XM-5ES

Kiváló hangminőség és sokoldalúság

Az XM-5ES Mobile ES™ 5 csatornás autós erősítő a következő szintre emeli az autós hangzást. A tiszta hangzásra tervezett rendszer minden részletet életre kelt a kiterjesztett frekvenciaátvitellel, melyet a 100 W x 4 (330 W x 2 áthidalt) + 450 W x 1 RMS kimenő teljesítmény biztosít. Az új jelösszegző funkció és a kombinált elülső kimenetek lehetővé teszik az egyszerű beszerelést különféle járművekbe.

MOBILE ES™ SERIES

XM-5ES | Mobile ES™ 5 csatornás teljesítményerősítő

XM-5ES
Kép a(z) XM-5ES | Mobile ES™ 5 csatornás teljesítményerősítő termékről

410 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
100 W x 4 + 450 W x 1 RMS kimenő teljesítmény

Dinamikus hang 100 W x 4 (330 W x 2 áthidalt) + 450 W x 1 RMS kimenő teljesítménnyel 4 ohmon / 165 W x 4 + 750 W x 1 RMS kimenő teljesítménnyel 2 ohmon. A nagy hatékonyságú D osztályú erősítő felerősíti az autóban hallgatott zenét, és a választható hangsugárzó-konfigurációk sokaságát biztosítja. 

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Figyeld meg a stúdióminőségű hangzás legfinomabb részleteit is CD-nél is jobb minőségben, High-Resolution Audióval. Olyan, mintha az előadó közvetlenül előtted játszana. Az XM-5ES 5 csatornás erősítőt úgy terveztük, hogy minden zeneszámot feljavítson – beleértve a High-Resolution Audio-hangfájlokat is. 

Prémium kategóriás áramköri elemek sora működik együtt a legnagyobb hatékonyság és a hangzás tökéletes reprodukciója érdekében, így minden autós utazáshoz olyan háttérzenét biztosít, amilyet megérdemel.

Hi-res Audio
Erőteljes hangzás elképesztő tisztasággal 

A Sony szakértelme és a digitális erősítőkkel kapcsolatos sokéves mérnöki tapasztalata lehetővé tette egy kompakt és nagy teljesítményű erősítő megalkotását, kompromisszumok nélküli hangminőséggel.

Optimalizált teljesítményblokkok

A tápegységblokkot alacsony zajszintű, nagy hatékonyságú elektromos energiaátvitelre optimalizálva terveztük, a kisebb elektromágneses interferencia érdekében pedig toroidmagos transzformátorral ellátott egyenáramú átalakítót választottunk. Az érzékeny, ultramagas frekvenciájú hangok reprodukálása érdekében az egyes csatornablokkok és a D osztályú erősítés mindegyike saját földelt áramkörrel van elszigetelve, így minimálisra csökken a jelek interferenciája.

Az XM-5ES Mobile ES 5 csatornás teljesítményerősítő tápegységblokkjának belső nézete
Példa a hagyományos modell és a Mobile ES erősítő modell keretei közötti különbség bemutatására
Válogatott alkatrészek a kiváló hangminőségért

Az OFC-vezetékekkel rendelkező újgenerációs induktorokat a kisebb belső ellenállás és a jobb hangzás érdekében választottuk, míg a nagy kapacitású elektrolitkondenzátorok hozzájárulnak a precíz és érzékeny basszusokhoz.

Szilárdan épített szerkezetek

Az 1,2 mm vastagságú fenéklemez és a korszerűsített préselt keresztmerevítő körülbelül 50%-kal javítja a ház merevségét, csökkenti a rezonanciát, és a rezonanciacsúcsot a jármű kemény rezgési frekvenciasávjából tolja ki, miközben jelentősen javítja a rezonanciacsillapítás teljesítményét.

Rezonanciacsillapítás jellemzői 

Továbbfejlesztett logikai vezérlés és csatlakozóelhelyezés

A beállításvezérlők és a csatlakozók logikusan helyezkednek el a könnyű megértés és használat érdekében. A gondosan megtervezett elrendezés biztosítja az intuitív működtetést és az egyszerű üzembe helyezést.

Kiváló minőségű hangsugárzó-csatlakozó

A hangsugárzó-csatlakozó imbuszkulcsokkal rendelkezik, amelyekkel jól meghúzhatók a vezetékcsatlakozások, és amelyek jól használhatók csupasz vezetékkekkel vagy a vezetékkötegekkel (legfeljebb 8-as AWG) a kiváló elektromos teljesítmény, a kiváló minőségű hangzás és a biztonságos csatlakozás érdekében.

Az XM-5ES Mobile ES 5 csatornás teljesítményerősítő hangsugárzó-csatlakozójának funkciói
Jól érthető címkék és értékek

Az újratervezett kezelőpanel logikusan csoportosított, és egyértelműen fel van címkézve a beállításhoz.

Az új jelösszegző funkciót megjelenítő kép
Bemeneti/kimeneti beállítások

Könnyedén integrálhatod az XM-5ES-t a rendszeredbe az egyértelmű bemeneti és kimeneti beállításokkal.

Az XM-5ES Mobile ES 5 csatornás teljesítményerősítő vezérlőpaneljének funkciói
Szűrők/tartományok beállítása

A szűrőparaméterek csoportosítva vannak a zökkenőmentes hangbeállítás érdekében.

Az XM-5ES Mobile ES 5 csatornás teljesítményerősítő vezérlőpaneljének funkciói
Könnyen kezelhető

Az egyértelmű, nagy kontrasztú címkék gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé, így a rendszer megfelelő hangzása gyorsabban elérhető.

Jelösszegzés a gyári hanghoz való gördülékeny csatlakozásért

Az új jelösszegző funkció egyesíti a modern gyári autós hangrendszerek szűrt hangjeleit (például a különálló magassugárzókét, mélysugárzókét és mélynyomókét), így a teljes sztereó frekvenciatartományt könnyedén és pontosan felerősíti. A konszolidált vonal szintű jelet is továbbíthatod a többi összekapcsolt monó vagy sztereó erősítőkre, lehetővé téve a rugalmas üzembe helyezést különböző típusú járművekbe és hangrendszer-összeállításokba.

Az új jelösszegző funkciót megjelenítő kép
1. eset – Csatlakozás a gyári hanghoz frekvenciaszűrők nélkül

Gyári elülső: 20 Hz–20 kHz. Gyári hátulsó: 20 Hz–20 kHz.

Az új jelösszegző funkciót megjelenítő kép
2. eset – Csatlakozás a gyári hanghoz a magas, közepes és mély sztereó jelek szűrésével és monó mélynyomóval

Gyári elülső: 500 Hz–20 kHz. Gyári hátulsó: 50 Hz–2.5 kHz. Gyári mélynyomó: 30 Hz–500 Hz.

Az új jelösszegző funkciót megjelenítő kép
3. eset – Csatlakozás gyári hanghoz a magas, közepes és mély sztereó jelek szűrésével és mélynyomóval

Gyári magassugárzó: 5 kHz–20 kHz. Gyári középbasszus/mélysugárzó: 50 Hz–5 kHz. Gyári mélynyomó: 30 Hz–500 Hz.

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Az XM-5ES Mobile ES™ 5 csatornás teljesítményerősítő a következő szintre emeli az autós hangzást. A tiszta hangzásra tervezett rendszer minden részletet életre kelt a kiterjesztett frekvenciaátvitellel és lenyűgöző 100 W x 4 (330 W x 2 áthidalt) + 450 W x 1 RMS teljesítménnyel. Az új jelösszegző funkció és a kombinált elülső kimenetek lehetővé teszik az egyszerű beszerelést különféle járművekbe.
  • 4 x 100 W (2 x 330 W áthidalt) + 450W x 1 RMS kimenő teljesítmény 4 ohmon

  • 4 x 165 W + 1 x 750 W RMS kimenő teljesítmény 2 ohmon

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A gyári hanghoz és a kombinált pre-kimenetekhez való gördülékeny csatlakozás jelösszegzője

  • Megújított csatlakozóterminálok és vezérlőpanel, valamint tartozék basszustávvezérlő

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről