Magával ragadó házimoziélmény

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. és 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Minden jog fenntartva. 

Filmek és sorozatok, élethűen

A Sony BRAVIA® fejlett kép- és hangtechnológiái élethű képeket és térbeli hangzást teremt a nappalidban a magával ragadó moziélmény jegyében.

Mozifilmes kontraszt

A több mint 8 millió, saját fényforrású, külön vezérelt OLED-képpont sötétebb fekete árnyalatokat és látványos csúcsfényeket képes megjeleníteni. A Pixel Contrast BoosterTM technológiánk képes tovább fokozni ezt az jelentős kontrasztot, továbbá nagyobb mélységet, valamint több textúrát, színt és részletet megjeleníteni a filmekben.

A „Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk” letölthető és megtartható.

Élethű részletek

Eddigi legerősebb, X1TM Ultimate képfeldolgozó processzorunk valós időben észlel minden tárgyat a képernyőn, és intelligensen fokozza fényerejüket, színüket és részletgazdagságukat. A jelenetek így hihetetlenül tiszták, világosak és valósághűek.

Élethű részletek
Élethű részletek
Megnyerő hangzás

A moziban a hang közvetlenül a vetítővászontól érkezik, így amit látsz, mindig illeszkedik a hallottakhoz. A Sony-féle Acoustic Surface AudioTM ugyanezt teszi a nappalidban: két aktuátor láthatatlan rezgést hoz létre a tévéképernyőben, és két mélynyomó teremt gazdag basszust a magával ragadó, dinamikus hangélményért.

Kép: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA® – filmnézéshez
A mozifilmek életre kelnek az A8 sorozat tévéin

A 8K-s tévéinkben is dolgozó, nagy teljesítményű processzornak köszönhetően az A8 a hanggal teljes harmóniában jeleníti meg az OLED minden szépségét.

Nézd meg „A nagy pénzrablás” 4. részét, amely csak a Netflixen érhető el.
Netflix-előfizetés szükséges.

A legjobb 4K LCD tévéink – az XH95 sorozat

Míg a hagyományos tévéken egy sornyi LED van, a Sony Full Array LED esetén a teljes képernyőn megtalálhatók, így minden drámai részlet feltárul az XH95 készüléken.

A „Zombieland 2. – A második lövés” letölthető és megtartható.

A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot a Netflix-tartalmakhoz fejlesztették, és a TV-n ugyanolyan képminőséget ad, mint a stúdióban használt muszteren. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik. Az üzemmód használatához Netflix-tagság szükséges.