Xperia 10 Plus

Nagyobb képernyő. Több lehetőség.

Fedezd fel a 21:9-es képélményt az Xperia 10 Plus 6,5” 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén! A hatékonyság érdekében egyszerre két alkalmazást is használhatsz, a filmeket eredeti képarányukban nézheted, sőt, még saját 21:9-es tartalmakat is készíthetsz. Mindez egy karcsú készülékben, amely tökéletesen simul a kezedbe.

OKOSTELEFONOK

Xperia 10 Plus – 6,5” 21:9 szuperszéles Full HD+ kijelző | dual kamera

Xperia 10 Plus
Kép a(z) Xperia 10 Plus – 6,5” 21:9 szuperszéles Full HD+ kijelző | dual kamera termékről

navyblack

21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6,5” Full HD+ felbontással
21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6,5” Full HD+ felbontással
21:9-es videórögzítés
21:9-es képarányú videórögzítés 12 MP + 8 MP felbontású dual kamerával és 2-szeres optikai zoommal
Nagy felbontású hang
High-Resolution Audio hangzás DSEE HX™ és LDAC technológiával

Kijelző

Egyszerűen használható többfeladatos nézet osztott képernyőn

Nézz videókat üzenetírás közben vagy értesülj a legújabb hírekről e-mailek küldése közben. Az Xperia 10 Plus 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzője elegendő területet biztosít két alkalmazás egyidejű használatához a jobb többfeladatos működés érdekében. Egyszerűen csak koppints a telefonod oldalára, és használd a Side sense funkciót, ha két tetszőleges alkalmazást szeretnél elindítani osztott képernyőn.

Többet láthatsz a nagyobb képernyőn

Kevesebb görgetés és egyszerűbb böngészés az Xperia 10 Plus készülék 6,5”-os, 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjével. Mindez Full HD+ felbontásban.

Még teljesebb élmény minden filmnél a 21:9-es képaránnyal

Még lenyűgözőbb a látvány az Xperia 10 Plus készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén. Ez ugyanaz a képarány, amelyikkel a kedvenc filmjeid készülnek. A széles formátumú képernyővel és a keret nélküli formatervvel pontosan úgy jelenhetnek meg a filmek az okostelefonodon, ahogyan a készítők elképzelték.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. és Wanda Culture Holding Co. Limited. Minden jog fenntartva.

Videokamera

21:9-es videórögzítés

A 21:9-es videórögzítésnek köszönhetően ugyanazzal a képaránnyal készíthetsz videót, mint a filmkészítők. Ezeket aztán meg is tekintheted az Xperia 10 Plus készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőjén.

Dual kamerás rendszer 2-szeres optikai zoommal

Az egy 12 MP és egy 8 MP felbontású tagból álló, dual kamerás rendszerrel minőségi fényképeket készíthetsz, és művészi háttérelmosásos (bokeh) hatást érhetsz el. Az Xperia 10 Plus emellett 2-szeres optikai zoomot is kínál, amellyel elég közel hozza a témát ahhoz, hogy minden részlet látsszon.

Dizájn

Tökéletesen simul a kezedbe

Az Xperia 10 Plus kényelmesen illeszkedik a kezedbe. A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző elegáns és keskeny alakot eredményez, amelyet könnyű használni.

A szépség és a tartósság találkozása – Corning® Gorilla® Glass 5

A Corning® Gorilla® Glass 5 keménységet és tartósságot, az elegáns fémes felület pedig csodálatos megjelenést biztosít az Xperia 10 Plus számára.

Audio termékek

Okostelefon High-Resolution Audio hangzással

Minden zeneszám jobban megközelíti az eredeti felvétel hangzását a High-Resolution Audio és a DSEE HX technológia segítségével. Az LDAC streamingnek köszönhetően minden jól szól, akár vezetékes, akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül hallgatod.

Minden egyes hang erőteljes és tiszta

A Smart Amplifier technológia a javított basszussal gazdagabb és hangosabb hangot nyújt, így bárhol kihozhatod a legjobbat a kedvenc zenéidből.

Akkumulátor

Hosszabb üzemidejű akkumulátor

Nagy, 3000 mAh energiatároló kapacitásának köszönhetően az Xperia 10 Plus akkumulátorára mindig számíthatsz. Emellett a Smart Stamina funkció megbecsüli a maradék üzemidőt, és az energiafelvételt a minél hosszabb működés biztosításához alakítja.

Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása

Töltési technológiáink hosszabb ideig megőrzik az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

Teljesítmény

Kiváló teljesítmény erőteljes processzorral

Legyen szó böngészésről, játékokról vagy többfeladatos alkalmazáskezelésről, a Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobilplatform könnyedén megbirkózik bármilyen alkalmazással, filmmel, játékkal és egyéb tartalommal.

512 GB-os microSD™-foglalat
Bővíthető memória

Óriásira bővítheted a telefonod tárhelyét az akár 512 GB-os kártyát is fogadni képes microSD™-foglalattal.

Dupla SIM
A dupla SIM-mel soha nem maradsz le egyetlen hívásról sem

A két SIM-kártyás foglalatnak köszönhetően egyetlen telefont használhatsz a munkához és a játékhoz.

Ismerd meg az Xperia 10 Plus készüléket

Az Xperia 10 Plus készülék 6,5”-os, 21:9 képarányú, szuperszéles – a többfeladatos alkalmazáskezeléshez ideális – kijelzőt kapott, valamint dual kamerás rendszerrel és 2-szeres optikai zoommal megvalósított, 21:9 képarányú videókészítési funkciót, és mindehhez karcsú formát, amely tökéletesen simul a kezedbe.

Kijelző

Osztott képernyő a többfeladatos alkalmazáskezeléshez

A 6,5”-os, 21:9 képarányú, szuperszéles képernyő elegendő területet biztosít két alkalmazás egyidejű használatához. Írhatsz e-mailt a kedvenc tévéműsorod nézése közben, de cseveghetsz is az ismerőseiddel, miközben a legfrissebb cikkeket böngészed. A Side sense funkcióval és az alkalmazásindítóval gyorsan és egyszerűen válthatsz osztott képernyőre.

A Side sense funkcióval egyszerűen elérheted a kedvenc alkalmazásaidat

A Side sense funkció pillanatok alatt megjeleníti a kedvenc alkalmazásaidat, így nem kell görgetned miattuk. Egyszerűen csak koppints duplán az Xperia 10 Plus egyik oldalára, és az Xperia™ mesterséges intelligenciája segítségével megjósolja és megjeleníti az alkalmazásokat.

21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző

Az Xperia 10 Plus készülék 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzője ugyanazt a képarányt használja, mint a mozifilmek. A legtöbb okostelefonos kijelző nem tudja kezelni ezt a méretet, és fekete sávot jelenít meg a képernyő tetején és alján. Az Xperia 10 Plus készüléken viszont a teljes képernyő a szórakozást szolgálja.

21:9 képarányú filmek streamelése

A 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelzőnek köszönhetően lehetőséged van kompatibilis Netflix-tartalmat nézni az okostelefonodon mozis képaránnyal – a készítők szándékának megfelelően.

Netflix Streaming tagság szükséges.

Videokamera

Különböző képarányú felvételek

Az igényeidnek megfelelően különféle képarányokkal készíthetsz fényképeket és videókat. A 21:9-es videórögzítéssel a mozifilmeknél megszokott képarányban készíthetsz és nézhetsz videókat. Az 1:1-es képrögzítés pedig a nagyszerű Instagram-fotók készítéséhez ideális.

4K felvétel
4K felvétel

Minden részlet megjelenik, amikor a Full HD felbontás négyszeresét használod a felvételnél.

SteadyShot™ képstabilizálás
Sima és egyenletes videórögzítés képstabilizálással

A SteadyShot™ képstabilizálással mozgás közben is remegésmentes videót készíthetsz.

Kreativitás a 12 és 8 megapixeles, dual kamerás rendszerrel

Az Xperia 10 Plus készülék 12 megapixeles kamerájával lélegzetelállító fényképeket készíthetsz bármilyen helyzetben, akár 21:9-es, akár más képaránnyal. Mindeközben a 8 megapixeles kamera segít gyönyörű háttérelmosásos – más néven „bokeh” – hatást elérni, valamint 2-szeres optikai zoomjával közelebb tudja hozni a témát is.

Csodálatos hátterek könnyedén

A bokeh olyan művészi fotó-effekt, amely lágy, elmosódott hátteret hoz létre. Korábban csak a tükörreflexes fényképezőgépek tudtak ilyet, de az Xperia 10 dual kamerás rendszerével ezt egyetlen gombnyomással elérheted.

Részletgazdag közeli felvételek 2-szeres optikai zoommal

Kerülj közelebb az eseményekhez fényképezés közben a 2-szeres optikai zoom segítségével. Az Xperia 10 Plus készülék 8 megapixeles kamerájával olyan közel kerülhetsz a témához, hogy még a legapróbb részleteket is megörökítheted.

Dizájn

Pontosan illeszkedik a kezedbe

Az Xperia 10 Plus ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A vékony, 21:9-es képarányú kijelzőnek köszönhetően a készüléket könnyű tartani, amit a keret nélküli kialakítás is elősegít – így még teljesebb az okostelefonos élmény.

Ragyogó fények

Az Xperia 10 Plus színeit a fémes felületekről visszaverődő fény ihlette – a stílusos és természetes külső érdekében.

Egyszerű, egykezes hozzáférés a mini kezelőfelületen

Egyetlen hüvelykujjcsúsztatással kisebb méretre állíthatod a kijelzőt, így egyszerűen hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz és egyebekhez. Így menet közben egy kézzel használhatod a telefont, és ugyanazokat a remek funkciókat élvezheted.

Műszaki adatok

6,5” méretű, 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző Full HD+ felbontással, 21:9-es videórögzítéssel 12 MP + 8 MP dual kamerával és 2-szeres optikai zoommal, High-Resolution Audio hangzással, DSEE HX™ és LDAC technológiával.
  • 21:9-es képarányú, szuperszéles kijelző, 6,5” Full HD+ felbontással

  • 21:9-es videórögzítés

  • Dual kamerarendszer (12 MP + 8 MP) és 2-szeres optikai zoom

  • High-Resolution Audio hangzás DSEE HX™ és LDAC technológiával

  • Nagy kapacitású, 3000 mAh akkumulátor

Méretek
167 × 73 × 8,3 mm
Tömeg
180 g
Vízálló
-
SIM-kártyák száma
Egy SIM-kártya, Dupla SIM
Kapacitás
3000 mAh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye