-I számos audiofunkcióval örvendeztet meg, így maximálva a zenehallgatás örömét.

Kiváló mobiljátékhoz

Egy hosszú forgatási nap végén a mobiljátékok az Xperia PRO-I készüléken tökéletes kikapcsolódást jelentenek.

Párhuzamos feladatvégzés egyszerűen

A számos praktikus többablakos funkcióval rendelkező Xperia PRO-I kifejezetten több alkalmazás párhuzamos futtatására készült.

A tartalom egyik okostelefonról a másikra történő átvitelét bemutató ábra
Egyszerű tartalomtovábbítás régi iPhone vagy Android készülékről

Az Xperia Transfer 2 alkalmazás segítségével a neked fontos tartalmakat továbbíthatod régi Android vagy iOS rendszerű okostelefonodról új Xperia PRO-I készülékedre. Gyorsan, biztonságosan és egyszerűen átviheted a fotókat, videókat, zenéket, névjegyeket, naptárbejegyzéseket, híváslistát és (SMS-/MMS-) üzeneteket.


Fenntarthatóság
Az Xperia PRO-I csomagolása
A csomagolás nem tartalmaz műanyagot

A Sony fenntarthatósági törekvéseinek részeként az Xperia PRO-I csomagolása nem tartalmaz műanyagot; a műanyag alkatrészeket kizárják a felhasználásból, vagy papír anyagokkal helyettesítik. 

Az emberi sokszínűséget bemutató illusztráció
Kisegítő lehetőségek

Az Xperia PRO-I látást, hallást és cselekvést segítő technológiát tartalmaz.

A tényleges termékjellemzők, műszaki adatok, alkalmazások, szolgáltatások, hálózati elérhetőség, színek és méretek eltérhetnek. A funkciók és a specifikációk előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

Egyes képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az objektív kifejezés 35 mm-es gyújtótávolsággal egyenértékű.

Műszaki adatok és funkciók

A nagyméretű, 1.0 típusú képérzékelőt a Sony nagy sebességű feldolgozásával és intuitív felhasználói felületével kombináló Xperia PRO-I professzionális képalkotási teljesítményt kínál fotósok, videósok és operatőrök számára. Emellett kommunikációs képességei lehetővé teszik, hogy egyetlen eszközzel fotózz, szerkeszd és küldd a munkádat.
  • 1.0 típusú Exmor RS CMOS-érzékelő fázisérzékeléses AF-érzékelővel

  • ZEISS Tessar optika és kettős blende

  • Szem AF állóképekhez és videókhoz

  • 6,5" átlójú, 21:9 képarányú 4K HDR OLED-kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel

  • Gyors hálózati csatlakoztatási lehetőség

Méretek
166 × 72 × 8,9 mm
Tömeg
211 g
Vízálló
Vízálló (IPX5/IPX8), Porálló (IP6X)
SIM-kártyák száma
Dupla SIM-kártyás hibrid
Kapacitás
4500 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye