Xperia 1 III

A sebességen is túl

Az Xperia 1 III az elődje figyelemre méltó AF-sebességét a 105 mm-ig terjedő átfogású, új optikával ötvözi. Ehhez járul a lenyűgöző 4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző, illetve a kivételes hang- és játékélmény, így ez az okostelefon messze túlszárnyalja az elvárásaid.

MINDEN OKOSTELEFON

Xperia 1 III | 6,5 hüvelykes, 21:9 képarányú 4K HDR OLED-kijelző 120 Hz képfrissítéssel

Xperia 1 III
Zúzmarafekete Xperia 1 III elöl- és hátulnézetben

499 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes
Tapasztald meg a lélegzetelállító sebességet, bármit is csinálsz

Az Xperia 1 III nyújtotta élmény lényege a sebesség – a villámgyors, 120 Hz-es képfrissítésű, magával ragadó 4K HDR OLED-kijelzőtől a még szuper-telefotó készítésekor is gyors autofókuszra képes, három objektíves kameráig. 

Stúdióban Sony Alpha fényképezőgéppel fotót készítő férfi
Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből
Xperia 1 III mobilon játszó ember, headsettel a fején
Szélesebb látószög. Az előnyödre szolgál.
A stúdióban Xperia 1 III telefonon fejhallgatóval zenét hallgató férfi
3,5 mm-es csatlakozó a tökéletes hangminőségért
Az Xperia 1 III mobilt a szobájában néző személy
Hagyd, hogy lenyűgözzön a 120 Hz-es képfrissítésű 4K HDR OLED-kijelző
A szabadban mozikamerával filmező férfi
Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés
Absztrakt fény kék háttéren
A szükséges sebesség
Fotósoknak
Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből

Az Xperia 1 III fejlesztésében a legújabb Alpha 9 fényképezőgépeket megalkotó, az iparági vezető autofókusz-technológiáról ismert mérnökök is részt vettek, és a fejlesztés során figyelembe vették a profi fotósok meglátásait, akik hozzájárultak a technológia finomhangolásához, valamint a jobb fényképezési élményhez és eredményekhez. A főbb funkciói közé tartozik a gyors autofókusz mindhárom kamerában, továbbá a valós idejű témakövető technológia, amellyel pontos felvételek készíthetők a mozgó tárgyakról.

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban

Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T* bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.

Az Xperia 1 III hátoldala különböző objektívekkel
Négy sokoldalú objektív választható a kreativitás szolgálatában

Bővítsd kreatív lehetőségeid a tripla kamera négy, sokoldalú objektívjével és a minden kamerában rendelkezésre álló gyors, pontos autofókusszal. A Folyamatos AF a kettős PDAF-érzékelőknek köszönhetően fókuszban tartja a mozgó tárgyakat, míg a Sony egyedülálló telefotórendszere még hosszabb gyújtótávolság esetén is támogatja a gyors autofókuszt.

Villámgyors fókusz, még nagy távolságból is

A gyors AF funkcióval rendelkező, akár 105 mm-es optikai teleobjektívvel még messziről is megörökítheted a mozgó tárgyakat. Ami a leglényegesebb: a két gyújtótávolság egyetlen telefotó modulban érhető el, amelyet kettős PDAF-érzékelők egészítenek ki. Így amikor átváltasz a 70 mm-es és a 105 mm-es között, a fókusz-objektívegység és az AF-objektívegység összhangban, gyorsan állít élességet.

A kreatív lehetőségek tárháza 

Az Xperia 1 III négyféle, sokoldalú objektívjével bármikor változatos felvételeket készíthetsz.

A valós idejű témakövetés jóvoltából a gyorsan mozgó tárgy is éles marad

Mostantól a legnagyobb kihívást jelentő mozgó tárgyakat is pontosan fókuszban tarthatod. A távolság mérésére mesterséges intelligenciát és 3D iToF érzékelőt alkalmazó, valós idejű témakövetés képes pontosan észlelni a témát, ráélesíteni, majd folyamatosan követni, még akkor is, ha átmenetileg kikerül a látótérből. A téma megadásához egyszerűen érintsd meg az Xperia 1 III kijelzőjén.

Örökítsd meg a legfontosabb pillanatokat

A pergő, másodpercenként 20 képkockás sorozatfelvételt 60 kép/másodperces folyamatos AF-/AE-számítással ötvöző Xperia 1 III mobillal olyan képeket készíthetsz, amilyet nem vártál volna egy okostelefontól.

Születésnapi torta gyertyáit elfújó nő
Sorozatfelvétel kevesebb képzajjal

Sorozatfelvételt használsz gyenge fényviszonyok között? A BIONZ X™ for mobile processzornak köszönhetően az Xperia 1 III az elődjénél kevesebb képzajú fényképeket készít a sorozatfelvételi üzemmód kevés fényben való használata esetén.

Tapasztald meg a valós idejű Szem AF funkciót – emberek és állatok esetében egyaránt működik

A valós idejű Eye AF funkcióval lélegzetelállító portrékat készíthetsz, akár embereket, akár állatokat fotózol. Még akkor is erőteljes, kifejező és emlékezetes képeket örökíthetsz meg, ha a téma mozog, vagy az egyik szeme takarásban van.

Kevesebb zaj a sötét részeket tartalmazó jelenetekben

 Az Xperia 1 III mobil még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű képeket készít.

Gyors AF 3D iToF érzékelővel 

Az Xperia 1 III 12 megapixeles érzékelője az ennél több megapixeles okostelefon-kameráknál akár háromszor nagyobb olvasási sebességet biztosít, 3D iToF érzékelője pedig azonnal kiszámítja a kamera és a téma közötti távolságot. Mindezek eredményeként jelenettől függetlenül gyors és pontos lesz az autofókusz.

Az Xperia 1 III hátlapján elhelyezkedő különböző objektívek robbantott ábrája, amelyen jól látható a 3D iToF érzékelő és a lencsetagok
Fedezd fel a profi fotózást – melyet az Alpha ihletett

Az Xperia 1 III Photography Pro alkalmazása olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amilyenek általában a profi fényképezőgépeken vannak. Az Alpha fényképezőgépek által inspirált interfész segítségével választhatsz kézi beállításokat vagy automatikus beállításokat, és fotózhatsz RAW formátumban is. Élhetsz az új Alap mód előnyeivel is, ha igazán gondtalan felvételkészítésre vágysz.

Közelkép a külön exponálógombról
Külön exponálógomb

Az Xperia 1 III a profi fényképezőgépekhez hasonlóan külön ergonomikus exponálógombbal rendelkezik, amelynek használatát megkönnyíti a dombornyomott felület.

Digitális zoom megalkuvást nem ismerő képminőséggel

A képminőséget lerontó, hagyományos digitális zoomtól eltérően az Xperia 1 III új, mesterséges intelligenciával vezérelt, kiváló felbontású zoommal rendelkezik, amely a Sony MI-alapú képfeldolgozó technológiájával állítja helyre a képeid részleteit és felbontását.

Fehér kutya, elmosódott a normál digitális zoommal
NORMÁL DIGITÁLIS ZOOM
Fehér kutya, jól látható a kiváló felbontású MI-zoommal
KIVÁLÓ FELBONTÁSÚ MI-ZOOM
Fehér kutya szabadtéren, elmosódott háttérrel
Háttér-homályosítási hatások alap módban

Az Xperia 1 III megkönnyíti a lenyűgöző művészi háttérelmosásos (bokeh) hatású képek készítését, így újabb kreatív eszközzel gazdagíthatod fotós tudásod.

Rögzíts egyenletes, stabil videót

Az Xperia 1 III a legújabb optikai SteadyShot™ technológiát kínálja FlawlessEye™ funkcióval, amely a képérzékelő fokozott kiolvasási sebességét és a Sony saját eredeti algoritmusát ötvözve valósít meg optikai képstabilizálást. Az eredmény: hihetetlenül sima, remegésmentes videofelvétel.

Osztott képernyőn megjelenített kép, amely egy nőt ábrázol éjszakai háztetőn – az egyik fele tiszta, a másik homályos
Még több fényképezési funkció felfedezése

Az Xperia 1 III mobilt távolról és profi szintű kijelzőként is használhatod az Alpha fényképezőgépeddel a még élvezetesebb fotózáshoz.

A mozi szerelmeseinek
Hagyd, hogy lenyűgözzön a 120 Hz-es képfrissítésű 4K HDR OLED-kijelző

A lenyűgöző, 4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel büszkélkedő Xperia 1 III egyedülállóan magával ragadó látványt nyújt. És mivel a 6,5"-es, 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőn nincs figyelemzavaró érzékelősziget, minden eddiginél könnyebben feledkezhetsz bele kedvenc filmedbe vagy tévéműsorodba.

Filmjelenet folyamatban lévő feljavítása professzionális monitoron
Professzionális szintű színreprodukció 

Tapasztald meg a minden korábbinál precízebb színhelyességet a Készítő üzemmódban „CineAlta technológiával”. Mostantól speciálisan kalibrált D65-ös fehérponttal rendelkezik, hasonlóan a vezető hollywoodi stúdiókban használt, professzionális Sony színes monitorok színreprodukciójához. Így pontosan az alkotó elképzeléseinek megfelelő színvisszaadással szórakozhatsz.

Élvezd úgy a tartalmakat, ahogy az alkotó megálmodta

Mostantól előre beállíthatod alapértelmezettként a Készítő üzemmódot „CineAlta technológiával” a kedvenc tartalomlejátszó alkalmazásaidhoz. Így pontosan az alkotó elképzeléseinek megfelelő színvisszaadással nézheted a kedvenc tévéműsoraid és filmjeid.

Xperia 1 III mobilt tartó ember, a kijelzőn téli tájjal
négy színt ábrázoló két kép – 8 bites és 10 bites – az utóbbin kevesebb sávosodással
Simább színek a képernyőn

Az Xperia 1 III készülék 10 bitessel egyenértékű kijelzővel rendelkezik (8 bit + 2 bit simítás), amely a színek széles palettáját képes megjeleníteni sávosodás nélkül.

Az Xperia 1 III színtartományát szemléltető grafikon
Profi szintű kijelző

Az 1 000 000:1 kontrasztaránnyal az Xperia 1 III még mélyebb fekete árnyalatokat képes megjeleníteni, és a színek is természetesebbek. A speciálisan kalibrált D65-ös fehérpont fokozott precizitást biztosít, és a kijelző a professzionális színreprodukciós szabványokat is támogatja: a széles ITU-R BT.2020 színteret, valamint a DCI-P3 színteret Illuminant D65-tel.

Az Xperia 1 III egy BRAVIA tévé mellett, mindkettőn ugyanaz a sziklaképződmény látható
Bármit nézhetsz, tökéletesre újrakeverve

Az „X1™ for mobile” technológia minden megtekintett tartalomnál alkalmazza a BRAVIA HDR újrakeverési technológiát. Még a streamelt tartalmak esetében is fokozza a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot.

A Sony Pictures Entertainment közreműködésével finomhangolt Dolby Atmos® hangzás

Lenyűgöző élmény filmet nézni a többdimenziós Dolby Atmos® hangzással, amely teljesen körülvesz. A Sony Pictures Entertainmentnek köszönhetően te is megtapasztalhatod a Dolby Atmos® hangzást akár fejhallgatóval, akár a teljes értékű sztereó hangsugárzókkal.

Szabadtéren ülő, Xperia 1 III telefont néző férfi
Illusztráció két telefonról, az egyiken a 120 Hz jól kivehetően ismétlődik, míg a másikon kissé elmosódottan ismétlődik a 60 Hz
Páratlanul egyenletes görgetés 

A 120 Hz-es képfrissítésnek köszönhetően a kijelző elképesztően egyenletes görgetést és a képek közti zökkenőmentes átmenetet biztosít internetböngészés vagy a menü használata közben.

A mobiljátékok szerelmeseinek
Szélesebb látószög. Az előnyödre szolgál.

A 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőjű Xperia 1 III tágabb képet ad az akcióról – ami óriási előny az ádáz küzdelmekben.  

Osztott képernyős kép egy belső nézetű lövöldözős játékról 60 Hz és 120 Hz képfrekvenciával
Zökkenőmentes mozgás 120 Hz-en

A natívan 120 Hz-es frissítésű kijelzőn a gyorsan mozgó tárgyak is tisztán láthatók, hogy valóban élvezetes legyen a játék.

Elmosódottságtól mentes akcióképek

A 240 Hz-es elmosódottságcsökkentéssel a kijelző másodpercenként 240-szer frissíti a képet, hogy minden elmosódástól mentes legyen.

A 60 Hz, 120 Hz és 240 Hz tisztasága közötti különbséget bemutató illusztráció
Alapértelmezett fehéregyensúly-beállításokkal játszott játék képe
ALAPÉRTELMEZETT BEÁLLÍTÁSOK
Testreszabott fehéregyensúly-beállításokkal játszott játék képe
TESTRESZABOTT BEÁLLÍTÁSOK
Állandó csúcsteljesítmény egyéni kijelzőbeállításokkal

Az Xperia 1 III mobillal szabályozhatod a fehéregyensúlyt, így tisztábban láthatod az eseményeket, és könnyebben észreveheted az ellenfeleid. A szemednek is kényelmesebb, így hosszabb ideig játszhatsz megerőltetés nélkül.

Csapj le elsőként a sötétben

A L-γ-növelő (alacsony gammasugárzást növelő) funkcióval könnyebben észreveheted az ellenfeleid a sötétben. Az új, értékes játékfunkció részletesebb képet ad a sötét területeken, így anélkül mutatja meg az ellenséget, hogy túlexponálttá válnának a képernyő világos részei. Így mindig te lőhetsz először.

Osztott kép ugyanarról a játékjelenetről be- és kikapcsolt alacsony gammasugárzást növelő funkcióval
Jobb játékélmény az egyedi hangbeállításokkal

A hangzás is fontos tényező az elmélyült játékhoz, ezért az Xperia 1 III számos funkciót kínál a lehető legtisztább és legpontosabb hangzáshoz.

A pontosság mindennél fontosabb

Azoknál a játékoknál, amelyeknél kivételes pontosságra és gyors ujjakra egyaránt szükség van, az Xperia 1 III külön előnyt jelent.

Vesd bele magad a játékba

Első helyre akarsz kerülni a ranglistán? Az Xperia 1 III számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a zavartalan összpontosítást és a jó teljesítményt.

Rögzíthető és megosztható játékélmény

Az Xperia 1 III mobillal végtelenül egyszerű kiváló minőségben felvenni és megosztani a játékban elért sikereid.

Két telefon, az egyik narancssárga, a másik zöld rendszer-képernyővel
A túlmelegedés megelőzése

Ha játék közben töltőkábelt használsz, a hőcsökkentő teljesítményszabályozás a telefon rendszerét közvetlenül a töltőről táplálja az akkumulátor feltöltése helyett. Ez csökkenti a hőterhelést, elősegíti a játékteljesítmény fenntartását, és hosszabb ideig megőrzi az akkumulátor jó állapotát.

[A] KI = magas hőmérséklet [B] BE = alacsony hőmérséklet

Játékhoz optimalizált teljesítmény

Az Xperia 1 III kiváló játékélményét Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ processzor optimalizálja.

Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ logó
Xperia 1 III mobilon Dualshock vezérlővel játszó ember
Vedd a kezedbe az irányítást a DUALSHOCK®4 vezérlővel

Ha még jobban szeretnél szórakozni utazás közben, összekapcsolhatod az Xperia 1 III készüléked egy DUALSHOCK®4 vezérlővel, és különféle androidos játékokkal játszhatsz.

A hang szerelmeseinek
Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták

A Sony Music Entertainment közreműködésével tökéletesített hangzású Xperia 1 III igazán hiteles zenehallgatási élményt biztosít, akár a fejhallgatót, akár a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzót használod. 

3,5 mm-es csatlakozó a tökéletes hangminőségért

A felhasznált anyagok és elektronikus részegységek fejlesztéseinek köszönhetően az Xperia 1 III 3,5 mm-es audio jack csatlakozó nem csupán kényelmet kínál, hanem valósághű hangminőséget is. A torzítás kisebb, főként a közepes és a maximális közti hangerő-tartományban, és valósághűbb hangzást nyújt – tiszta együtthangzók, lágy vokálhangzás és mély basszusfutamok.

Az Xperia 1 III telefonhoz csatlakoztatott 3,5 mm-es kábel egy keverőpult előtt
Vezetékes fejhallgatón zenét hallgató férfi
Tapasztald meg a 360 Reality Audio hangot – mintha az előadó mellett lennél

Merülj el a hangtengerben, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. A zene még soha nem volt ilyen magával ragadó és valódi, mint a 360 Reality Audióval. Az Xperia 1 III telefonnal vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatón, illetve a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzókon is élvezheted az élményt.

Alakítsd sztereó zeneszámaidat „360 Spatial Sound” hangzásúvá

Ha 2 csatornás sztereó forrásból hallgatsz zenét, működésbe lép az új 360 Spatial Sound technológia, amellyel az Xperia 1 III valós időben keveri fel kedvenc sztereó zeneszámaid, így magával ragadó hangélményt nyújt. A helyi hangfájlokkal és streaming szolgáltatásokkal egyaránt működő technológiával még élvezetesebb a zenei élmény. 

A 360 Spatial Sound és a sztereó hang hatását összehasonlító illusztráció
Egy női fül formájának elemzéséhez a Sony | Headphones Connect alkalmazást futtató Xperia 1 III
Még nagyobb, személyre szabott élmény

Egyes Sony fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás használata esetén elemeztetheted a füled formáját az Xperia-kameráddal, így egyéni zenei élményben merülhetsz el.

Fejlett hangsugárzók az elsőrangú hangzásélményhez

Az Xperia 1 III nyújtotta kimagasló zenei élmény egyik kulcsa a továbbfejlesztett hangszóródizájn.

Xperia 1 III, a belőle kiáradó, zenelejátszást szemléltető zöld hanghullámokkal
3 hónapig ingyenes TIDAL az Xperia 1 III-mal

Az Xperia 1 III a 360 Reality Audióhoz készült egyedi hardveres dekódolással, amely optimalizálja a hangot, ha zenét hallgatsz a TIDAL szolgáltatással. Az új TIDAL-előfizetők pedig Xperia 1 III vásárlása esetén 3 hónapig ingyen hozzáférnek a TIDAL Hi-Fi szolgáltatáshoz, így a 360 Reality Audio hangzáshoz is.

Filmművészeknek
Xperia 1 III készülékkel szabadtéren filmező férfi
Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés

A profik által használthoz hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal vehetsz fel filmet. A digitális mozikamerákat fejlesztő mérnökeink szakértelme, a Look színkezelési előbeállítások, a 21:9-es képarány, a 4K HDR minőség, a 120 képkocka/mp-es lassított felvételi mód, valamint a 24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperces képrögzítés révén minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll. 

Valósítsd meg az elképzeléseid a mozifilmes színbeállításokkal

Különböző filmstílusok hangulatát kölcsönözheted a videóidnak a nyolcféle színbeállítással, amelyek között megtalálható a professzionális CineAlta VENICE kameránk ihlette VENICE CS is. Ezt egyenletes színgradáció és enyhébb, alacsonyabb kontrasztgörbe jellemzi, így a drámai alkotásokhoz tökéletes, klasszikus mozifilmes látványvilágot kínál.

4 kép egy nőről vidéki környezetben, amelyek bemutatják a 16 mm-es, a 24 mm-es, a 70 mm-es és a 105 mm-es fókusztávolságot.
Négy sokoldalú objektív biztosít további kreatív lehetőségeket

A négyféle sokoldalú, akár 105 mm fókusztávolságig terjedő objektív segítségével bővítheted a fényképezési repertoárodat, és új szintre emelheted a filmművészetedet.

Készíts lélegzetelállító lassított felvételt 4K HDR 120 képkocka/mp. minőségben

Kiváló minőségű 4K HDR lassított felvételeket készíthetsz 120 képkocka/mp sebességgel a hatásos és kifejező pillanatok megörökítéséhez.

Kültéri 4K HDR 120 képkocka/mp minőségű lassított felvétel készítése egy nőről Xperia 1 III készülékkel
Az intelligens szélzajszűrő használatának eredményét szemléltető két, egymás melletti grafikon
Szélzaj nélküli, tiszta hangot rögzíthetsz

Az Xperia 1 III az iparág csúcsteljesítményét képviselő hangcsatorna-szétválasztási technológiát is magában rejti a rendkívül hatékony szélzajszűrés érdekében.

Intelligens szélzajszűrő [1] KI [2] BE.

Egyszerűsített filmkészítés

Az Xperia 1 III több kezelőfelületi fejlesztést is kínál, amelyek kifejezetten a videókészítők igényei alapján születtek.

A teljesítményért
A szükséges sebesség

Az 5G és Wi-Fi 6 kapcsolatot a legújabb Qualcomm® mobilplatformmal és innovatív akkumulátortechnológiákkal ötvöző Xperia 1 III magasra teszi a lécet az okostelefonok teljesítménye előtt. 

5G logó
Új generációs 5G kapcsolat

Az Xperia 1 III által támogatott 5G kapcsolat a kompromisszumok nélküli minőségű letöltést, sőt akár nagy felbontású fájlok streamelését is lehetővé teszi.

Wi-Fi 6 tanúsítás logója
Wi-Fi 6

A Wi-Fi 6 jobb kapcsolatot kínál – nagyobb sebességet, kisebb késedelmet és fejlett csatlakozáskezelést, ha több eszköz kapcsolódott ugyanahhoz a hálózathoz.

5G/4G Wi-Fi logó
Intelligens kapcsolódás

Az intelligens kapcsolódási funkció alapja az Xperia mélytanulási technológiája, amely a Sony neurálishálózat-könyvtárait felhasználva elemzi a wifi-jeleket a közeljövőben várható csatlakozási problémák előrejelzéséhez. Az Xperia 1 III elemzi az elérhető Wi-Fi-kapcsolatok minőségét, így nem fordulhat elő többé, hogy a telefon használhatatlan Wi-Fi-hálózathoz kapcsolódik. Ha bármiféle minőségi problémát valószínűsít a Wi-Fi-kapcsolatra vonatkozóan, inkább a mobiladat-kapcsolatot használja. Az Xperiával mindig az elérhető legjobb kapcsolatot használod.

Qualcomm Snapdragon 888 5G chip egy áramköri lapon
Próbáld ki a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatformot

Az Xperia 1 III teljesítményét a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatform biztosítja a neked kijáró prémiumélményért. Hozd ki a legtöbbet az Xperia 1 III profi minőségű kamera, intelligens személyi asszisztens és elit játékgép képességeiből – valóban globális, több gigabites 5G sebességű kapcsolattal.

Megbízható akkumulátor

4500 mAh kapacitású akkumulátorával az Xperia 1 III bőséges energiamennyiséget biztosít egész napra, töltési funkciói pedig a maximális kényelmet és a hosszabb akkumulátor-élettartamot szolgálják. 

50%-os töltöttséget kijelző telefon
Akár 50%-os töltöttség mindössze 30 perc alatt

Ha gyors töltésre van szükséged, a tartozék XQZ-UC1 akkumulátortöltővel mindössze 30 perc alatt az 50%-ot is elérheted.

Az Xperia hosszabb akkumulátor-üzemidejét szemléltető grafikon
Jól működő akkumulátor, még 3 év használat után is

Töltési technológiáink hosszabb ideig megőrzik az akkumulátor jó állapotát. Az Akkumulátorkezelő megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia adaptív töltési funkciója pedig figyeli a telefonod a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

1. Akkumulátorkapacitás
2. Akkumulátor élettartama
3. Normál töltés

Vezeték nélküli töltés és akkumulátormegosztási funkció a maximális kényelemért

Csak helyezd az Xperia 1 III készüléket vezeték nélküli töltőre, és kényelmesen feltöltheted az akkumulátort. Az akkumulátormegosztási funkciónak köszönhetően az Xperia 1 III más eszközök töltőlapjaként is használható.

Vezeték nélküli töltőn 100%-os, teljes töltöttséget kijelző telefon
Dizájn
Egyedi megjelenés és tapintás

Az Xperia 1 III esetében a kellemes tapintású, minőségi alapanyagok merész, jellegzetes dizájnnal párosulnak. A hátoldali matt üvegtől a homokfúvott fém keretig a forma és funkció ellenállhatatlan ötvözete. 

Egyedi stílus 

Az Xperia 1 III színválasztékából biztosan kiválaszthatod az ízlésednek megfelelőt.

Por- és vízálló 

Azért, hogy nyugodtan használhasd, az Xperia 1 III az IP65/68 minősítés szerint por- és vízálló.

Fekete Xperia 1 III, körülötte fröcskölő vízzel
Xperia 1 III a képernyőn piros hullám képével
Tartós kialakítás

Az Xperia 1 III Corning® Gorilla® Glass Victus™ kijelzője az eddigi legstrapabíróbb Gorilla® Glass – mind leejtés, mind karcállóság szempontjából jobb lett az elődeinél.

Párhuzamos feladatvégzés egyszerűen

A számos praktikus többablakos funkcióval rendelkező Xperia 1 III kifejezetten több alkalmazás párhuzamos futtatására készült. 

Telefon és az Xperia 1 III közötti adatátvitelt szemléltető ábra
Egyszerű tartalomtovábbítás régi iPhone vagy Android készülékről

Az Xperia Transfer 2 alkalmazással átviheted a számodra fontos tartalmakat régi Android vagy iOS okostelefonodról új Xperia 1 III készülékedre. Gyorsan, biztonságosan és egyszerűen átviheted a fotókat, videókat, zenéket, névjegyeket, naptárbejegyzéseket, híváslistát és (SMS-/MMS-) üzeneteket.

A képernyőn látható képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az 5G hálózat és annak elérhetősége országonként, szolgáltatónként, szoftververziónként és felhasználói környezettől függően változik.

Az objektívbeállítás 35 mm-es gyújtótávolságnak felel meg.

Műszaki adatok és funkciók

Az Alpha termékcsalád fejlesztőmérnökei által kidolgozott, jelentős képességű, háromobjektíves kamerájával az Xperia 1 III lehetővé teszi, hogy minden eddiginél gyorsabban és messzebbre fotózhass, csúcstechnológiás kijelző-, hang- és játéktechnológiája pedig a szórakozás legmagasabb szintjét képviseli.
  • Optikai teleobjektív akár 105 mm-ig

  • Valós idejű követés

  • Valós idejű Eye AF emberek és állatok fényképezéséhez

  • 6,5" átlójú, 21:9 képarányú CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel

  • Qualcomm® Snapdragon™ 888 mobilplatform

Méretek
165 × 71 × 8,2 mm
Tömeg
186 g
Vízálló
Vízálló (IPX5/IPX8), Porálló (IP6X)
SIM-kártyák száma
Dupla SIM-kártyás hibrid
Kapacitás
4500 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye