XS-160ES

Fokozd a hangzást

A tiszta hangzás és a teljesítmény egymásra talál az XS-160ES kétutas hangsugárzóban. Prémium Mobile ES élmény és könnyű beépíthetőség a kompakt, koaxiális kialakításnak köszönhetően.

MOBILE ES™ SERIES

XS-160ES | 6 ½" (16 cm) méretű Mobile ES™ kétutas koaxiális hangsugárzó

XS-160ES
XS-160ES

94 500 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
Díjnyertes
Könnyű, merev, méhsejtmintás, aramidszálas mátrix mélysugárzó

Az XS-160ES fő hangsugárzómembránja a Sony egyedülálló könnyű, merev méhsejtmintás anyagából készül, amelynek korábbi neve MRC. Ezt a legújabb generációs anyagot a mechanikus hangszóró fejlesztésével együtt tovább optimalizálták a még szélesebb frekvenciaátvitel és a simább, természetesebb hangtulajdonságok érdekében.

MRC beágyazása egyedülálló mátrixba aramidszálak segítségével
Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba való beágyazás csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását, nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas frekvenciákon is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta, nagy hangerő mellett is.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását. 

Mobile ES hangsugárzó szerkezeti metszetábrája

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Fejleszd a rendszered a tiszta és magával ragadó High-Resolution Audio hangzásért – ezt kínálja a XS-160ES kétutas hangsugárzó. A kompakt koaxiális kialakítás könnyű, merev, méhsejtmintás mélysugárzót rejt a tiszta, gyors reagálású basszus, valamint a tiszta énekhang és középtartomány érdekében. A kimagaslóan magas frekvenciák a különleges puha dóm magassugárzó jóvoltából szólalnak meg, és ezekkel a zenei élmény igazán magával ragadó.
  • Könnyű, merev, méhsejtmintás aramidszálas mátrix mélysugárzó a precíz és gyors basszus érdekében

  • A puha dóm magassugárzó a 40 kHz-ig terjedő ultramagas tartományt is lefedi

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében

  • Az ötmerevítős kialakítás elnyeli a rezonanciát

  • Dinamikus levegődiffúzor garantálja a hatékony levegőkeringést a sima tölcsérmozgáshoz és a hűtéshez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye