168 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

TÖMEG
1 400 g

Hangsugárzó-rendszer

KONFIGURÁCIÓ
Komponens, 2-utas
MÉRET
6×9" (16×24 cm)

Általános funkciók és jellemzők

CSÚCSTELJESÍTMÉNY
330 W
RMS-TELJESÍTMÉNY
110 W
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY
90 W
EFFEKTÍV FREKVENCIATARTOMÁNY
35–40 000 Hz
KIMENETI HANGNYOMÁS
90 dB ±2 dB SPL (1 W/1 m)
IMPEDANCIA (OHM)
4

Mélysugárzó

TÍPUS
Kúp
MÉLYSUGÁRZÓ MEMBRÁNJÁNAK ANYAGA
Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix
MÉLYSUGÁRZÓ SURROUNDJÁNAK ANYAGA
Gumi (külön rovátkázott)
MÉLYSUGÁRZÓ MÁGNESÉNEK ANYAGA
Ferrit

Magassugárzó

TÍPUS
Lekerekített dóm
ÁTMÉRŐ
1" (2,5 cm)
MAGASSUGÁRZÓ MEMBRÁN ANYAGA
Szintetikus szál
MAGASSUGÁRZÓ MÁGNESÉNEK ANYAGA
Neodímium

A doboz tartalma

  • Mélynyomórácsok
  • Magassugárzók rögzítése
Placeholder

Jellemzők

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó mélysugárzójának elölnézete.

Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix membrán

A mélysugárzó és a középtartományú hangszóró membránjai a Sony egyedülálló méhsejtmintás anyagából készülnek, amely korábban MRC néven volt ismert. Ezt a legújabb generációs anyagot a mechanikus hangszóró fejlesztésével együtt tovább optimalizálták a még szélesebb frekvenciaátvitel és a simább, természetesebb hangtulajdonságok érdekében.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó aramidszálainak közelképe.

Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba való beágyazás csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását, nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas frekvenciákon is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta, nagy hangerő mellett is.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó külön rovátkolt külső peremének közelképe.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó hátulnézete, a hatékony légáramlás bemutatásával.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó progresszív magasságarányú pilléjének közelképe.

Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó fáziscsatlakozójának közelképe.

Fáziscsatlakozó

Az XS-692ES mélysugárzó rezonanciacsillapító fáziscsatlakozója segít ideális frekvenciaválaszt megvalósítani egészen a társított magassugárzók keresztváltási pontjáig. Merev alumínium csévetest és dinamikus levegődiffúzor javítja tovább a hangsugárzó széles frekvenciaválasz-tartományát a pontos és dinamikus basszushangzás érdekében.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzó magassugárzójának elölnézete.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Az XS-692ES 6x9" (16x24 cm) méretű Mobile ES kétutas komponens-hangsugárzóban lévő alacsony ellenállású rétegkondenzátorok elülső oldalának nézete.

Kettős erősítésre is felkészített keresztváltó erősítőválasztóval

Ez a hangzás szerelmesei számára készült keresztváltós eszköz optimális, alacsonyabb ellenállású rétegkondenzátort használ a sima felső végtartományhoz. Kettős erősítésre is felkészített kialakítása csökkenti a magassugárzónál jelentkező áramtorzítást, amely a mélysugárzó nagy bemeneti jelszinttel történő használatakor jelentkezhet. Külön erősítőválasztó segít kiegyensúlyozni a mélysugárzó és a magassugárzó jelszintjét, és lehetővé teszi a magassugárzó jelszintállítását olyankor is, ha a komponensek vezérlése egyetlen erősítőről zajlik.