Mobiltartozékok

Eszközeit gyorsan és biztonságosan töltheti a Sony megoldásaival. A nagy teljesítményű USB PD adapterektől az egyszerű vezeték nélküli töltésig – minden eszközhöz van ideális választás.

Rugalmas töltés menet közben

Rugalmas töltés menet közben

A Sony fejlett töltőivel gyorsan feltöltheti készülékeit otthonában, hotelben vagy az autójában is. A különféle csatlakozók és illesztőfelületek révén biztosan létezik Sony töltő minden eszközéhez: okostelefon, fényképezőgép, tablet, fejhallgató és más USB-eszközök. Egyes töltők kompatibilisek az USB PD szabvánnyal, ezek laptopok töltésére is használhatók.

USB-kábelek választéka

Kábelek minden eszközhöz. Hossz, csatlakozótípus, szín és anyag szerint választhat eszközének és saját igényeinek megfelelőt. A Sony kínálatban található extrahosszú, illetve rövid kábel is iPhone® és iPad® készülékekhez. Laptopok, androidos eszközök és egyebek is tölthetők a különféle USB-kábeleken keresztül – az ultrarövidtől az extrahosszúig.

USB-kábelek
Vezeték nélküli töltés – egyszerűen

Vezeték nélküli töltés – egyszerűen

A Qi technológia biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli töltést. Mostantól egyszerűen töltheti iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ és más Qi-kompatibilis eszközét: elegendő a töltőlapra helyezni – nincs szükség vezetékre.

USB PD technológia

Töltés gyorsan és biztonságosan.

gyorsabb töltés

Akár 13-szor gyorsabb töltés. Akár 100 W.

A 100 W-os USB PD töltő a hagyományos 7,5 W-os töltők áramának akár 13-szorosát képes biztosítani. Ugyanaz a minden korábbinál gyorsabb töltő használható telefonhoz, tablethez és laptophoz egyaránt.

(1): USB PD töltő (100 W) és (2) hagyományos töltő (7,5 W)

Az eszközök gyors töltése

Gyors töltés többféle eszközhöz

Akár a munkahelyi MacBook®, akár a Nintendo Switch™ játékgép igényel töltést, a Sony-féle USB PD technológia rövid töltési időt kínál a gyorsabb folytatás érdekében. Visszafelé kompatibilis az USB-C eszközökkel, így mindig biztosítja a szükséges tápellátást. Az USB PD az egyetlen töltő, amire szüksége van.

Biztonságosabb USB-töltés magasabb korlát mellett

Biztonságos USB-töltés magasabb korlát mellett

Az USB PD nagy töltőárama égési, illetve károsodási kockázatot hordozhat, de nem a Sony esetében. Hőálló, a hőmérsékletmonitor pedig észleli az abnormális értékeket, és biztonságos töltést garantál a teljesítményfelvétel és az USB-kommunikáció ellenőrzésével.

Biztonság és teljesítmény 

túlterhelés elleni védelem

Hőálló kialakítás a biztonságos töltéshez

Az energiahatékony áramkörök optimalizált kapcsolói és alkatrészei minimalizálják a hőfejlődést. A nyomtatott áramkör elrendezése és tokozása szintén segít elkerülni a hőmérséklet-növekedést.

Intelligens teljesítményvezérlő

Ez a technológia garantálja a biztonságot a veszélyek – tűz, füst, eszközrobbanás – megelőzésével. A túlmelegedés elleni védelem figyeli az eszköz kőmérsékletét, és azonnal leállítja a töltést, ha abnormális áramerősségre van szükség. A töltés rövidzár észlelése esetén is leáll.

hőmérséklet-szabályozás
vezeték nélküli töltés

Vezeték nélküli töltés okosfunkciókkal

A Qi technológia képességei túlmutatnak a vezeték nélküli töltésen – FOD (Foreign Object Detection) funkciója még a töltőlapra helyezett eszközt is felismeri. Ha fémtárgyat (érmét, kulcsot) észlel, a hőérzékelő leállítja a töltést. Ez megelőzi a túlmelegedést, így megőrzi a töltőlap és az eszköz biztonságát.