TÚLMUTAT A VALÓSÁGON

A fény urai

A Sony tv-k szélesebb fényerőtartományt alkalmaznak, amely jobban tükrözi a valóságot, mint a legtöbb egyéb tv. Kiterjedtebb és jobb kontraszt, nagyobb részletgazdagság és természetes színmegjelenítés.

A Sony 4K HDR titka

4K nagy dinamikatartományú kép

A képminőség új szabványa, a nagy dinamikatartományú kép a színek sokkal szélesebb skáláját nyújtja, nagyobb kontraszttal és tisztasággal. A Sony 4K HDR-tévék ennél még többet kínálnak: a 4K X-Reality PRO™, az X-tended Dynamic Range™ PRO és a TRILUMINOS Display™ technológiákkal korábban elérhetetlenül valósághű ábrázolást tesznek lehetővé, így a néző valóban úgy érezheti, hogy körülötte játszódnak a jelenetek.

Sony 4K HDR nélkül
Sony 4K HDR-rel
Sony 4K HDR
Normál dinamikatartomány

Páratlan kontraszt – mélyebb fekete, élénkebb fények.

Backlight Master Drive™ 

A 4K HDR Processor X1™ Extreme teljesítményének köszönhetően a Backlight Master Drive™ mindent felülmúló dinamikatartomány megjelenítésére képes, elképesztően mély fekete színekkel és káprázatos fényekkel. A rendkívül sűrű LED-struktúrájú háttérfényrendszert egyedülálló helyi fényszabályzási algoritmus és optikai dizájn jellemzi.

Backlight Master Drive
HÁTTÉRFÉNY-SZABÁLYOZÁS
Háttérfény-szabályozás
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Helyi szabályozású LED-ek

Abszolút kontroll, teljes műélvezet

Ahhoz, hogy a Backlight Master Drive™ a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa, a rendkívül sűrű LED-struktúrát új, innovatív algoritmus vezérli. Minden egyes LED helyi szabályozású, így bámulatosan pontos képet hoznak létre.

Fény a megfelelő helyeken

Kalibrált sugaras LED-dizájn

Az egyedülálló Backlight Master Drive™ egy pontba gyűjti össze a LED-ek fényét, így csökkenti a más Full Array LED tévékre jellemző becsillanást és fényszórást. Gondoskodik arról, hogy minden egyes LED egyenes fénysugarat bocsásson ki, így tiszta, élénk világos és mély fekete árnyalatokat egyaránt megjelenítő képet hozzon létre.

Hagyományos design

Hagyományos design

Kalibrált sugaras LED-dizájn

Kalibrált sugaras LED-dizájn

Káprázatosan fényes, hihetetlenül vékony

Slim Backlight Drive+

Innovatív Slim Backlight Drive+ technológiánk intelligens módon oda irányítja a fényt, ahol leginkább szükség van rá a képernyőn. Páratlan fényerőt és a hagyományos LED tévéknél mélyebb fekete színt biztosít, rendkívül karcsú kivitelben.

A Slim Backlight Drive+ működése

A kétrétegű, oldalsó háttérfényű kialakítás oda vezeti a fényt, ahol arra szükség van

A Slim Backlight Drive+ két fényvezető laprétege precíz helyi fényszabályzást és a hagyományos Edge LED-tévénél jobb minőséget biztosít. Egyedülálló, négyszeres Edge LED struktúránk és X-tended Dynamic Range™ PRO háttérfény-algoritmusunk kiváló fényerőt és gyönyörű kontrasztot hoz ki az elképesztően karcsú formából.

Hagyományos Edge LED

Hagyományos Edge LED

Hagyományos Full Array LED

Hagyományos Full Array LED

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

A sötét és világos teljes skáláját megragadva

X-tended Dynamic Range PRO™

Kiegyensúlyozott fénykimenet a teljes képernyőn – egyes területeket elhalványít, másokat pedig felerősít, így az X-tended Dynamic Range PRO™ olyan fényerőtartományt hoz létre, amely sokszorosa a hagyományos LED háttér-világítású tv-k tartományának. Bármilyen jelforrás, közel HDR-minőségben.

X-tended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Hagyományos televízió
HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓ

Csúcsteljesítmény

Az X-tended Dynamic Range PRO™ technológia működése

A háttérfény rendkívül precíz vezérlése segítségével az X-tended Dynamic Range PRO a sötétet még sötétebbé, a világosat pedig még világosabbá varázsolja – felélénkítve minden jelenetet a fényerő legszélesebb skáláját használva.

Az X-tended Dynamic Range PRO technológia működése

Csúcstechnológia, lenyűgöző kontraszt

A háttérfény-technológiák széles választékával rendelkező, az X-tended Dynamic Range™ PRO varázsát kínáló televízióink rendkívüli kontrasztja minden jelenetnek valósághű látványt biztosít.

ZD9

ZD9

Az XDR kontraszt 16-szorosa

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93

XE94/93

Az XDR kontraszt 10-szerese

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E

XE90

Az XDR kontraszt 5-szöröse

X-tended Dynamic Range™ PRO

A fényerő optimalizálása képkockáról képkockára

4K Processor X1™ dinamikus kontrasztnöveléssel

A 4K Processor X1 processzorral ellátott 4K-tévék drasztikusan megnövelik a fényerőtartományt, még X-tended Dynamic Range PRO technológia nélkül is. Mindez a dinamikus kontrasztnövelő technológiának köszönhető, amely képkockáról képkockára optimalizálja a fényerőt aszerint, hogy éppen mi történik a képernyőn.

  • Film
  • Sport

Tapasztalja meg a fényerő még szélesebb skáláját

A 4K Processor X1 chipnek köszönhetően még több fényt és még több fekete árnyalatot láthat minden egyes képkockán

4K Processor X1 technológiával
4K PROCESSOR X1 TECHNOLÓGIÁVAL
4K Processor X1 technológia nélkül
4K PROCESSOR X1 TECHNOLÓGIA NÉLKÜL