XS-W104ES

Fokozd a hangzást

Nem csak basszus – XS-W104ES mélynyomóval kiteljesedik a zene. Akár az érezhető teljesítményt keresed, akár tényleg a zene hátán utaznál, ez a Mobile ES mélynyomó bármilyen autós hangzást feldob.

MOBILE ES™ SERIES

XS-W104ES | 10" (25 cm) méretű Mobile ES™ 4 ohmos mélynyomó

XS-W104ES
XS-W104ES

102 500 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
Díjnyertes
MRC méhsejtmintás membrán 10-szeres torziós merevséggel
Könnyű, merev, méhsejtmintás mélynyomómembrán

A könnyű, merev, méhsejtmintás (korábban MRC néven ismert) membránanyagot méhsejtmintás szálszerkezettel tettük még kiemelkedőbbé a páratlan merevség és válaszkarakterisztika érdekében. A membránanyag többéves fejlesztésének eredményeképpen a hangszóró 10-szer merevebb a hagyományos PP Matrix tölcséreknél, így természetesen alacsony a hangtorzítás és széles a frekvenciaátviteli tartomány.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Kép az XS-W104ES hangsugárzó hátoldaláról, légárammal együtt
Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti. A jelintegritás fokozása és a hanginterferencia kiküszöbölése érdekében a hangtekercs vezetéke hozzá van varrva a pilléhez is, így kevésbé mozog a vezeték.

Kép az XS-W104ES mélynyomó aranyozott bemeneti csatlakozóiról
Aranyozott bemeneti csatlakozók

Aranyozott rugós csatlakozók akár AWG#10 hangsugárzókábeleket is képesek fogadni.

Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását. 

XS-W104ES kétutas hangsugárzó keresztmetszete jelölésekkel

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd gazdagabbá és fejleszd autós zenei élményedet az XS-W104ES Mobile ES mélynyomó segítségével. A 10″ (25 cm) méretű könnyű, merev, méhsejtmintás membrán kifejezetten a mélynyomóbasszus erőteljes és precíz, rendkívül kis torzítással történő megszólaltatásához készült, és bármilyen rendszerbe beilleszthető.
  • Könnyű, merev, méhsejtmintás membrán az alacsony torzítású, erőteljes basszus érdekében

  • 1800 W csúcs-, 450 W RMS-teljesítmény

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében

  • Az ötmerevítős kialakítás elnyeli a rezonanciát

  • Dinamikus levegődiffúzor garantálja a hatékony levegőkeringést a sima tölcsérmozgáshoz és a hűtéshez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye