Xperia 10 II

Várj el többet az okostelefonodtól

A megtekintés és a megörökítés is egy igazi élmény a megbízható, elegáns kivitelű modellel. Bármire is használod az okostelefonodat, az Xperia 10 II modellel még jobban fogod élvezni.

OKOSTELEFONOK

Xperia 10 II -6” 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző | Háromobjektíves kamera

Xperia 10 II
Xperia 10 II feketében

whiteblack

134 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Hadd zuhogjon – fotózz és nézd vissza bármilyen időben

Az IP65/68 vízállósági besorolású, strapabíró Corning® Gorilla® Glass 6 védelemmel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező Xperia 10 II készüléket a gondtalan használatra tervezték. A többablakos funkciónak köszönhetően okostelefonodat új dolgokra is használhatod, és a 21:9-es mozifilmes képarányú 6”-os OLED-kijelzőn minden tartalom káprázatos. Az új, háromobjektíves kamera még nagyobb kreatív szabadságot nyújt, akár fotózol, akár videót készítesz.

Bemutatjuk a Xperia 10 II készüléket
Kijelző

Lenyűgöző 21:9 képarányú, szuperszéles 6”-os OLED-kijelzőjű okostelefonon eddig soha nem látott szépségű képekben gyönyörködhetsz.

Az okostelefon és a tévé találkozása

Világszerte elismert tévés szakértelmünket kihasználva alkottuk meg az Xperia 10 II kivételes élményt kínáló OLED-kijelzőjét. A hihetetlenül gazdag, természetes színektől és a mélyebb fekete árnyalatoktól a lélegzeted is elakad.

Magával ragadó szórakozás

A 21:9 mozifilmes képarányú, 6”-os OLED-kijelzővel átadhatod magad kedvenc filmjeid, TV-műsoraid vagy játékaid élvezetének.

Az AFTER EARTH már elérhető digitális formában. AFTER EARTH: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. Minden jog fenntartva.

Videokamera

Akár fotózol, akár videót rögzítesz, a Xperia 10 II háromobjektíves kamerájával élmény és gyerekjáték lesz a gyönyörű képek készítése.

A három kamerával valóban kreatív lehetsz

A háromobjektíves (ultra-nagylátószög, nagylátószög és telefotó) kamerával csodálatos képeket készíthetsz sokféle helyzetben.

16 mm-es ultra-nagylátószög
16 mm-es ultra-nagylátószög

Válaszd a 16 mm-es ultra-nagylátószögű objektívet, ha azt szeretnéd, hogy minden rajta legyen a képen.

26 mm-es nagylátószög
26 mm-es nagylátószög

A sokoldalú, 26 mm-es nagylátószögű objektív a legtöbb helyzetben és gyenge fényviszonyoknál is jól használható.

52 mm-es telefotó
52 mm-es telefotó

Ha közelebb szeretnél kerülni a témához, válaszd az 52 mm-es telefotót.

Csodás fotók egyszerűen

A Sony fotótechnológiáit és a mesterséges intelligenciát ötvöző Xperia 10 II képes felismerni a különböző fotózási helyzeteket, és ennek megfelelően módosítja a kamerabeállításokat. Így mindig csodálatos képeket készíthetsz, újra és újra.

Éjszakai üzemmód

Válts éjszakai módra, és az Xperia 10 II úgy választ beállításokat, hogy kiváló képeket tudj készíteni kevés fény esetén is.[ FN_01]

Tokió éjszakai látképe Xperia készülékkel fotózva
Étel

A mesterséges intelligenciát is használó Xperia 10 II észleli, ha ételről készítesz fotót, és úgy optimalizálja a beállításokat, hogy a kép valóban étvágygerjesztő legyen.

Xperia készülékkel készített fotó salátás csirketálról
Bőrtónus

Akár portrét, akár csoportképet készítesz, az Xperia 10 II úgy módosítja a beállításokat, hogy a bőr tónusa teljesen természetes legyen a felvételen.

Vízparton álló hölgy, Xperia készülékkel fotózva
4K logó
4K videorögzítés

Minden részlet megjelenik, amikor a Full HD felbontás négyszeresét használod a felvételnél.

SteadyShot™ ikon
SteadyShot™

A SteadyShot egyenletes, rázkódásmentes videókat biztosít még akkor is, ha mozgás közben veszed fel a videót.

Felhasználhatóság

Hasznos többablakos funkció, 21:9-es böngészhetőség és egyéb intuitív funkciók teszik élménnyé a mindennapokat a Xperia 10 II használatával.

Több ablak a több feladathoz

A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőn a többablakos funkcióval egyszerűen feloszthatod a képernyőt két külön ablakra, és mindegyiken más alkalmazást futtathatsz. Tökéletes több feladat párhuzamos elvégzéséhez – például nézheted a térképeket az egyiken, a másikon pedig cseveghetsz.

Többet láthatsz, kevesebb görgetéssel

A 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző nagy látható képernyőfelületet kínál a böngészéshez, olvasáshoz, térképekhez, üzenetekhez és egyebekhez.

Egyszerű, egykezes kezelés

Igaz, hogy a Xperia 10 II nagy méretű 6”-os kijelzővel rendelkezik, de ettől még kényelmesen kezelhető egy kézzel. A mini-kijelző funkció mindent elérhető távolságra helyez, a Side sense funkcióval pedig egyszerűen bekapcsolhatod a többablakos funkciót és gyorsan hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz. Annyira könnyű, hogy kezelni is könnyű – akár fotózol, akár játszol.

Xperia 10 II mini kijelző funkcióval
Dizájn

A szemrevaló és könnyen használható Xperia 10 II dizájnjában egyesül a stílus és a tartalom.

Színválasztás

A Xperia 10 II több színben elérhető – válaszd a stílusodhoz legjobban illőt.

A színváltozatok elérhetősége változhat.

Aggodalommentes

A IP65/68 besorolású vízállóságától egészen a hosszan tartó akkumulátorig a Xperia 10 II készüléket úgy terveztük, hogy az okostelefonod egyet jelentsen az élménnyel.

Vízálló és tartós kivitel

A Xperia 10 II a kiemelkedő ellenállóképesség és védelem érdekében Corning® Gorilla® Glass 6 anyagból készült elő- és hátlappal rendelkezik. Az IP65/68 besorolás pedig azt jelenti, hogy ellenáll a víz és a por behatásainak.

IP65/68 és Corning® Gorilla® Glass 6 logók
Hosszú üzemidejű akkumulátor

A hosszan tartó 3600 mAh-s akkumulátorral a Xperia 10 II egész napra elegendő energiát biztosít. 

Xperia 10 II Battery Care és Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) funkciókkal
Hosszabb ideig marad az akkumulátor jó erőben

Töltési technológiáink segít hosszabb ideig megőrizni az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Gyorstöltés, amikor szükséged van rá

A Xperia 10 II kompatibilis a külön kapható gyorstöltővel (UCH32C), így gyorsan feltöltheted az okostelefonodat, ha lemerül.

Xperia 10 II opcionális gyors töltővel
Kiváló hangzás, vezetékkel vagy vezeték nélkül

Audiotechnológiai szakértelmünk kivételes hallgatási élményt garantál, többek között a vezeték nélküli zeneélvezet csúcsát jelentő High-Resolution Audio Wireless technológia alkalmazásának köszönhetően. Megőriztük a 3,5 mm-es audio-csatlakozás által nyújtott kényelmet és hangminőséget is, amelyet a DSEE HX feljavítás és a High-Resolution Audio hangzás még lenyűgözőbbé tesz.

Megbízható teljesítmény

Legyen szó böngészésről, játékokról vagy többfeladatos alkalmazáskezelésről, a Qualcomm® Snapdragon™ 665 mobilplatform könnyedén megbirkózik az összes alkalmazással, filmmel, játékkal és egyéb tartalommal.

A képernyőn megjelenő képek csak illusztrációk.

xperia
Az Xperia 10 II „Android Enterprise Recommended” eszköz
android

Az Android™ 7 kifejezetten vállalkozások számára készül, bármilyen vállalkozásról is van szó. Nagy teljesítményű platform, amely mindenki számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy többféle Android-rendszerű eszköz közül választhatsz, bármilyen feladathoz. Több lehetőséged van saját egyéni alkalmazások létrehozására, amelyek hátterét a Google™ innovációi biztosítják. Több lehetőség áll a vállalkozásod rendelkezésére.8

Műszaki adatok és funkciók

A Xperia 10 II ötvözi a lenyűgöző szolgáltatást biztosító mozis, 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelzőt a kreatív fotózást kínáló háromobjektíves kamerával. Egyszerűen kezelhető, hosszú üzemidőt biztosít az akkumulátora, IP65/68 vízállósági minősítésű és Corning® Gorilla® Glass 6 védi.
  • 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző

  • Háromobjektíves kamera ultra-nagylátószögű, nagylátószögű és telefotó objektívvel

  • IP65/68 víz- és porállósági minősítésű

  • Többablakos és Side sense funkció az egyszerű kezelhetőségért

  • Vékony és könnyű a kényelmes használatért

Méretek
157 x 69 x 8,2 mm
Tömeg
151 g
Vízálló
Csepp- és porálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Egy SIM-kártya, Dupla SIM
Kapacitás
3600 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről