BRAVIA® OLED AG9, a magával ragadó házimoziélményért.
“A BRAVIA® MASTER Series át fogja formálni az otthoni filmezést”

Tudja meg, miként vélekednek maguk a rendezők és az írók; járjon utána, miért is a Sonyt választják az alkotók.

A 2019-es év Netflix Recommended TV-i a Sony BRAVIA® AG9 és XG95 készülékek lettek.

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheti a népszerű műsorokat és filmeket.

Fedezzen fel új világokat az OLED képernyővel

A 8 milliónál is több, önállóan világító, egyenként vezérelt OLED képpont jóvoltából a fekete valóban fekete, hihetetlen a kontraszt, a színek pedig élethűek. Páratlanul lenyűgöző élmény.

Nézze a Stranger Things sorozatot a Netflixen.

(1) Hagyományos (2) OLED

Az AG9 életre kelti az alkotó elképzelését

Legerősebb képprocesszorunk, az X1TM Ultimate, igazi moziélményt teremt otthonában. Az OLED képernyő a sötét árnyalatokat is megőrzi, a Pixel Contrast Booster pedig minden részletet kiemel – ezt egészíti ki tökéletesen az Acoustic Surface Audio+TM technológia.

Nézze a Bird Boxot a Netflixen.

A kép és a hang tökéletes harmóniát alkot

Tapasztalja meg a csodálatosan részletes, élénk képek és a Sound-from-Picture RealityTM egységéből megszülető magával ragadó 4K élményt

Tökéletes realizmus

Páratlan képfeldolgozási teljesítményének köszönhetően, az X1TM Ultimate képprocesszor minden tárgyat felismer a képernyőn, és intelligens módon fokozza a fényerőt, a részletességet és a színhatásokat. Az XG95 kivételes pontosságot és tisztaságot nyújt filmezés közben, és úgy adja vissza a mélységet és a textúrákat, ahogy azt az alkotó elképzelte.

A képet készítette: Gaetan Ferrari

képről
képről

Szimulált képek

Kimagasló képminőség

A Pixel Contrast BoosterTM még pontosabb részletességgel adja vissza az OLED képernyő természetes színeit. Még a sötét, árnyékos részeket is észleli és megjeleníti, így Önnek valóban maradéktalan moziélményben lesz része.

kiváló
kiváló

Szimulált képek

Többdimenziós hangzás

A moziban a hang közvetlenül a képernyőből érkezik, így teljes szinkronban van az amit látunk és hallunk; az AG9 esetében az Acoustic Surface Audio+TM ugyanezt a lenyűgöző élményt hozza el a nappalinkba. A két szerkezet, amely láthatatlan módon rezegteti a képernyőt, valamint az átütő basszushangzást biztosító két mélynyomó magával ragadóan gazdag mozihangzást nyújt.

A képet készítette: Maaike Ronhaar

A lélegzetelállító hangzás lelke

Immár pontosan úgy hallhatja a párbeszédeket, hangeffektusokat és a zenét, ahogyan azt filmesek megálmodták. Egyszerűen csatlakoztassa az AG9-et házimozirendszeréhez, és használja center hangsugárzóként a valódi moziélmény megteremtéséhez.

Az AG9 minden szögből gyönyörű

A letisztult, minimalista kialakítás arra irányítja a figyelmet, ami igazán fontos – a képre – így nem marad le sem a cselekményről sem a fordulatokról.

Áthúzás
Élje át a moziélmény minden izgalmát

A Dolby VisionTM életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby AtmosTM pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a nappalit.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix gomb
  • Ingyenes próbaidőszak
További ajánlott BRAVIA® tévék, melyek az alkotók által megálmodott látványt nyújtják.
  • Fedezze fel az XG95 modellt
  • XG95 képminőség
  • XG95 hangminőség
Fedezze fel BRAVIA® tévéinket, melyek mind a filmek és sorozatok élvezetét szolgálják.

 A képet készítette: Albert Dros