Szórakozás otthon, nagyképernyős televízión

Ha még jobb szórakozásra vágyik, válasszon nagyképernyős televíziót. Valósághű élményben lehet része lélegzetelállító mélységgel és részletekkel, akár a moziban vagy a stadionban. A legújabb innovatív technológiának és tervezésnek köszönhetően pedig a nagyképernyős televíziók szépen belesimulnak a kisebb lakóterekbe is.

Ezért van szükség nagy képernyőre

Otthonában is átélheti az élő sportközvetítések izgalmát és a filmek varázslatát. A nagyobb képernyő nagyobb képeket jelent a valóban lenyűgöző látványért, melyet többen élvezhetnek a szobában. A nagyobb képek és feliratok jobban látszanak nagy távolságról is.


Maximális látvány

Csak egy nagyképernyős televízió és a lenyűgöző hangzás tudja visszaadni a mozi vagy a stadion izgalmait. A képernyőméret növekedésével azonban problémák jelentkeznek a zajjal, elmosódottsággal és kontraszttal. Az oldalsó hangszórókkal pedig a hang távol lehet a cselekmény helyétől. A Sony egyedi kép- és hangtechnológiája elhárítja ezeket a problémákat és valósághű élményt nyújt.

Osztott képernyős kép egy galoppozó lóról, képfeldolgozás előtt és után.
Élethű képek

A X1 processzor pontosan elemzi és feldolgozza az adatokat, csökkenti a zajt és a jelenetek elmosódottságát, miközben a szín és a kontraszt javításával maximalizálja a képminőséget. És az eredmény? A valósághű képek lenyűgöző élményt kínálnak.   

Nagyképernyős televízión látható dinoszauruszokat ábrázoló kép, mely azt illusztrálja, hogyan követi a hang a cselekményeket.
A hang követő a cselekményeket

Számos nagyképernyős televíziónkon a hang a képernyőből érkezik, valósághűen követve a cselekményeket. A valósághűséget fokozza, hogy onnan fogja hallani a hangot, ahol a cselekmények történnek, például onnan, ahol az adott személy áll.

Azt gondolja, hogy túl kevés a hely? Gondolja át újra.

A képtechnológia és a dizájn fejlesztéseinek köszönhetően még a kis szobákban is elérhető a nagyképernyős élmény. A nagy felbontású képernyők lehetővé teszik, hogy közelebb üljön az akcióhoz, a vékonyabb keretek pedig a tévé méretének növelése nélkül maximalizálják a képernyőméretet.

A megtekintési távolságot mutató ábra.
Kerülj közelebb a cselekményhez!

Napjaink feljavított felbontású 4K tévéi akkor is éles és egyenletes képet adnak, ha közel ülünk, vagy ha nagyobb képernyőt nézünk. Általánosan azt javasoljuk, hogy a tévé magassága legyen a tévé és a megtekintési pozíció közötti távolság kétharmada.

Megtekintési távolság: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

A vékonyabb keretnek köszönhetően megnövelt képernyőméretet mutató ábra.
Több hely a képernyő számára

A legújabb televízióink vékonyabb kerettel rendelkeznek, így nagyobb képernyőt is választhatsz anélkül, hogy megnőne a tévéd mérete. A látvány még lenyűgözőbb lesz, mert a cselekményre összpontosíthatsz a képernyő körül található keret helyett.

Válasszon 55"-os vagy nagyobb képernyős televíziót