Nagy felbontású hang letöltése

Hallgassa a zenét úgy, ahogy az előadó megálmodta. Könnyen megvásárolhatja és élvezheti a nagy felbontású hangfájlokat az alábbi szolgáltatások jóvoltából.

Zene, ahogy még sosem hallotta

A nagy felbontás forradalmasította a filmnézés élményét, a nagy felbontású hang pedig új dimenziókat nyit kedvenc zenéinek.

nagy felbontás beáll.

Minden ami zene

A nagy felbontású zene élvezete könnyen elérhető.

Válasszon egy nagy felbontású hangfájlt a zeneszolgáltató cégek lenyűgöző választékából. A vásárlás után töltse le számítógépére, és lejátszhatja a nagy felbontású hanggal kompatibilis mobil vagy otthoni rendszeren.

Fájlok vásárlása népszerű zeneszolgáltatóktól:

Előfordulhat, hogy néhány zeneszám nem elérhető országában.

HIGHRESAUDIO

A HIGHRESAUDIO nagy felbontású zenék letöltését kínáló szolgáltatás. A széles zeneválaszték kizárólag 24 bites Studio Master, FLAC, ALAC és DSD formátumban érhető el.
A HIGHRESAUDIO a vájtfülűek, a zeneimádók, a digitális hangrendszerek és minőségért rajongók tökéletes társa.

Berlini Filharmonikusok

A Berlini Filharmonikusok több mint 100 éve rögzít zenét a világ minden táján élő, kifinomult ízlésű zenerajongók legnagyobb örömére. Saját kiadónk megalapításával új fejezetet nyitunk a zenekar történetében. Kiadványaink átfogó zenei élményt nyújtanak, és megfelelnek a legszigorúbb műszaki és szerkesztői elvárásoknak, a zenéket pedig különböző nézőpontokból közvetíti. Weboldalunkról 24 bites sebességű és akár 192 kHz-es frekvenciájú zenéket tölthet le sztereó és surround minőségben.

primephonic

A „primephonic” egy valódi, akadályokat megszüntető platform, amely nem csupán egyedülállóan széles választékban biztosít az Ön számára kiemelkedő klasszikus zenei műveket, de egyúttal otthont biztosít egy interaktív közösség számára is. A különböző kiadók audioletöltései WAV, FLAC és DSD formátumban állnak az Ön rendelkezésére.

HDMusicStore

Ez az oldal Olaszország első nagy felbontású zeneterjesztési felülete, amely letölthető zeneszámokat tartalmaz a kiváló hangminőséget és a művészi értéket kereső zenék szerelmesei számára.

Bleep

A Bleep lenyűgöző gyűjteményt készít a legjobb zenékből, műfajtól függetlenül a lehető legjobb minőségben, beleértve az egyre inkább elérhető 24 bites stúdióminőségű zeneszámokat is.

Cybele

A klasszikus és kortárs zene lelőhelye, a Cybele nemcsak fizikai adathordozón kínálja termékeit, de nagy felbontású, veszteségmentes letöltést is kínál FLAC vagy tiszta DSD formátumban.

Gimell

Töltse le és hallgassa a Tallis Scholars klasszikus dallamait, amelyeket kiadójuk, a Gimell rögzített, kristálytiszta, nagyfelbontású hanggal.

hd-klassik

Feltárul az audiofil klasszikus zenei kiadók sokoldalú világa, így élvezheti az időtlen zene eredeti hangját: nagyfelbontású FLAC és DSD letöltések, arany USB flash meghajtók, SACD-k, CD-k stb.

Linn Records

A Linn Records volt az első kiadó, amely másolásvédelem-mentesen kínált Studio Master minőségű letöltéseket. Vásárlók ezrei töltötték le a Linn Records Studio Masters szolgáltatását, ami jelzi, hogy van igény az otthoni kiváló minőségű zene iránt.

Naim Label

Zenei tehetségek és kiváló hangminőség: különféle műfajokban alkotó művészek zenéi 24 bit-es, 192 KHz-es Naim Hi Definition minőségben, WAV, FLAC vagy ALAC formátumban.

2L

A 2L zenei kiadó célja a skandináv atmoszférát megtestesítő norvég zeneszerzők, előadók, illetve nemzetközi repertoárt képviselő zenészek támogatása. A Lindberg Lyd térhatású hangzású felvételei nem csupán a teljes hangzásélményt változtatják meg, de megváltoztatták a legalapvetőbb koncepcióinkat is a zenéléssel vagy épp a zeneszerzéssel kapcsolatban is. A 2L nem kevesebb mint 20 amerikai GRAMMY® jelölést gyűjtött be 2006 óta. Tizenhármat ezek közül a „Legjobb hangmérnöki munkával rendelkező album”, a „Legjobb surround sound album" és az „Év producere" kategóriákban.

7digital

Kiváló minőségű zeneszámok gyűjteményéből válogathat. Vásárlás után a zeneszámok felhőalapú tárhelyre kerülnek, weben vagy mobilalkalmazással hozzáférhetően.

Tökéletes digitális hang

Nagy felbontású hang – ahogy az előadó megálmodta.

Nagy felbontású audiotermékek

Akár mobil kényelemre, akár egy otthoni rendszer teljesítményére vágyik, a Sony nagy felbontású hanggal úgy hallja majd a zenét, ahogyan azt a művész megálmodta.