Xperia 1 II

Sebességre találták ki

Az Xperia 1 II új mércét állít az okostelefonok sebessége terén. Az 5G-s telefon a legmodernebb technológiákat tartalmazza, és a Sony Alpha mérnökei által fejlesztett kamerával rendelkezik, így az okostelefonok között kivételesen gyors autofókuszt biztosít. A 21:9-es CinemaWide 6,5″-os 4K HDR OLED-kijelzőn pedig mindent lenyűgöző moziminőségben nézhetsz.

OKOSTELEFONOK

Xperia 1 II -6,5”-os 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-kijelző | Háromobjektíves kamera

Xperia 1 II

Kép a(z) Xperia 1 II -6,5”-os 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-kijelző | Háromobjektíves kamera termékről

purpleblack

Nagyobb sebesség, több lehetőség - 5G kapcsolat

Az 5G kapcsolat új lehetőségeket kínál. Az 5G nem pusztán gyors, hanem nagyon reszponzív is az alacsony késleltetésnek és a nagy sávszélességnek köszönhetően. Gond nélkül, néhány másodperc alatt tudsz kiváló minőségű nagy fájlokat, például 4K videókat és teljes felbontású képeket streamelni, le- vagy feltölteni. 

Fotósoknak

Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből

Soha nem volt még olyan okostelefon-kamera, amelynek képei a Xperia 1 II fotóinak nyomába érhetnek. Az iparág csúcsteljesítményét képviselő autofókusz kifejlesztésében a legújabb Alpha 9 sorozatú kameráink tervezőmérnökei is részt vettek. A szemkövető autofókusz emberekkel és állatokkal egyaránt működik, a kézi vezérlési lehetőségeket és RAW-támogatást is kínáló kezelőfelületet pedig úgy terveztük, hogy az a profi fotósok igényeit is kielégítse.

ZEISS® objektív

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban

Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T* bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.

Akár 20 képkocka/másodperces AF/AE funkció

Kapd el az eddig megörökíthetetlen pillanatokat is az akár 20 képkocka/másodperces AF/AE funkcióval

A Xperia 1 II készülékkel olyan pillanatokat is megörökíthetsz, amelyeket más okostelefonokkal lehetetlen elkapni. Az akár 20 képkocka/másodperces sorozatfelvétel az autofókusszal és az automatikus expozícióval pillanatok százait tudod megörökíteni másodpercek alatt, az 5G sebességével pedig mindent egyszerűen feltölthetsz és menthetsz.

Akár 60-szoros másodpercenkénti folyamatos AF/AE-számítás

Tartsd a fókuszt, bármi is történik előtted. A Xperia 1 II folyamatosan, másodpercenként akár 60-szor is kiszámítja az autofókuszt és az expozíciót. Az AF pontosságát és teljesítményét biztosító új algoritmusok pedig tiszta, éles képeket készítenek még a gyorsan mozgó témákról is.

Akár 60-szoros másodpercenkénti folyamatos AF/AE
Xperia 1 II autofókusz-érzékelő

Sebességre tervezett érzékelő

Gyorsan fókuszálhatsz minden helyzetben – éjjel és nappal – az innovatív kamerarendszerünkkel. A dupla fotodióda-érzékelő különlegesen gyors és pontos fókuszálásra képes. Az összesen 247 fázisérzékelős AF-pontot használó autofókuszrendszer az érzékelő közel 70%-át lefedi, az AF témabefogás pedig mindössze 0,03 másodpercet vesz igénybe. A gyenge fényviszonyok közti felvételkészítésre szolgáló, innovatív 3D iToF (indirect Time-of-Flight) érzékelőnek köszönhetően bármilyen körülmények között képes a precíz fókuszálásra. Mindezt a nagy méretű, 1/1,7”-os „Exmor RS™ for Mobile” képérzékelő és a BIONZ X™ for Mobile processzor teszi teljessé, a sebesség és a lélegzetelállító fotók érdekében.

Az ultragyors autofókusz mögött lévő technológia

 • Dupla fotódióda-érzékelő
 • Autofókusz-lefedettség
 • 3D iToF érzékelő
 • Nagyobb érzékelő, nagyobb képpontok

Tapasztald meg a valós idejű Eye AF funkciót – emberek és állatok esetében egyaránt működik

A szemkövető autofókusszal gyönyörű, élettel teli portrékat készíthetsz emberekről és állatokról is.

Szemkövető autofókusz minden helyzetre

A témád nem minden esetben néz mindkét szemével a kamerába. A Xperia 1 II még akkor is megtalálja a szemet és gyorsan ráfókuszál, ha az egyik szem le van takarva, vagy egy másik objektum elhalad a témád előtt.

szalagokat pörgető lány
kislány az esőben
férfi egy lépcsőn
Kislány buborékokkal
kiskutya egy hajón
macska a nappaliban

Gyors fókusz, még gyenge fényviszonyok között is

Gyenge fényviszonyok között és gyorsan mozgó téma esetén is élvezheted a gyors autofókuszt a három hatékonyan együttműködő technológiának köszönhetően: egy 3D iToF érzékelő, a BIONZ X™ for Mobile technológia, és a nagy méretű Exmor RS™ for Mobile érzékelő.

3D iToF érzékelő

3D iToF érzékelő

A 3D iToF érzékelő azonnal kiszámítja a kamera és a téma közötti távolságot a gyors és pontos autofókusz érdekében, bármilyen beállításról legyen is szó.

A BIONZ X™ for mobile processzor logója

BIONZ X™ for mobile processzor

A BIONZ X™ for mobile képfeldolgozó processzor a Sony által kifejlesztett algoritmus használatával növeli a fényérzékenységet és csökkenti a zajt a képeken.

1/1,7”-os Exmor RS képérzékelő összehasonlítása

Nagyobb érzékelő, nagyobb képpontok

1/1,7”-os Exmor RS képérzékelő 50%-kal nagyobb az előző modellénél, és nagyobb képpontokkal is dolgozik, amelyek több fényt kapnak, így javítva a képek minőségét.

Fedezd fel a profi fotózást – melyet az Alpha ihletett

A Xperia 1 II készülék olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amelyeket általában csak profi kamerákon találhatsz meg. Választhatod az automatikus beállításokat vagy manuálisan is szabályozhatod az ISO-értéket, a zársebességet, fehéregyensúlyt és egyéb értékeket is. Ezután készíts RAW (DNG) formátumú fájlokat az Alpha kamerák által inspirált kezelőfelület segítségével.

Állítsd be a gyújtótávolságot a megfelelő felvételhez

Az Xperia 1 II három eltérő gyújtótávolságú objektívvel biztosítja a valódi alkotói szabadságot: 16 mm, 24 mm és 70 mm. A kiváló minőségű ZEISS optikával kreatív felvételeket készíthetsz.

Nő egy üres szobában

16 mm-es

Kanapén ülő nő

24 mm

Nő egy fal előtt

70 mm

Együttműködés a Sony Alpha fényképezőgépeivel

A Xperia 1 II a tökéletes társa a Sony Alpha fényképezőgépeknek. Az Imaging Edge™ Mobile alkalmazással távvezérlő kijelzőként használhatod az Xperia okostelefonod, és vezeték nélkül szabályozhatod beállításaid, fényképeid.

Filmművészeknek

Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés

Hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal készíthetsz filmeket, mint a profik. A Sony Cinama Camera mérnökeinek tudása, Look színbeállítások, 21:9-es képarány, 4K HDR és 24 képkocka/másodperc – minden eszköz adott. És az 5G kapcsolattal másodpercek alatt megoszthatod felvételeidet.

 • Továbbfejlesztett kezelőfelület
 • Intelligens szélzajszűrő

Professzionális Look színkezelési előbeállítások

A nyolc különböző színbeállítással különböző filmstílusokat jeleníthetsz meg a videókon.

A mozi szerelmeseinek

21:9-es képarányú, CinemaWide™ 6,5”-os 4K HDR OLED-kijelző

Élvezd a filmeket úgy, ahogyan a készítői megálmodták, és tapasztald meg a mozifilmes képarányt a 21:9-es CinemaWide 6,5”-os 4K HDR OLED-kijelzővel. Az új elmosódáscsökkentő technológia mérsékli a képkockák közötti késést, ezáltal tisztább képet biztosítva. A Dolby Atmos® hanggal felszerelt készülék garantálja a kompromisszumok nélküli vizuális élményt.

Az 5G-kapcsolódás pedig gyorsabb letöltést és jobb minőségű streamelést tesz lehetővé.

Professzionális szintű színreprodukció

A Sony professzionális eszközök technológiáira épülő, a vezető hollywoodi stúdiókban is használt Master Monitor színvisszaadásnak köszönhetően mostantól minden korábbinál precízebb színmegjelenítést tapasztalhatsz az új Creator módban „CineAlta technológiával”, amely képes pontosan a megálmodott módon életre kelteni a tartalmakat, beleértve a Netflix sorozatait és filmjeit.

Nézd meg a „The King” című filmet, amelyet csak a Netflix kínálatában találhatsz meg.

8 bites és 10 bites színek összehasonlítása

Simább színek a képernyőn

A Xperia 1 II egy 10 bitessel egyenértékű kijelzővel rendelkezik (8 bit + 2 bit simítás), amely számtalan színt képes megjeleníteni sávosodás nélkül.

Színtérgrafikon

Profi szintű kijelző

Az 1 000 000:1 kontrasztaránnyal a Xperia 1 II még mélyebb fekete árnyalatokat képes megjeleníteni, és a színek is természetesebbek. A képernyő olyan profi szintű reprodukciós szabványokat is támogat, mint például a DCI-P3 100%, a BT.2020 színtér és a D65 White Point.

Bármit nézhetsz, tökéletesre újrakeverve

Az „X1™ for mobile” technológia minden megtekintett tartalomnál alkalmazza a BRAVIA HDR újrakeverési technológiát. Még a streamelt tartalmak esetében is fokozza a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot.

Dolby Atmos® hang

A mozi hangja – Dolby Atmos® hangzás a Sony Pictures Entertainmenttel együttműködésben

Csodálatos élmény olyan többdimenziós Dolby Atmos® hangzással nézni egy filmet, amely teljesen körülvesz. A Sony Pictures Entertainmentnek köszönhetően te is megtapasztalhatod a Dolby Atmos® hangzást vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatóval vagy a valódi elülső sztereó hangszórókkal.

A hang szerelmeseinek

Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták

A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett szakértelmünket vetettük be annak érdekében, hogy a Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson. Az 5G-kapcsolattal várakozás nélkül streamelhetsz és tölthetsz le High-Resolution Audio hangot.

Elvarázsol. Annyira valósághű. Tapasztald meg a 360 Reality Audio hangot

Merülj el a hangban, amely körülvesz. Olyan valósághű, mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. A 360 Reality Audio hangnak köszönhetően a hallgatott zene valósághűsége úgy szippant be, mint még soha semmi.

A 360 Reality Audióhoz tervezve

A Xperia 1 II a 360 Reality Audio hangzáshoz készült egyedi hardveres dekódolással, hogy optimalizálja a hangminőséget, amikor zenét hallgatsz a Tidal szolgáltatással.

A valódi elülső sztereó hangszórókkal mindent hallani fogsz

A Xperia 1 II sztereó hangszórói a telefon elejére kerültek az erőteljes, kiegyensúlyozott, valódi sztereó hangzás érdekében.

Jobb audioélmény – vezetékkel vagy vezeték nélkül

Használd a 3,5 mm-es audiocsatlakozót vagy csatlakoztasd vezeték nélkül – tiéd a döntés. A Xperia 1 II hangtechnológiáját szakértők felügyelték, így jobb a sztereó szétválasztása, és természetes a hangtér, akár saját zenét hallgatsz, akár streamelsz – vagy 360 Reality Audiót hallgatsz.

3,5 mm-es csatlakozó

Hallj többet minden hangcsatornából egy a 3,5 mm-es csatlakozón

Továbbfejlesztettük a hangcsatornák szétválasztását a 3,5 mm-es csatlakozón a tisztábban szóló bal és jobb hangcsatornák érdekében. Jelentős audióhangolással sikerült a jel–zaj arányt a már érzékelhetetlen 20dB-re csökkentenünk – ez több mint 90%-kal alacsonyabb a hagyományos fejhallgatós kapcsolódások esetében mérhető értéknél.

Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless és LDAC logók

Kiváló hangzás

A High-Resolution Audio vagy a High-Resolution Audio Wireless hangzásnak és az LDAC-technológiának köszönhetően a CD-minőségnél is jobb dinamikával és részletességgel szólal meg. A hangok teljes spektrumát reprodukálja, hogy a zene pontosan úgy szólaljon meg, ahogyan az előadók megálmodták.

DSEE Ultimate logó

Mindent feljavíthatsz DSEE Ultimate minőségre

A DSEE Ultimate azért készült, hogy mesterséges intelligencia segítségével feljavítsa minden digitális zene minőségét, automatikusan és valós időben javítva a hangfrekvenciát és a bitsebességet. A magas és a mély tartományok is jobban szólnak, és minden egyes szám közel High-Resolution Audio minőségben szólal meg. Vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal is működik, helyben tárolt fájlokkal és streamelésnél is.

A mobiljátékok szerelmeseinek

Emeld új szintre a játékot

Élvezd az akció korlátozásmentes megjelenítését 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőn. Az új elmosódáscsökkentő technológia mérsékli a képkockák közötti késést, ezáltal tisztább képet biztosítva. Az 5G-kapcsolattal pedig gyorsabban tölthetsz le játékokat.

Vedd a kezedbe az irányítást a DUALSHOCK®4 vezeték nélküli vezérlővel

Még jobb szórakozást kínál utazás közben, ha egy DUALSHOCK 4-et csatlakoztatsz a Xperia 1 II-hoz és így játszol az androidos játékokkal.

Game enhancer – játssz jobban, ossz meg még többet

Még jobb játékélményben lehet részed a pontosabb irányítást lehetővé tevő, továbbfejlesztett érintőpanelnek köszönhetően. Oszd meg másokkal is a játékélményeidet képernyőfelvételek vagy képernyőfotók készítésével. Az értesítések blokkolásával minden figyelmedet a játékra összpontosíthatod, vagy tippeket kereshetsz online, hogy bátran szembenézhess a rád váró kihívásokkal. Minden könnyen hozzáférhető, játék közben is.

 • Csúcsteljesítményű játék
 • Beállítások módosítása
 • Rögzítés és megosztás
 • Megörökíthető győzelem

A teljesítményért

A szükséges sebesség

5G Wi-Fi 6 szabványú kapcsolódással, valamint a legújabb Qualcomm mobilplatformmal és akkumulátortechnológiákkal – a Xperia 1 II magasabbra teszi a lécet az okostelefon-teljesítményben.

5G logó

Új generációs 5G-kapcsolat

Kompromisszumok nélküli minőségű letöltést, sőt akár nagyfelbontású fájlok streamelését is lehetővé teszi a Xperia 1 II által támogatott 5G-kapcsolat.

Wi-Fi – 5G/4G logó

Optimális csatlakoztatási lehetőségek

Az intelligens kapcsolódási funkció alapja az Xperia mélytanulási technológiája, amely a Sony neurálishálózat-könyvtárait felhasználva elemzi a wifi-jeleket, és előre jelzi a közeljövőben várható csatlakozási problémákat. A Xperia 1 II megállapítja az aktuálisan használt hálózat minőségét, és automatikusan mobilhálózati kapcsolatra vált, ha a kapcsolat minőségének romlására számít. Az Xperiával mindig a lehető legjobb elérhető hálózathoz csatlakozol.

Próbáld ki a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatformot

A Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatform és a Snapdragon X55 5G Modem-RF rendszer döbbenetes, több gigabites 5G sebességet és továbbfejlesztett teljesítményt kínál a játékokhoz, felvételhez, párhuzamos feladatvégzéshez és kapcsolódáshoz egy a korábbi modellnél 25%-kal gyorsabb processzor és GPU révén.

4000 mAh-s akkumulátor

Nagy teljesítményű 4000 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel

A 4000 mAh-s akkumulátorral mindig nyugodt lehetsz, hogy a töltés kitart a nap végéig. Ha sürgős töltésre van szükséged, használd a mellékelt UCH32C USB PD gyors töltőt.

vezeték nélküli töltés

Gyors, kényelmes, vezeték nélküli töltés

Csak tedd le, és a Xperia 1 II akkumulátora elkezd feltölteni.

Battery Care kezelőfelület

Tartós és jól működő akkumulátor

A töltési technológiánk tovább megőrzi az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Neked terveztük

Gyönyörű és erős

A Xperia 1 II erős, gyors, IP65/68 vízállóságú és mindkét oldalán Corning Gorilla Glass 6® kijelzővel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak masszív, de gyönyörű is.

 • Fekete
 • Lila

A stílusodhoz illeszkedő színek

Ízlések és pofonok – válaszd a stílusodnak megfelelő színt.

A színek elérhetősége változhat

 • Többablakos
 • Váltás több ablak között
 • Böngéssz többet, görgess kevesebbet

A képernyőn megjelenő képek csak illusztrációk.

Az 5G hálózat és annak elérhetősége országonként, szolgáltatónként és felhasználói környezetenként változhat.

Műszaki adatok és funkciók
A Xperia 1 II új mércét állít a sebesség terén az okostelefonoknál. A legmodernebb technológiákat és az Alpha mérnökeinek részvételével létrehozott kamerafejlesztéseket tartalmazza, ezáltal kivételesen gyors autofókuszt kínál egy okostelefonban. A 21:9-es CinemaWide 6,5”-os 4K HDR OLED-kijelzőn pedig mindent lenyűgöző moziminőségben streamelhetsz és nézhetsz.
 • Akár 20 képkocka/másodperces AF/AE az ultragyors fókuszért

 • Valós idejű Eye AF emberek és állatok fényképezéséhez

 • Cinematography Pro „Powered by CineAlta”

 • 6,5”-os 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelző

 • Qualcomm® Snapdragon™ 865 mobilplatform

Méretek
166 × 72 × 7,9 mm
Tömeg
181 g
Vízálló
Csepp- és porálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Dupla SIM-es hibrid
Kapacitás
4000 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről