XS-690ES

Fokozd a hangzást

Erőteljesebb dinamika és mélyek – a rendszered erre képes XS-690ES kétutas hangsugárzóval. A Mobile ES tiszta hangzása és széles frekvenciaátvitele örökre megváltoztatja az autós zeneélményedet.

MOBILE ES™ SERIES

XS-690ES | 6×9" (16×24 cm) méretű Mobile ES™ kétutas koaxiális hangsugárzó

XS-690ES
XS-690ES

145 300 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
Díjnyertes
Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix mélysugárzó

Az XS-690ES fő hangsugárzómembránja a Sony egyedülálló könnyű, merev méhsejtmintás anyagából készül, amelynek korábbi neve MRC. Ezt a legújabb generációs anyagot a mechanikus hangszóró fejlesztésével együtt tovább optimalizálták a még szélesebb frekvenciaátvitel és a simább, természetesebb hangtulajdonságok érdekében.

Felülnézeti kép az XS-690ES kétutas hangsugárzóról
Közeli kép az XS-690ES kétutas hangsugárzóban alkalmazott aramidszálakról
Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba való beágyazás csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását, nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas frekvenciákon is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta, nagy hangerő mellett is.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor
Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását. 

XS-690ES kétutas hangsugárzó keresztmetszete jelölésekkel

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Dobd fel a vezetést az XS-690ES kétutas hangsugárzók teljesítményével, tiszta hangzásával és High-Resolution Audio technológiájával. A 6×9″ (16x24 cm) méretű, kétutas koaxiális kialakítás a teljes hangtartományban szól komoly dinamikus teljesítménnyel és mélységgel, ami a könnyű, merev, méhsejtmintás mélysugárzónak és a lekerekített dóm magassugárzónak köszönhető.
  • Könnyű, merev, méhsejtmintás aramidszálas mátrix mélysugárzó a precíz és gyors basszus érdekében

  • A puha dóm magassugárzó a 40 kHz-ig terjedő ultramagas tartományt is lefedi

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében

  • Az ötmerevítős kialakítás elnyeli a rezonanciát

  • Dinamikus levegődiffúzor segíti a hatékony levegőkeringést a zökkenőmentes tölcsérmozgásért és hűtésért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye