Egyérintéses működés

NFC egy vezeték nélküli csatlakoztathatósági technológia, amely lehetővé teszi a gyors rövid hatótávolságú kommunikációt elektronikus eszközök között (pl. telefonok és fényképezőgépek).

Egyérintéses tükrözés
Egyérintéses tükrözés

Élvezze fotói, videóit, játékait és alkalmazásait nagy képernyőn: egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját egy 2013 BRAVIA® NFC távirányítóhoz.

Egyérintéses zenehallgatás

Vezeték nélkül hallgathat zenét különböző NFC-kompatibilis Bluetooth® hangsugárzón azáltal, hogy egyszerűen hozzájuk érinti okostelefonját. A lejátszás azonnal elindul a fejhallgatón keresztül, amint hozzáérinti az okostelefont.

Egyérintéses zenehallgatás
Egyérintéses távvezérlés
Egyérintéses távvezérlés

Mobilkészülékéről távolról vezérelheti a fényképezőgép exponálását, és azonnal megkaphatja a rögzített képet Wi-Fi® kapcsolaton keresztül. Ezek után pedig könnyedén feltöltheti a képeket kedvenc közösségi portáljára.

Egyérintéses megosztás

Egyetlen érintéssel megoszthatja barátaival a csoportképet. Ezzel egyidejűleg információkat küldhet kedvenc étterméről, javaslatokat tehet egy találkozó helyszínével kapcsolatban és Youtube™ hivatkozásokat oszthat meg a legnagyobb kényelemben.

Egyérintéses megosztás