Nagy felbontású hang letöltése

Hallgassa a zenét úgy, ahogy az előadó megálmodta. Könnyen megvásárolhatja és élvezheti a nagy felbontású hangfájlokat az alábbi szolgáltatások jóvoltából.

Zene, ahogy még sosem hallotta

A nagy felbontás forradalmasította a filmnézés élményét, a nagy felbontású hang pedig új dimenziókat nyit kedvenc zenéinek.

nagy felbontás beáll.
Minden ami zene

A nagy felbontású zene élvezete könnyen elérhető.

Válasszon egy nagy felbontású hangfájlt a zeneszolgáltató cégek lenyűgöző választékából. A vásárlás után töltse le számítógépére, és lejátszhatja a nagy felbontású hanggal kompatibilis mobil vagy otthoni rendszeren.

Fájlok vásárlása népszerű zeneszolgáltatóktól:

Előfordulhat, hogy néhány zeneszám nem elérhető országában.

Berlini Filharmonikusok

A Berlini Filharmonikusok több mint 100 éve rögzít zenét a világ minden táján élő, kifinomult ízlésű zenerajongók legnagyobb örömére. Saját kiadónk megalapításával új fejezetet nyitunk a zenekar történetében. Kiadványaink átfogó zenei élményt nyújtanak, és megfelelnek a legszigorúbb műszaki és szerkesztői elvárásoknak, a zenéket pedig különböző nézőpontokból közvetíti. Weboldalunkról 24 bites sebességű és akár 192 kHz-es frekvenciájú zenéket tölthet le sztereó és surround minőségben.

Bleep

A Bleep lenyűgöző gyűjteményt készít a legjobb zenékből, műfajtól függetlenül a lehető legjobb minőségben, beleértve az egyre inkább elérhető 24 bites stúdióminőségű zeneszámokat is.

Cybele

A klasszikus és kortárs zene lelőhelye, a Cybele nemcsak fizikai adathordozón kínálja termékeit, de nagy felbontású, veszteségmentes letöltést is kínál FLAC vagy tiszta DSD formátumban.

Gimell

Töltse le és hallgassa a Tallis Scholars klasszikus dallamait, amelyeket kiadójuk, a Gimell rögzített, kristálytiszta, nagyfelbontású hanggal.

hd-klassik

Feltárul az audiofil klasszikus zenei kiadók sokoldalú világa, így élvezheti az időtlen zene eredeti hangját: nagyfelbontású FLAC és DSD letöltések, arany USB flash meghajtók, SACD-k, CD-k stb.

Linn Records

A Linn Records volt az első kiadó, amely másolásvédelem-mentesen kínált Studio Master minőségű letöltéseket. Vásárlók ezrei töltötték le a Linn Records Studio Masters szolgáltatását, ami jelzi, hogy van igény az otthoni kiváló minőségű zene iránt.

Naim Label

Zenei tehetségek és kiváló hangminőség: különféle műfajokban alkotó művészek zenéi 24 bit-es, 192 KHz-es Naim Hi Definition minőségben, WAV, FLAC vagy ALAC formátumban.

7digital

Kiváló minőségű zeneszámok gyűjteményéből válogathat. Vásárlás után a zeneszámok felhőalapú tárhelyre kerülnek, weben vagy mobilalkalmazással hozzáférhetően.

Tökéletes digitális hang

Nagy felbontású hang – ahogy az előadó megálmodta.

Nagy felbontású audiotermékek

Akár menet közben szeretnéd élvezni a Hi-res audio élményt, akár pedig otthoni nagyteljesítményű készülékeden, a Sony Hi-res képes audio eszközei úgy játszák le Neked a zenét, ahogy azt a művész megalkotta.