Xperia 10

A valódi széles formátum

Fedezd fel a 21:9-es képélményt az Xperia 10 készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén! Egyszerűen végezhetsz több feladatot és nézheted a filmeket a mozikban megszokott képarányban. 21:9-es képaránnyal készíthetsz fotókat és videókat egy olyan készülékkel, amely illeszkedik a kezedhez.

OKOSTELEFONOK

XPERIA 10 – 6” 21:9 formátumú, szuperszéles Full HD+ kijelző | Dual kamera

Xperia 10
Kép a(z) XPERIA 10 – 6” 21:9 formátumú, szuperszéles Full HD+ kijelző | Dual kamera termékről
21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6”-os Full HD+ felbontás
21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6”-os Full HD+ felbontással
21:9-es videórögzítés és dual kamera
21:9-es videórögzítés és dual kamera (13 MP + 5 MP)
Nagy felbontású hang
High-Resolution Audio hangzás DSEE HX™ és LDAC technológiával

Kijelző 

21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző több alkalmazáshoz

A 21:9 képarányú kijelző egy jobban használható kijelzőterületet biztosít, amely tökéletes ahhoz, hogy két alkalmazást futtass egyszerre, többet láss a kijelzőn, és 21:9-es képaránnyal nézd a filmeket. A Side sense funkcióval és az alkalmazásindítóval gyorsan és egyszerűen válthatsz osztott képernyőre.

Többet láthatsz a nagyobb képernyőn

A 21:9-es képarányú 6”-os képernyőn még több minden elfér. Böngészhetsz kedvenc alkalmazásaidban és kevesebbet kell görgetned, mindezt Full HD+ felbontásban.

Lenyűgöző filmélmény 21:9-es képaránnyal

Még lenyűgözőbb a látvány az Xperia 10 készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén. Kedvenc filmjeidet a forgatásuknál is használt, mozis képaránnyal élvezheted. A széles kijelző és a keret nélküli kialakítás segít abban, hogy átadhasd magad a felhőtlen szórakozásnak – ahogy a készítők megálmodták.

Videokamera

21:9-es videórögzítés

A 21:9-es videórögzítésnek köszönhetően mozifilmes képaránnyal készíthetsz videót, ahogy a filmkészítők is teszik. Ezeket aztán meg is tekintheted az Xperia 10 készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén.

Fejezd ki művészi énedet a dual kamerás rendszerrel

A 13 és 5 megapixeles dual kamerás rendszerrel lenyűgöző képeket készíthetsz, a művészi háttérelmosás (bokeh) révén pedig kreativitásodat is kiélheted.

Dizájn

Tökéletesen simul a kezedbe

Az Xperia 10 kényelmesen illeszkedik a kezedbe. A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző elegáns és keskeny alakot eredményez, amelyet könnyű használni.

A szépség és a tartósság találkozása – Corning® Gorilla® Glass 5

A Corning® Gorilla® Glass 5 keménységet és tartósságot, az elegáns fémes felület pedig csodálatos megjelenést biztosít az Xperia 10 számára.

Audio termékek

Okostelefon High-Resolution Audio hangzással

Minden zeneszám megközelíti az eredeti felvétel minőségét a High-Resolution Audio hangzással és a DSEE HX segítségével. Az LDAC streamingnek köszönhetően minden jól szól, akár vezetékes, akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül hallgatod.

Minden egyes hang erőteljes és tiszta

A Smart Amplifier technológia a javított basszussal gazdagabb és hangosabb hangot nyújt, így bárhol kihozhatod a legjobbat a kedvenc zenéidből.

Akkumulátor

Hosszabb üzemidejű akkumulátor

Jelentős, 2870 mAh-s energiatároló kapacitásával az Xperia 10 akkumulátora megbízható hátteret biztosít. Emellett a Smart Stamina funkció megbecsüli a maradék üzemidőt, és az energiafelvételt annak meghosszabbításához alakítja.

Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása

A töltési technológiánk tovább megőrzi az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Teljesítmény

Még többet tehetsz az erős processzorral

Akár böngészésről vagy játékról, akár több alkalmazás párhuzamos futtatásáról van szó, a Qualcomm® Snapdragon™ 630 mobilplatform minden alkalmazást, filmet, játékot és egyebet könnyedén kezel.

512 GB-os microSD™-foglalat
Bővíthető memória

Óriásira bővítheted a telefonod tárhelyét az akár 512 GB-os kártyát is fogadni képes microSD™-foglalattal.

Dupla SIM
A dupla SIM-mel soha nem maradsz le egyetlen hívásról sem

A két SIM-kártyás foglalatnak köszönhetően egyetlen telefont használhatsz a munkához és a játékhoz.

Ismerd meg az Xperia 10 készüléket

Az Xperia 10 készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzővel rendelkezik több alkalmazás párhuzamos futtatása és a lenyűgöző filmélmény érdekében. Ezenkívül 21:9-es videórögzítési lehetőséget nyújt a dual kamerás rendszerével, mindezt egy karcsú, könnyen használható formában, mely tökéletesen illeszkedik a kezedhez.

Kijelző

Több ablak = több alkalmazás

A 6”-os, 21:9-es képarányú, szuperszéles képernyő bőséges teret biztosít, hogy még többre legyél képes az okostelefonodon. Egyszerre akár két alkalmazást is használhatsz. E-mailt írhatsz videonézés közben, vagy küldhetsz SMS-t a legfrissebb cikkek olvasása közben – a Side sense funkcióval és az alkalmazásindítóval gyorsan és egyszerűen válthatsz osztott képernyőre.

A Side sense funkcióval egyszerűen elérheted a kedvenc alkalmazásaidat

A Side sense funkció pillanatok alatt megjeleníti a kedvenc alkalmazásaidat, így nem kell görgetni miattuk. Egyszerűen csak koppints duplán az Xperia 10 oldalára, és az Xperia™ mesterséges intelligenciája segítségével megjósolja és megjeleníti az alkalmazásokat.

21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző

Az Xperia 10 készülék szuperszéles, 21:9 formátumú kijelzője mozifilmes képarányt használ, amely megfelel sok film eredeti felbontásának. A legtöbb okostelefonos kijelző nem tudja kezelni ezt a méretet, és fekete sávot jelenít meg a képernyő tetején és alján. Az Xperia 10 készüléken viszont a teljes képernyő a szórakozást szolgálja.

21:9 képarányú filmek streamelése

A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőnek köszönhetően lehetőséged van kompatibilis Netflix*-tartalmat nézni az okostelefonodon mozis képaránnyal – a készítők szándékának megfelelően.

*Netflix Streaming-tagság szükséges.

Videokamera

Különböző képarányú felvételek

Az Xperia 10 segítségével különböző képarányú videókat és fotókat készíthetsz az igényeidnek megfelelően. A 21:9 videórögzítési funkció segítségével mozifilmes képaránnyal vehetsz fel és tekinthetsz meg videókat. Az 1:1-es képrögzítés pedig ideális a közösségi médiába szánt fényképekhez.

4K felvétel
4K felvétel

Minden részlet megjelenik, amikor a Full HD felbontás négyszeresét használod a felvételnél.

SteadyShot™ képstabilizálás
Sima és egyenletes videórögzítés képstabilizálással

A SteadyShot™ képstabilizálással mozgás közben is remegésmentes videót készíthetsz.

Mutasd meg kreativitásodat a 13 és 5 megapixeles dual kamerás rendszerrel

Az Xperia 10 készülék 13 megapixeles kamerájával bármilyen helyzetben lenyűgöző fotókat készíthetsz különböző képarányokkal, például 21:9-essel. Az 5 megapixeles kamera pedig csodálatos háttérelmosásra (bokeh) képes, ami tökéletes a művészi portrékhoz.

Csodálatos hátterek könnyedén

A bokeh olyan művészi fotó-effekt, amely lágy, elmosódott hátteret hoz létre. Korábban csak a tükörreflexes fényképezőgépek tudtak ilyet, de az Xperia 10 dual kamerás rendszerével ezt egyetlen gombnyomással elérheted.

Dizájn

Pontosan illeszkedik a kezedbe

Az Xperia 10 ergonomikus, mivel formája tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A vékony, 21:9-es képarányú kijelzőnek köszönhetően a készüléket könnyű tartani, amit a keret nélküli kialakítás is elősegít – így még teljesebb az okostelefonos élmény.

Ragyogó fények

Az Xperia 10 színeit a fémes felületekről visszaverődő fény ihlette – a stílusos és természetes külső érdekében.

Egyszerű, egykezes hozzáférés a mini kezelőfelületen

Egyetlen hüvelykujjcsúsztatással kisebb méretre állíthatod a kijelzőt, így egyszerűen hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz és egyebekhez. Így menet közben egy kézzel használhatod a telefont, és ugyanazokat a remek funkciókat élvezheted.

Műszaki adatok

21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6”-os Full HD+ felbontással, 21:9-es videórögzítéssel, dual (13 MP + 5 MP ) kamerával, valamint High-Resolution Audio hangzással, DSEE HX™ és LDAC technológiával.
  • 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6”-os Full HD+ felbontás

  • 21:9-es videórögzítés

  • Dual kamerás rendszer (13 MP + 5 MP)

  • High-Resolution Audio hangzás DSEE HX™ és LDAC technológiával

  • Nagy kapacitású, 2870 mAh-s akkumulátor

Méretek
156 × 68 × 8,4 mm
Tömeg
162 g
Vízálló
-
SIM-kártyák száma
Egy SIM-kártya, Dupla SIM
Kapacitás
2870 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye