Szórakozás otthon, nagyképernyős televízión

Ha még jobb szórakozásra vágyik, válasszon nagyképernyős televíziót. Valósághű élményben lehet része lélegzetelállító mélységgel és részletekkel, akár a moziban vagy a stadionban. A legújabb innovatív technológiának és tervezésnek köszönhetően pedig a nagyképernyős televíziók szépen belesimulnak a kisebb lakóterekbe is.

Maximális látvány

Csak egy nagyképernyős televízió képes visszaadni egy mozi vagy stadion izgalmait. De a képernyő méretének növekedésével problémák jelentkeznek az élesség és a kontraszt terén. A Sony egyedi Cognitive Processor XRTM technológiája kiküszöböli ezeket a problémákat, és lenyűgöző felbontást, mozgásmegjelenítést és valósághű látványt nyújt.

A képminőség összevetésére szolgáló két felvétel, amelyen egy labda látható a pályán, egy játékos lába előtt
Lenyűgöző 4K felbontás – bármilyen tartalomnál

A Sony XR 4K felbontásnövelő technológia egy egyedi adatbázist felhasználva alakít át minden képet 4K felbontásra feljavított színekkel és kontraszttal. Az eredmény? Olyan részletgazdag felbontás, hogy még az öltések is láthatók a focilabdán.

Gyorsabb jelenetek? Ugyanúgy zökkenőmentes látvány

A Sony XR Motion Clarity™ még a leggyorsabb akciójeleneteket is tisztán és zökkenőmentesen jeleníti meg. A mozgást ábrázoló képek precíz és letisztult vezérlésének köszönhetően nem maradsz le az akció egyetlen pillanatáról sem.

A képminőség összevetésére szolgáló két felvétel, amelyen egy játékos átugrik egy másik játékos szerelési kísérletén
4 férfi néz futballt Sony televízión, különféle szögekből
Kimagasló képminőség – akár oldalról is

A tévék képminősége általában csökken, ha oldalról nézik. Sony televíziók esetén az X-Wide Angle funkciónak köszönhetően jó képminőségben és színekben lehet részed, még oldalról is, így több emberrel együtt nézheted kedvenc tartalmaidat.

Éld meg a lenyűgöző hangzás izgalmát

Egy nagyképernyős televízión, amelynek hangszórói a széleken vannak, a hang távol lehet a cselekménytől. A Sony Cognitive Processor XRTM nem csak megoldja ezt a problémát, de surround hangélményt is nyújt, így azt fogod érezni, hogy ott vagy a tömegben.

Acoustic Surface Audio
Hang, amely követi a történéseket

A Sony egyedülálló Acoustic Surface Audio technológiájának köszönhetően a hang onnan érkezik, ahol a történések zajlanak a képernyőn. A hangzás magával ragad – olyannak hallasz minden lövést és gólt, mintha közvetlenül előtted történne minden.

S-Force Front Surround hangsugárzórendszer
A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással

Minden, amit nézel, valódi surround hangzást kap. Az XR Surround az oldalakból és függőlegesen is surround hangzást nyújt, így 3D hangot élvezhetsz a mennyezetbe helyezett vagy felfelé sugárzó hangszórók nélkül.

Azt gondolod, hogy túl kevés a hely? Gondold át újra.

A képtechnológia és a dizájn fejlesztéseinek köszönhetően még a kis szobákban is elérhető a nagyképernyős élmény. A nagy felbontású képernyők lehetővé teszik, hogy közelebb ülj az akcióhoz, a vékonyabb keretek pedig a tévé méretének növelése nélkül maximalizálják a képernyőméretet.