Xperia 5 II

Gyorsaságra tervezve, kompakt kivitelben

Bemutatjuk a legkompaktabb Xperiát 5G technológiával. Emeld új szintre a szórakozást és a kreativitást az Xperia 5 II-vel.

MINDEN OKOSTELEFON

Xperia 5 II – kompakt dizájn | 21:9 CinemaWide™ kijelző | valós idejű Szem AF

Xperia 5 II
Kék Xperia 5 II, előlap és hátlap

blueblack

359 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes
Szeretni való dizájn a megfelelő technológiával

A tökéletes méret, mely jól elfér a kezedben és a zsebedben is, és a Sony legújabb technológiáit vonultatja fel. Fedezd fel az Xperia 5 II-t.

Fotósoknak
Az Alpha fényképezőgépek technológiája – a borotvaéles képekért

A profi Alpha fényképezőgépekből kölcsönzött technológiával az Xperia 5 II biztosítja mindazt a sebességet és precizitást, amellyel borotvaéles képeken, tökéletes expozícióval tudod megörökíteni a fontos pillanatokat.

Tökéletes portrék – mindig

Nem lehet minden portréhoz tökéletes pózt felvenni – néha kell valami spontán. És itt lép a képbe a valós idejű Eye AF, akár gyorsan mozgó embereket, akár állatokat fotózol.

A valós idejű Eye AF funkcióval egy nőről készített kép
Képek, melyek megszólalnak

A valós idejű Eye AF gondoskodik róla, hogy az arc legkifejezőbb része legyen a középpontban, még akkor is, ha az egyik szem takarásban van, vagy az adott személy gyorsan mozog.

Karakteres és kifejezéssel teli

Ha a kedvenced nem akar labdázni, ne aggódj – az Xperia 5 II akkor is megtalálja a szemeit, és gyorsan ráfókuszálva elkészíti az emlékezetes fotót.

A valós idejű Eye AF funkcióval készített kép egy kutyáról
Kihagyhatatlan pillanatok, mindig a fókuszban
Kihagyhatatlan pillanatok, mindig a fókuszban

Szeretnéd mindig élesen megörökíteni azokat az értékes, tűnő pillanatokat? A 20 képkocka/másodperces folyamatos sorozatfelvétel , valamint az autofókusz és az automatikus expozíció kellő sebességet biztosít ehhez. 

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban

A sokoldalú háromobjektíves kamera csodás tájképeket és portrékat készít, és távoli témákra is képes ráközelíteni. A ZEISS optika kifejezetten az Xperia 5 II-höz készült, és a híres ZEISS T* bevonattal rendelkezik, mely csökkenti a tükröződést, ezáltal kiváló kontrasztot és képrenderelést biztosít.

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban
16 mm-es ultranagy látószög
16 mm-es ultranagy látószög

Válaszd a 16 mm-es ultranagy látószögű objektívet, ha azt szeretnéd, hogy minden rajta legyen a képen.

24 mm-es nagylátószög
24 mm-es nagylátószög

A sokoldalú 24 mm-es nagylátószög a legtöbb felvételkészítési helyzetnek megfelel.

70 mm-es telefotó
70 mm-es telefotó

Amikor közelebb szeretnél kerülni a témához, akár 70 mm-es telefotót is választhatsz a 3-szoros optikai zoommal.

Xperia 5 II egy ergonomikus exponálógombbal
Okostelefon exponálógombbal

Az Xperia 5 II segít a tökéletes fotók elkészítésében, ezért egy ergonomikus exponálógomb is van rajta, mint a profi fényképezőkön.

Patakban játszó kislány fröcsköl vizet a fényképezőgép felé
Felejthetetlen felvételek Xperiával

Összefogtunk profi fotósokkal, hogy megmutassuk, hogyan készíthetsz számtalan különféle hihetetlen felvételt Xperia okostelefonoddal.

Kevesebb zaj a sötét részeket tartalmazó jelenetekben

Gyenge megvilágításnál az Xperia 5 II felnő a kihíváshoz.

A filmek szerelmeseinek
Szélesvásznú élmény a kezedben

Ha imádod a filmeket, akkor olyan okostelefont szeretnél, amely megfelelően jeleníti meg azokat. Az 5G kapcsolattal minden eddiginél gyorsabban tudsz letölteni és streamelni, a kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisága pedig egyenletes görgetést biztosít.

Merülj el a cselekményben

Mozis képarányával és nagy látható területével a 6,1''-os 21:9 CinemaWide™ FHD+ és HDR OLED-kijelzőn valóban elmerülhetsz a cselekményben, ahogyan ezt a film készítői megálmodták.

 Világosabb, tisztább és jobb kontraszt

Az X1™ for mobile processzor BRAVIA HDR újrakeverő technológiával javítja fel a tartalmak kontrasztját, színét és tisztaságát, még streamelés közben is.

Netflix az Xperia 5 II-n

Nézd meg az Extractiont a Netflixen.

A hollywoodi színélmény

A Sony professzionális eszközök technológiájára épülő, a vezető hollywoodi stúdiókban is használt Master Monitor színvisszaadásnak köszönhetően mostantól minden korábbinál precízebb színmegjelenítést tapasztalhatsz a Készítő üzemmódban „CineAlta technológiával”, amely képes pontosan a megálmodott módon életre kelteni a tartalmakat.

Élvezd a Dolby Atmos® többdimenziós hangzását

Lenyűgöző élmény filmet nézni többdimenziós Dolby Atmos® hangzással, amely teljesen körülvesz. Vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatóval, illetve az elülső sztereó hangszórókon is élvezheted a Sony Pictures Entertainmenttel közösen kialakított Dolby Atmos® hangzást Xperia 5 II készülékeden.

Élvezd a Dolby Atmos® többdimenziós hangzását
A 60 Hz és a 120 Hz összehasonlítása
Élvezd az egyenletes görgetést

A 120 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetően az OLED-kijelzőn egyenletes a képek görgetése és átmenete.

A mobiljátékok szerelmeseinek
Éld át a játékot. Vezesd a ranglistát.

Az Xperia 5 II lenyűgöző 21:9-es kijelzőjén még jobban elmerülhetsz az eseményekben – a Game Enhancerrel, az ultragyors teljesítménnyel, a 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és a precíz érintésérzékeléssel valóban nálad az előny.

A Call of Duty: Mobile játékra optimalizálva

Az Xperia a Call of Duty®: Mobile hivatalos okostelefonja, és az Xperia 5 II felkészült a (ki)hívásra. Akár a játék öröme hajt, akár a bajnoki cím megszerzése a célod, a Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ platformmal végzett optimalizálás fokozza a játékélményedet.


©2020 Activision Publishing, Inc. Az ACTIVISION és a CALL OF DUTY az Activision Publishing, Inc. védjegye.
A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye, használatuk engedéllyel történik. A Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Incorporated védjegye. A Qualcomm Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy annak leányvállalatainak védjegye.

A széles 21:9-es és a hagyományos kijelző összehasonlítása
Nézd meg, mi hiányzik a versenytársaknál

A 21:9-es kijelző szélesebb, mint a hagyományos kijelzők, így több látszik a cselekményből – hogy előbb lásd az ellenfeled, mint ő téged.

Élvezd a játékot szaggatástól és elmosódástól mentesen

A natívan 120 Hz-es frissítésű kijelzőn a gyorsan mozgó tárgyak is tisztán láthatók, hogy valóban élvezetes legyen a játék. De az Xperia 5 II még ennél is többet nyújt – a 240 Hz-es elmosódottságcsökkentéssel a kijelző másodpercenként 240-szer frissíti a képet, hogy minden elmosódástól mentes legyen.

Precíz és gyors mozdulatok az Xperia 5 II-n
Pontos és gyors mozdulatok

A gyors ujjmozgást igénylő játékoknál az Xperia 5 II előnyt jelent. Támogatja a 240 Hz-es érintésérzékelést, amely 4-szer gyorsabb, mint az előző modellnél – így pontosan úgy irányíthatod a dolgokat, ahogyan szeretnéd. Az érintésre adott reakció is gyorsabb, a rendszer pont a megfelelő pillanatban érzékeli az érintést.

Hozd ki a legtöbbet minden játékból

A Game Enhancer számos funkciót és beállítást kínál, melyek fokozzák a játékélményt és több győzelemhez is hozzásegíthetnek. És a legjobb pillanataidat is megoszthatod képernyőfotók, hang vagy videó formájában. 

További játéktámogató funkciók

Az Xperia 5 II számos további funkciót tartalmaz, melyek miatt tökéletes választás a játékosok számára.

A zene szerelmeseinek
Mark Wilder fejlesztőmérnök vizsgál közelről Xperia okostelefont
Hallgasd úgy, mintha az előadó mellett lennél

A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett tapasztalatunkat vetettük be annak érdekében, hogy az Xperia 5 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson.

3,5 mm-es csatlakozó a tökéletes hangminőségért

Csatlakoztasd kedvenc fejhallgatódat a 3,5 mm-es csatlakozóba a kiváló hangzásért, mely tisztábban választja szét a jobb és bal csatornát, és észrevehetetlen 20 dB-re csökkenti a jelzajt – ez több mint 90%-kal alacsonyabb, mint a korábbi modellnél. 

A legjobb audioélmény

Az Xperia 5 II gondoskodik róla, hogy a legtöbbet hozd ki a zenéből, bármilyen digitális formátumot hallgatsz.

DSEE Ultimate logó
Javítsd fel a zenéid minőségét

A DSEE Ultimate minden digitális zene minőségét feljavítja MI segítségével, és automatikusan, valós időben javítja a hangfrekvenciát és a dinamikatartományt. A magas és a mély tartományok is jobban szólnak, és minden egyes szám közel High-Resolution Audio-minőségben szólal meg. Vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal is működik, helyben tárolt fájloknál és streamelésnél is.

Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless és LDAC logók
Jobb, mint a CD-minőségű hang

A High-Resolution Audio vagy a High-Resolution Audio Wireless hangzásnak és az LDAC-technológiának köszönhetően a CD-minőségnél is jobb dinamikával és részletességgel szólal meg. A hangok teljes spektrumát reprodukálja, hogy a zene pontosan úgy szólaljon meg, ahogyan az előadók megálmodták.

Hallgasd és érezd a hangot, mely körülvesz téged

A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és élethű, mint a 360 Reality Audióval – és az Xperia 5 II-vel ezt is átélheted vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatóval. Ezenkívül hardveres dekódolást is biztosít, hogy optimalizálja a hangminőséget, és csökkentse az energiafogyasztást a hosszabb zenehallgatás érdekében.

3 hónapig ingyenes TIDAL az Xperia 5 II-vel

Az Xperia 5 II a 360 Reality Audióhoz készült egyedi hardveres dekódolással, amely optimalizálja a hangot, ha zenét hallgatsz a TIDAL szolgáltatással. Valamint az új TIDAL-előfizetők Xperia 5 II vásárlása esetén 3 hónapig ingyen elérik a TIDAL Hi-Fit, így a 360 Reality Audio hangzást is.

Dizájn
Zsebben elférő tökély

Az Xperia 5 II tökéletes elfér a kezedben és a zsebedben is – erre az okostelefonra vártál.

Időtlen stílus

Pont olyan jó ránézni, mint használni az Xperia 5 II-t, mely többféle színnel igazodik a stílusodhoz.

Bírja a hétköznapokat

Ez a készülék az IP65/68-es minősítés szerint por- és vízálló, továbbá erős Corning® Gorilla® Glass 6 van az elő- és hátlapján.

Xperia 5 II-re fröccsenő víz
Nagyobb kép, több lehetőség
A teljesítményért
5G logó
Fedezd fel az 5G sebességét

Az Xperia 5 II kapcsolódni tud a szupergyors 5G hálózatokhoz, így kompromisszumok nélküli minőségben tudsz letölteni és streamelni – akár nagy felbontású fájlokat is.

Wi-Fi 6 tanúsítás logója
Gyorsabb streamelés és böngészés a Wi-Fi 6-tal

A Wi-Fi 6 jobb kapcsolatot biztosít nagyobb sebességgel, alacsonyabb késleltetéssel és jobb kapcsolatkezeléssel – így több eszköz használhatja ugyanazt a hálózatot anélkül, hogy kimerítenék a sávszélességet.

5G/4G Wi-Fi logó
Mindig a legjobb kapcsolatban

Az Xperia 5 II intelligens technológia segítségével folyamatosan elemzi az általad használt Wi-Fi-hálózat minőségét. Ha bármilyen minőségi romlás előjelét észleli, automatikusan átvált mobilhálózatra, hogy mindig a legjobb kapcsolatot használhasd.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatform és Snapdragon X55 5G Modem-RF rendszer
A kivételes teljesítményhez szükséges erő

Az Xperia 5 II-vel úgy tudsz felvételt készíteni, játszani, videózni, zenét hallgatni és több feladaton dolgozni, mint még soha – és mindez a Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatformnak és a Snapdragon X55 5G Modem-RF rendszernek köszönhető. Ezek a több gigabites 5G sebességet egy olyan általános és grafikai processzorral ötvözik, mely 25%-kal gyorsabb, mint a korábbi modellben. Szóval kösd be magad, és élvezd az utazást.

Megbízható akkumulátor
Akár 50%-os töltöttség mindössze 30 perc alatt
Akár 50%-os töltöttség mindössze 30 perc alatt

Az Xperia 5 II egy nagy teljesítményű 4000 mAh-s akkumulátort tartalmaz gyorstöltő funkcióval. Ha tehát sietned kell, és lemerült az akkumulátort, akkor mindössze 30 perc alatt feltöltheted 50%-ra.

Az akkumulátor állapotát ábrázoló grafikon
Jól működő akkumulátor 2 év használat után

Töltési technológiáink hosszabb ideig megőrzik az akkumulátor jó állapotát. Az Akkumulátorkezelő megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia adaptív töltési funkciója pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

1. Akkumulátorkapacitás
2. Akkumulátor élettartama
3. Normál töltés

Fotózáshoz és videózáshoz
A világon az első 4K HDR 120 képkocka/másodperces lassított videofelvétel okostelefonon

Az Xperia 5 II készülék 4K HDR minőségű, 120 képkocka/másodperces lassított felvételek készítésére is képes, így lenyűgöző lassított felvételeket készíthetsz.

Filmezz úgy, mint a profik az Xperia 5 II-vel
Filmezz úgy, mint a profik

Mostantól olyan videókat készíthetsz, amelyekre a profik is büszkék lennének. A Digital Cinema Camera mérnökeinek szaktudását felhasználva az Xperia 5 II számos eszközt kínál a filmkészítésed támogatásához. Bontakoztasd ki a kreativitásodat az előre megadott színkezelési beállításokkal, a 21:9 képarányú videofelvétellel, a 4K HDR minőségű 24, 25, 30, 60 vagy 120 képkocka/másodperc lassított felvétellel és az intelligens szélzajszűrővel.

Az Alpha fényképezőgépek által ihletett funkciók és vezérlők

Az Xperia 5 II teljes szabadságot nyújt a fotózás terén a legtöbb profi fényképezőgépen megtalálható vezérlőkkel. Automatikusan és manuálisan is megadhatod a beállításokat, kezelheted az ISO-t, zársebességet, fehéregyensúlyt és egyebeket. Majd az Alpha fényképezőgépek által ihletett kezelőfelületen elkészítheted a RAW (.DNG) fájlokat.

Az Alpha fényképezőgépek által ihletett funkciók és vezérlők

A képernyőn látható képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az 5G hálózat és annak elérhetősége országonként, szolgáltatónként, szoftververziónként és felhasználói környezettől függően változik.

Az objektívbeállítás 35 mm-es gyújtótávolságnak felel meg.

Műszaki adatok és funkciók

A Sony legújabb fényképezőgépes, audio- és kijelzőtechnológiáit felvonultató Xperia 5 II-vel minden eddiginél gyorsabb a felvételkészítés, az alkotás, a játék és a megosztás. Mindez pedig kompakt kivitelben, mely könnyen kezelhető egy kézzel, és jól elfér a zsebedben.
  • Valós idejű Eye AF emberek és állatok fényképezéséhez

  • Egyenletes görgetés a 120 Hz-es frissítésű kijelzőn

  • 6,1" méretű, 21:9-es CinemaWide™ FHD+ HDR OLED-kijelző

  • 4K HDR 120 képkocka/másodperces lassított videofelvétel

  • Qualcomm® Snapdragon™ 865 mobilplatform

Méretek
158 x 68 x 8 mm
Tömeg
163 g
Vízálló
Vízálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Dupla SIM-kártyás hibrid
Kapacitás
4000 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye