Xperia 1

Az új Xperia 1 a Sony professzionális monitorainak, fényképezőgépeinek és hangeszközeinek fejlett technológiáit rejti, hogy az okostelefonos élmények legjavát nyújthassa. A világon elsőként kínál 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelzőt és profi minőségű, háromobjektíves kamerát.

EISA 2019-2020 Eye AF
21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-kijelző
21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-kijelző
Háromobjektíves kamerarendszer
Háromobjektíves kamera 2-szeres optikai zoommal és Eye AF funkcióval
Creator mód és Cinema Pro „CineAlta technológiával”
Készítő üzemmód és Cinema Pro „CineAlta technológiával”
iF Design Award 2020 és Red Dot Winner 2020 logó
Díjnyertes termék

iF DESIGN AWARD 2020 és Red Dot díj – Product Design 2020

Kijelző

A világ első okostelefonja 4K OLED-kijelzővel

Tapasztald meg a mozis képarányt az új Xperia 1 készülék 21:9 CinemaWide 6,5” 4K HDR OLED-kijelzőjén. A „CineAlta” márkájú digitális filmkamerák csapatával végzett együttműködés eredményeképpen képes úgy visszaadni a színeket, ahogy a rendező megálmodta.

4K képernyő

4K képminőség széles színskálával, jelentős kontraszttal és tiszta képpel.

HDR OLED-kijelző

Az OLED-kijelző valódi feketét, hihetetlen kontrasztot és élethű színeket kínál.

Sony BRAVIA X1 képfeldolgozó processzor

A Sony BRAVIA® TV technológiájához kifejlesztett, új „X1 for mobile” képfeldolgozó processzor több színt, valamint nagyobb részletgazdagságot és kontrasztot nyújt.

Creator mód „CineAlta technológiával”

A Sony professzionális eszközök technológiájára épülő, a vezető hollywoodi stúdiókban is használt Master Monitor színvisszaadásnak köszönhetően mostantól minden korábbinál precízebb színmegjelenítést tapasztalhatsz az új Creator módban „CineAlta technológiával”, amely képes pontosan a megálmodott módon életre kelteni a tartalmakat.

Audio termékek

Merülj el a moziszerű Dolby Atmos® hangzásban

Mostantól a telefonodon keresztül is élvezheted a Dolby Atmos hangzást – lenyűgöző hangélményt ad többdimenziós hangtérrel, amely körülölel; finomhangolását a Sony Pictures Entertainment szakembereivel végeztük.

Videokamera

Nagyobb kreativitás háromobjektíves kamerával

A tripla kamerarendszerrel minden fotód kiemelkedő minőséget képviselhet, bármilyen szituációban és fényviszonyok között is készíted azokat, mivel egy 16 mm-es, tájképekhez ideális nagylátószögű, egy sokoldalú 26 mm-es és egy 52 mm-es tele lencsét, 2-szeres optikai zoommal is használhatsz.

16 mm-es, széles látószögű objektív
16 mm-es, széles látószögű objektív
26 mm-es objektív
26 mm-es objektív
52 mm-es portré- és teleobjektív
52 mm-es portré- és teleobjektív
A BIONZ X™ mobil képfeldolgozó a Sony Alpha technológiáit képviseli

A világ első Eye AF funkciója okostelefonban, valamint akár 10 képkocka/másodperces AF/AE témakövetési technológia. RAW-zajcsökkentési funkciója tiszta felvételeket tesz lehetővé gyenge fényviszonyok között, precíziós fókusza pedig lenyűgöző portrékat eredményez.

Változtasd mindennapjaidat mozis élménnyé

Rögzíts videókat a profik által is használt paraméterekkel és színbeállításokkal – ebben segít a Sony mozikameráin dolgozó szakemberek tudását is felhasználó fejlesztés.

Játékok

Emeld új szintre az okostelefonos játékot

A Game Enhancer segítségével minden játékot egy helyen megtalálsz, és az összes értesítést letilthatod, hogy a játékra koncentrálj. Emellett tippeket kaphatsz az online játékra vonatkozóan, rögzítheted a játékmenetedet és videót is készíthetsz a közös játékotokról.

© 2019 Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Epic, az Epic Games, az Epic Games logó, a Fortnite és a (stilizált) Fortnite felirat az Epic Games, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más helyeken.

Dizájn

Gyönyörű forma. Tökéletes illeszkedés.

Az Xperia 1 makulátlan felületű háza tökéletesen simul a kezedbe. Elegáns fémváza és ellenálló Corning® Gorilla® Glass 6 elülső és hátoldala ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen kellemes tapintású.

Egyszerű többfeladatos alkalmazáskezelés

A 21:9-es képarányú kijelző még több hasznos kijelzőterületet biztosít, és tökéletes két alkalmazás egyidejű futtatásához. A Side sense funkció és az alkalmazásindító segítségével pillanatok alatt, mindössze 3 koppintással válthatsz osztott képernyőre.

Ellenáll a víznek, a pornak és az ütődésnek

A Corning® Gorilla® Glass 6 révén az Xperia 1 strapabíró kialakítása megbízható védelmet nyújt. Az IP65/68 csepp- és porállósági minősítésnek köszönhetően pedig az elemektől is védelmet élvez.

Teljesítmény

Minden korábbinál erősebb processzorunk

Tapasztald meg a Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplatform hihetetlen teljesítményét és megnövelt hatékonyságát. Könnyedén elboldogul a számításigényes alkalmazásokkal és játékokkal is.

6 GB RAM
6 GB RAM

Élvezd a nagyobb teljesítményt az alkalmazásoknál és minden másnál a 6 GB RAM-nak köszönhetően.

512 GB-os SD-kártyahely
Bővíthető memória

Akár 512 GB-tal is növelheted a telefon tárhelyét a micro SD-foglalatnak köszönhetően.

1,6 Gb/s-os kapcsolat
Szupergyors kapcsolat akár 1,6 Gb/s sebességgel

A legújabb Qualcomm® platform szupergyors letöltést és böngészést tesz lehetővé.

Akkumulátor

Hosszabb üzemidejű akkumulátor

Jelentős, 3330 mAh töltéstároló kapacitásával az Xperia 1 akkumulátora megbízható tápellást biztosít. Emellett a Smart Stamina funkció megbecsüli a maradék üzemidőt, és az energiafelvételt a minél hosszabb működés biztosításához alakítja.

Hosszabb ideig megőrzi jó állapotát az akkumulátor

A töltési technológiánk tovább megőrzi az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Akár 50%-os töltöttség mindössze 30 perc alatt

Az Xperia 1-hez az UCH32 gyorstöltőt mellékeljük, így mindig maximális sebességgel töltheted.

Ismerd meg az Xperia 1 készüléket

Az Xperia 1 azért született meg, hogy elhozza a Sony profi kijelző-, kamera- és audiotechnológiájának legjavát egy okostelefonban. Nagy méretű, 6,5”-es, 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelzővel, háromobjektíves kamerarendszerrel és moziszerű Dolby Atmos® többdimenziós hangzással.

Kijelző

Tapasztald meg a világ első 4K HDR OLED-képernyőjét

Még közelebb kerülhetsz a moziélményhez a 21:9 CinemaWide 6,5″ 4K HDR OLED-képernyővel – mozis képarányának és színvisszaadásának köszönhetően a látvány pontosan olyan, amilyennek a készítők megálmodták.

AZ „UTAZÓK” CÍMŰ FILM MÁR ELÉRHETŐ 4K ULTRA HD FELBONTÁSBAN.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. és Wanda Culture Holding Co. Limited. Minden jog fenntartva.

Filmek streamelése a Netflixről 21:9-es képaránnyal

A 21:9 CinemaWide kijelzőn a kedvenc kompatibilis filmjeidet a készítők szándékainak megfelelő minőségben nézheted meg a Netflixen*, az automatikusan aktiválódó, „CineAlta technológiával” felvértezett Creator mód pontos színvisszaadásának köszönhetően.

Netflix Streaming-tagság szükséges. A 4K Ultra HD korlátozásai érvényesek.

Bármit nézhetsz, tökéletesre újrakeverve

Az „X1™ for mobile” technológia minden megtekintett tartalomnál alkalmazza a BRAVIA HDR újrakeverési technológiát. Még a streamelt tartalmak esetében is fokozza a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot.

Professzionális szintű színreprodukció

A „CineAlta technológiával” felvértezett Creator mód pontosan úgy kelti életre a tartalmakat, ahogyan az alkotók megálmodták. A kijelző, valamint az eredeti módon kifejlesztett képfeldolgozás, támogatja az ITU-R BT.2020 széles színteret, valamint a DCI-P3 (és Illuminant D65) színteret.

10 bites színes képernyő
Simább színek a képernyőn

Az Xperia 1 egy 10 bitessel egyenértékű kijelzővel rendelkezik (8 bit + 2 bit simítás), amely számtalan színt képes megjeleníteni sávosodás nélkül.

1 000 000:1 kontrasztarány
Profi szintű kijelző

Kifejezetten magas, 1 000 000:1 kontrasztarányával az Xperia 1 képes sötétebb feketéket megjeleníteni, miközben a színek természetesebbnek látszanak. A képernyő támogatja a professzionális színreprodukciós szabványokat, pl. DCI-P3 100%, BT2020 színtér és D65 White Point.

Moziszerű, többdimenziós hangzás Dolby Atmos® technológiával

A mozikhoz tervezett Dolby Atmos® lenyűgöző hangzást teremt többdimenziós hanggal, mely teljesen körülölel az optimális, magával ragadó moziélmény érdekében.

Képernyő többfeladatos alkalmazáskezeléshez

A 6,5”-es 21:9 CinemaWide kijelző több teret biztosít, hogy még többre legyél képes az okostelefonodon. A szuperszéles kijelzőn még könnyebb több feladatot elvégezni egyszerre, hiszen mindenből többet látsz, ha két ablak van megnyitva.

Videokamera

Professzionális képalkotás háromobjektíves kamerával

Az Xperia 1 három nagy fényerejű és nagy képpontsűrűségű objektívjével remek képeket készíthetsz különféle helyzetekben, akár rendkívül gyenge fényviszonyok között is: egy 16 mm-es szuper-nagylátószögű, egy sokoldalú 26 mm-es és egy 52 mm-es, 2-szeres optikai zoomos objektív.

BIONZ X for mobile, a Sony profi Alpha fényképezőgépes technológiája

Az új „BIONZ X for mobile” képfeldolgozó motor a Sony Alpha technológiáit képviseli az Xperia készülékeken. Az új RAW-zajcsökkentés, a világelső Eye AF (automatikus élességállítás) és a 10 képkocka/másodperces AF/AE (automatikus élességállítás és automatikus expozíció) precíziós fókuszt biztosít a lenyűgöző portrékhoz és a nagy sebességű fotózáshoz.

RAW-zajcsökkentés
Gyenge fényviszonyok között készített képek feljavítva

Az új Xperia 1 fejlett technológiát alkalmazva feljavítja a gyenge fényviszonyok között készített képeket – az elsődleges kamera nagy méretű, 1/2,6 hüvelykes érzékelővel, 1,4 μm képponttávolsággal, nagy fényerejű F1.6 objektívvel, OIS eszközzel, valamint a Sony Alpha fényképezőgépekből származó, a zajt a tömörítés előtt csökkentő RAW-zajcsökkentési technológiával –, így az elkészült kép élesebb és tisztább.

Szemkövető autofókusz
A világon elsőként Eye AF funkció okostelefonban

Az arc legfontosabb elemei a szemek, a profi fotósok ezért fókuszálnak rájuk a pontos és gyönyörű felvételek készítésekor. Az Eye AF technológia a szemek követésével segít éles képeket készíteni.

Gyors sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperces AF/AE funkcióval

Az akár 10 képkocka/másodperces AF/AE (autofókusz és automatikus expozíció) funkcióval tiszta és éles képeket készíthetsz sorozatfelvételi üzemmódban a mozgó témáról.

Precíziós fókusz gyenge fényviszonyok esetén

A dupla fotódiódás technológia gyors autofókuszt biztosít gyenge fényviszonyok között is.

Manuálisan szabályozható zársebesség és ISO-érték

A zársebesség és az ISO-érték is teljes mértékben manuálisan szabályozható, az akár 30 másodperces exponálással pedig még kreatívabb lehetsz a fotózásnál – pont úgy, mint egy profi fényképezőgéppel.

Készíts csodálatos
4K HDR filmeket

Az Xperia 1 képes 4K HDR felbontásban rögzíteni videót, így kivételes dinamikatartománnyal és kontraszttal, illetve valósághű színekkel készíthetsz felvételeket még hátsó megvilágítás vagy gyenge fényviszonyok esetén is.

Optikai SteadyShot™

Az Xperia 1 egyedülálló hibrid stabilizálórendszert kapott, amely ötvözi az optikai és az elektronikus képstabilizálást. Remegésmentes és egyenletes videókat készíthetsz akár menet közben is.

Cinema Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés

Ugyanolyan paraméterekkel és színbeállításokkal rögzíthetsz videókat, mint a profik. A Sony Digital filmkamerák mérnökeinek szakértelme, a Look színkezelési előbeállítások, a 21:9-es képarány, a 4K HDR felbontás és 24 képkocka/másodperc minden szükséges eszközt biztosít.

Professzionális Look színkezelési előbeállítások

A nyolc különböző színbeállítással különböző filmstílusokat jeleníthetsz meg a videókon.

Audio termékek

Okostelefon High-Resolution Audio Wireless hangzással

Mostantól High-Resolution Audio Wireless hangzást élvezhetsz Xperia 1 készülékeddel. A beépített sztereó hangszórókkal minden zenét erőteljesen és tisztán hallgathatsz.

Merülj el még jobban a játékban a 21:9 CinemaWide kijelzőn

Az Xperia 1 21:9 CinemaWide kijelzője lenyűgöző, korlátlan látványt nyújt.

© 2019 Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Epic, az Epic Games, az Epic Games logó, a Fortnite és a (stilizált) Fortnite felirat az Epic Games, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más helyeken.

Minden játék egy helyen

A Game Enhancer segítségével egy helyen hozzáférhetsz az összes mobilos játékodhoz.

Fortnite: © 2019 Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Epic, az Epic Games, az Epic Games logó, a Fortnite és a Fortnite (stilizált) az Epic Games, Inc. vállalat védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és máshol.
Asphalt 9: © 2019 Gameloft. Minden jog fenntartva. Minden gyártó, autó, név, márka és társított kép a megfelelő birtokosok védjegye és/vagy szerzői joggal védett tartalma.
Arena of Valor: © 1998-2019 Tencent. Minden jog fenntartva.

Dizájn

Elegáns és divatos megjelenés

Az elegáns forma, a fém keret, illetve az üveg elő- és hátlap kecses és stílusos megjelenést kölcsönöz az okostelefonnak, amelyik pont olyan jól néz ki, mint amilyen jó fogni.

Tartós Gorilla® Glass 6 és IP65/68 minősítés

Az Xperia 1 elöl és hátul is Corning® Gorilla® Glass 6 felületet kapott a masszívabb tartósság és a leesés elleni védelem érdekében. IP65/68 védettségének köszönhetően pedig ellenáll a víznek, a pornak és másnak.

Válaszd ki a színedet

Az Xperia 1 sokféle, a stílusodhoz illő színben kapható.

Side sense funkció mesterséges intelligenciával

A Side sense funkció egy nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciára épülő funkció, mely a korábbi használat, az időpont, a helyszín és a telefon használatának egyéb tényezői alapján kiválasztja azokat az alkalmazásokat, amelyeket legnagyobb valószínűséggel szeretnél használni.

Műszaki adatok

21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelző, háromobjektíves kamerarendszer 2-szeres optikai zoommal, Szem AF, Készítő üzemmód és Cinema Pro „CineAlta technológiával”
  • 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-kijelző

  • Háromobjektíves kamerarendszer 2-szeres optikai zoommal és nagylátószögű objektívekkel

  • 4K HDR videofelvétel

  • Moziszerű Dolby Atmos® hangzás

  • Nagy kapacitású, 3330 mAh-s akkumulátor

Méretek
167 × 72 × 8,2 mm
Tömeg
178 g
Vízálló
Csepp- és porálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Dupla SIM hibrid
Kapacitás
3330 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye