Xperia 10 II

Várj el többet az okostelefonodtól

A megtekintés és a megörökítés is egy igazi élmény a megbízható, elegáns kivitelű modellel. Bármire is használod az okostelefonodat, a Xperia 10 II modellel még jobban fogod élvezni.

OKOSTELEFONOK

Xperia 10 II -6” 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző | Háromobjektíves kamera

Xperia 10 II

Kép a(z) Xperia 10 II -6” 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző | Háromobjektíves kamera termékről

whiteblack

Hadd zuhogjon – fotózz és nézd vissza bármilyen időben

Az IP65/68 vízállósági besorolású, strapabíró Corning® Gorilla® Glass 6 védelemmel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező Xperia 10 II készüléket a gondtalan használatra tervezték. A többablakos funkciónak köszönhetően okostelefonodat új dolgokra is használhatod, és a 21:9-es mozifilmes képarányú 6”-os OLED-kijelzőn minden tartalom káprázatos. Az új, háromobjektíves kamera még nagyobb kreatív szabadságot nyújt, akár fotózol, akár videót készítesz.

Bemutatjuk a Xperia 10 II készüléket

Kijelző

Lenyűgöző 21:9 képarányú, szuperszéles 6”-os OLED-kijelzőjű okostelefonon eddig soha nem látott szépségű képekben gyönyörködhetsz.

Az okostelefon és a tévé találkozása

Világszerte elismert tévés szakértelmünket kihasználva alkottuk meg a Xperia 10 II kivételes élményt kínáló OLED-kijelzőjét. A hihetetlenül gazdag, természetes színektől és a mélyebb fekete árnyalatoktól a lélegzeted is elakad.

Magával ragadó szórakozás

A 21:9 mozifilmes képarányú, 6”-os OLED-kijelzővel átadhatod magad kedvenc filmjeid, TV-műsoraid vagy játékaid élvezetének.

Az AFTER EARTH már elérhető digitális formában. AFTER EARTH: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. Minden jog fenntartva.

Videokamera

Akár fotózol, akár videót rögzítesz, a Xperia 10 II háromobjektíves kamerájával élmény és gyerekjáték lesz a gyönyörű képek készítése.

A három kamerával valóban kreatív lehetsz

A háromobjektíves (ultra-nagylátószög, nagylátószög és telefotó) kamerával csodálatos képeket készíthetsz sokféle helyzetben.

16 mm-es ultra-nagylátószög

16 mm-es ultra-nagylátószög

Válaszd a 16 mm-es ulra-nagylátószögű objektívet, ha azt szeretnéd, hogy minden rajta legyen a képen.

26 mm-es nagylátószög

26 mm-es nagylátószög

A sokoldalú, 26 mm-es nagylátószögű objektív a legtöbb helyzetben és gyenge fényviszonyoknál is jól használható.

52 mm-es telefotó

52 mm-es telefotó

Ha közelebb szeretnél kerülni a témához, válaszd az 52 mm-es telefotót.

Csodás fotók egyszerűen

A Sony fotós szakértelmét a mesterséges intelligenciával ötvözve a Xperia 10 II képes felismerni a különböző fotótémákat, és ennek megfelelően módosítja a kamerabeállításokat. Így mindig csodálatos képeket készíthetsz.

  • Díszes csillár képe gyenge fényviszonyok közöttÉjszakai üzemmód
  • ÉtelfotókÉtel
  • Profilból készült női portréBőrtónus
4K logó

4K videorögzítés

Minden részlet megjelenik, amikor a Full HD felbontás négyszeresét használod a felvételnél.

SteadyShot™ ikon

SteadyShot™

A SteadyShot egyenletes, rázkódásmentes videókat biztosít még akkor is, ha mozgás közben veszed fel a videót.

Felhasználhatóság

Hasznos többablakos funkció, 21:9-es böngészhetőség és egyéb intuitív funkciók teszik élménnyé a mindennapokat a Xperia 10 II használatával.

Több ablak a több feladathoz

A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőn a többablakos funkcióval egyszerűen feloszthatod a képernyőt két külön ablakra, és mindegyiken más alkalmazást futtathatsz. Tökéletes több feladat párhuzamos elvégzéséhez – például nézheted a térképeket az egyiken, a másikon pedig cseveghetsz.

Többet láthatsz, kevesebb görgetéssel

A 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző nagy látható képernyőfelületet kínál a böngészéshez, olvasáshoz, térképekhez, üzenetekhez és egyebekhez.

Egyszerű, egykezes kezelés

Igaz, hogy a Xperia 10 II nagy méretű 6”-os kijelzővel rendelkezik, de ettől még kényelmesen kezelhet egy kézzel. A mini-kijelző funkció mindent elérhető távolságra helyez, a Side sense funkcióval pedig egyszerűen bekapcsolhatod a többablakos funkciót és gyorsan hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz. Annyira könnyű, hogy kezelni is könnyű – akár fotózol, akár játszol.

Xperia 10 II mini kijelző funkcióval

Dizájn

A szemrevaló és könnyen használható Xperia 10 II dizájnjában egyesül a stílus és a tartalom.

  • Fekete
  • Fehér

Színválasztás

A Xperia 10 II több színben elérhető – válaszd a stílusodhoz legjobban illőt.

A színváltozatok elérhetősége változhat.

Aggodalommentes

A IP65/68 besorolású vízállóságától egészen a hosszan tartó akkumulátorig a Xperia 10 II készüléket úgy terveztük, hogy az okostelefonod egyet jelentsen az élménnyel.

Vízálló és tartós kivitel

A Xperia 10 II a kiemelkedő ellenállóképesség és védelem érdekében Corning® Gorilla® Glass 6 anyagból készült elő- és hátlappal rendelkezik. Az IP65/68 besorolás pedig azt jelenti, hogy ellenáll a víz és a por behatásainak.

IP65/68 és Corning® Gorilla® Glass 6 logók

Hosszú üzemidejű akkumulátor

A hosszan tartó 3600 mAh-s akkumulátorral a Xperia 10 II egész napra elegendő energiát biztosít. 

Xperia 10 II Battery Care és Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) funkciókkal

Hosszabb ideig marad az akkumulátor jó erőben

Töltési technológiáink segít hosszabb ideig megőrizni az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Gyorstöltés, amikor szükséged van rá

A Xperia 10 II kompatibilis a külön kapható gyorstöltővel (UCH32C), így gyorsan feltöltheted az okostelefonodat, ha lemerül.

Xperia 10 II opcionális gyors töltővel

Kiváló hangzás, vezetékkel vagy vezeték nélkül

Audiotechnológiai szakértelmünk kivételes hallgatási élményt garantál, többek között a vezeték nélküli zeneélvezet csúcsát jelentő High-Resolution Audio Wireless technológia alkalmazásának köszönhetően. Megőriztük a 3,5 mm-es audio-csatlakozás által nyújtott kényelmet és hangminőséget is, amelyet a DSEE HX feljavítás és a High-Resolution Audio hangzás még lenyűgözőbbé tesz.

Megbízható teljesítmény

Legyen szó böngészésről, játékokról vagy többfeladatos alkalmazáskezelésről, a Qualcomm® Snapdragon™ 665 mobilplatform könnyedén megbirkózik az összes alkalmazással, filmmel, játékkal és egyéb tartalommal.

A képernyőn megjelenő képek csak illusztrációk.

Műszaki adatok és funkciók
A Xperia 10 II ötvözi a lenyűgöző szolgáltatást biztosító mozis, 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelzőt a kreatív fotózást kínáló háromobjektíves kamerával. Egyszerűen kezelhető, hosszú üzemidőt biztosít az akkumulátora, IP65/68 vízállósági minősítésű és Corning® Gorilla® Glass 6 védi.
  • 21:9-es képarányú, széles, 6”-os OLED-kijelző

  • Háromobjektíves kamera ultra-nagylátószögű, nagylátószögű és telefotó objektívvel

  • IP65/68 víz- és porállósági minősítésű

  • Többablakos és Side sense funkció az egyszerű kezelhetőségért

  • Vékony és könnyű a kényelmes használatért

Méretek
157 x 69 x 8,2 mm
Tömeg
151 g
Vízálló
Csepp- és porálló (IP65/68)
SIM-kártyák száma
Egy SIM-kártya, Dupla SIM
Kapacitás
3600 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről