XS-163ES

Fokozd a hangzást

A Mobile ES 3-utas komponens-hangsugárzókkal új életet vihetsz az autós zenehallgatásba. Az új 3 ½" (8 cm) méretű középtartományú hangszóró és a könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix membrán nagyobb hangteret és mélységet biztosít a zenének, a telt énekhang és részletgazdag hangszeres hangzás érdekében.

MOBILE ES™ SERIES

XS-163ES | 6 ½" (16 cm) méretű Mobile ES™ háromutas komponens-hangsugárzó

XS-163ES
Fekete XS-163ES hangsugárzó

197 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix membrán

A mélysugárzó és a középtartományú hangszóró membránjai a Sony egyedülálló méhsejtmintás anyagából készülnek, amely korábban MRC néven volt ismert. Ezt a legújabb generációs anyagot a mechanikus hangszóró fejlesztésével együtt tovább optimalizálták a még szélesebb frekvenciaátvitel és a simább, természetesebb hangtulajdonságok érdekében.

Az XS-163ES 6½" (16 cm) méretű Mobile ES háromutas komponens-hangsugárzó elölnézete.
Az XS-163ES 6½" (16 cm) méretű Mobile ES háromutas komponens-hangsugárzóban lévő középtartományú meghajtóegység elölnézete.
Keskeny középtartományú meghajtóegység

Az újonnan kifejlesztett középtartományú meghajtóegység működtetéséről egy kompakt, mégis hihetetlenül erős neodímium mágnes gondoskodik. Az eredmény egy keskenyebb váz, amelyet úgy terveztek, hogy még szűk helyeken és kihívást jelentő telepítéseknél is működjön.

Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba való beágyazás csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását, nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas frekvenciákon is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta, nagy hangerő mellett is.

Az aramidszálak közelképe.
Kettős erősítésre is felkészített keresztváltó erősítőválasztóval

Ez a hangzás szerelmesei számára készült keresztváltós eszköz optimalizált, alacsony ellenállású rétegkondenzátorokat használ a magas frekvenciák tiszta visszaadásáért. Ezenkívül az induktív tekercselés és a légmagos tekercsek igény szerint éles középső tartományt és erőteljes hangzást biztosítanak. Meglepően alacsony torzítást tapasztalhatsz minden frekvencián, és élvezheted a keresztváltós erősítésszabályozás pontosságát, még akkor is, ha az alkatrészek egyetlen erősítővel működnek.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Kép az XS-162ES 6.5" hangsugárzó hátuljáról, amelyen látható a hűtési rendszer által hasznosított légáram
Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Az XS-163ES 6½" (16 cm) méretű Mobile ES háromutas komponens-hangsugárzó elölnézete.
Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Fáziscsatlakozók 

Az XS-163ES mélysugárzó rezonanciacsillapító fáziscsatlakozója segít ideális frekvenciaválaszt megvalósítani egészen a keresztváltási pontig. A pontos és dinamikus hangzás érdekében merev alumínium csévetest és dinamikus levegődiffúzor javítja tovább a hangsugárzó széles frekvenciaválasz-tartományát.

 Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását.

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

A Mobile ES 3-utas komponens-hangsugárzókkal új életet vihetsz az autós zenehallgatásba. Az új 3 ½" (8 cm) méretű középtartományú hangszóró és a könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix membrán nagyobb hangteret és mélységet biztosít a zenének, a telt énekhang és részletgazdag hangszeres hangzás érdekében.
  • Könnyű, merev, méhsejtmintás mélysugárzó/középtartományú membránok a precíz basszusokért és éles középhangért

  • A puha dóm komponens-magassugárzó a 40 kHz-ig terjedő ultramagas tartományt is lefedi

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében

  • Dinamikus levegődiffúzor és ötmerevítős vázszerkezetes kialakítás

  • 8 cm-es (3 1/2 hüvelykes) könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix középtartományú hangszóró az élénk, tiszta középhangokért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye