XS-162ES

Fokozd a hangzást

Az XS-162ES 6,5" (16 cm) méretű komponenshangszóró lenyűgöző tisztaságot és látványt visz az autós hangzásélménybe. Adj új tartalmat a zenehallgatásnak ezekkel az innovatív Mobile ES hangsugárzókkal.

MOBILE ES™ SERIES

XS-162ES | 6 ½" (16 cm) méretű Mobile ES™ kétutas komponens-hangsugárzó

XS-162ES
Fekete XS-162ES hangsugárzó

113 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
Díjnyertes 
Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix mélysugárzó

Az XS-162ES fő hangsugárzómembránja a Sony egyedülálló könnyű, merev méhsejtmintás anyagából készül, amelynek korábbi neve MRC. Ezt a legújabb generációs anyagot a mechanikus hangszóró fejlesztésével együtt tovább optimalizálták a még szélesebb frekvenciaátvitel és a simább, természetesebb hangtulajdonságok érdekében.

Felülnézeti kép az XS-162ES 6.5" hangsugárzóról
Közeli kép az XS-162ES 6.5" hangsugárzóban alkalmazott aramidszálakról
Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba való beágyazás csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását, nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas frekvenciákon is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta, nagy hangerő mellett is.

Kettős erősítésre is felkészített keresztváltó erősítőválasztóval

Ez a hangzás szerelmesei számára készült keresztváltós eszköz optimális, alacsonyabb ellenállású rétegkondenzátort használ a sima felső végtartományhoz. Kettős erősítésre is felkészített kialakítása csökkenti a magassugárzónál jelentkező áramtorzítást, amely a mélysugárzó nagy bemeneti jelszinttel történő használatakor jelentkezhet. Külön erősítőválasztó segít kiegyensúlyozni a mélysugárzó és a magassugárzó jelszintjét, és lehetővé teszi a magassugárzó jelszintállítását olyankor is, ha a komponensek vezérlése egyetlen erősítőről zajlik.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Kép az XS-162ES 6.5" hangsugárzó hátuljáról, amelyen látható a hűtési rendszer által hasznosított légáram
Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Kép az XS-162ES 6.5" hangsugárzó magassugárzójáról
Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Fáziscsatlakozó

Az XS-162ES mélynyomó rezonanciacsillapító fáziscsatlakozója segít ideális frekvenciaválaszt megvalósítani egészen a társított magassugárzók keresztváltási pontjáig. Merev alumínium csévetest és dinamikus levegődiffúzor javítja tovább a hangsugárzó széles frekvenciaválasz-tartományát a pontos és dinamikus basszushangzás érdekében.

 Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását. 

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd próbára kétutas, High-Resolution Audio-kompatibilis XS-162ES komponens-hangsugárzónkat, amellyel a legjobb sztereó hangzást érheted el a műszerfaladból. Könnyű, merev, méhsejtmintás mélysugárzójából precíz, gyors basszus és tiszta középtartomány szól, amelyet jól egészít ki a lekerekített dóm komponens-magassugárzó. Telt énekhang és részletgazdag hangszeres hangzás kísér, bármerre jársz.
  • Könnyű, merev, méhsejtmintás aramidszálas mátrix mélysugárzó a precíz és gyors basszus érdekében

  • A puha dóm komponens-magassugárzó a 40 kHz-ig terjedő ultramagas tartományt is lefedi

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében

  • Az ötmerevítős kialakítás elnyeli a rezonanciát

  • Dinamikus levegődiffúzor garantálja a hatékony levegőkeringést a sima tölcsérmozgáshoz és a hűtéshez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye