XM-1ES

Autós zenehallgatás magas fokon

Itt az erőteljes és tiszta mélyhangokat nyújtó és masszív, kompakt alumíniumvázú XM-1ES Mobile ES™ monó teljesítményerősítő. Az új elülső kimenet megkönnyíti az üzembe helyezést és a rendszerbővítést. 

MOBILE ES™ SERIES

XM-1ES | Mobile ES™ monó teljesítményerősítő

XM-1ES
Kép a(z) XM-1ES | Mobile ES™ monó teljesítményerősítő termékről

246 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES logó
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
600W x 1 RMS kimenő teljesítmény

Dinamikus hang 600 W x 1 RMS kimenő teljesítménnyel 4 ohmon / 1000 W x 1 RMS kimenő teljesítménnyel 2 ohmon. A nagy hatékonyságú D osztályú erősítő felerősíti az autóban hallgatott zenét, és erőteljes, tiszta mélyhangokat ad kedvenc dallamaidhoz.

Erőteljes hangzás elképesztő tisztasággal 

A Sony szakértelme és a digitális erősítőkkel kapcsolatos sokéves mérnöki tapasztalata lehetővé tette egy kompakt és nagy teljesítményű erősítő megalkotását, kompromisszumok nélküli hangminőséggel.

Optimalizált teljesítményblokkok

Az erőteljes és tiszta mélyhangok reprodukálása érdekében a tápegységblokkot alacsony zajszintű, nagy hatékonyságú elektromos energiaátvitelre optimalizálva terveztük, a kisebb elektromágneses interferencia érdekében pedig toroidmagos transzformátorral ellátott egyenáramú átalakítót választottunk.

Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő tápegységblokkjának belső nézete
Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő OFC-vezetékekkel rendelkező újgenerációs induktorainak belső nézete
Válogatott alkatrészek a kiváló hangminőségért

Az OFC-vezetékekkel rendelkező újgenerációs induktorokat a kisebb belső ellenállás és a jobb hangzás érdekében választottuk, míg a nagy kapacitású elektrolitkondenzátorok hozzájárulnak a precíz és érzékeny basszusokhoz.

Szilárdan épített szerkezetek

Az 1,2 mm vastagságú fenéklemez és a korszerűsített préselt keresztmerevítő körülbelül 50%-kal javítja a ház merevségét, csökkenti a rezonanciát, és a rezonanciacsúcsot a jármű kemény rezgési frekvenciasávjából tolja ki, miközben jelentősen javítja a rezonanciacsillapítás teljesítményét.

Rezonanciacsillapítás jellemzői 

Továbbfejlesztett logikai vezérlés és csatlakozóelhelyezés

A beállításvezérlők és a csatlakozók logikusan helyezkednek el a könnyű megértés és használat érdekében. A gondosan megtervezett elrendezés biztosítja az intuitív működtetést és az egyszerű üzembe helyezést.

Kiváló minőségű hangsugárzó-csatlakozó

A hangsugárzó-csatlakozó imbuszkulcsokkal rendelkezik, amelyekkel jól meghúzhatók a vezetékcsatlakozások, és amelyek jól használhatók csupasz vezetékkekkel vagy a vezetékkötegekkel (legfeljebb 8-as AWG) a kiváló elektromos teljesítmény és a kiváló minőségű hangzás, valamint a biztonságos csatlakozás érdekében.

Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő hangsugárzó-csatlakozójának funkciói
Jól érthető címkék és értékek

Az újratervezett vezérlőpanel logikus kiosztással, könnyen érthető összefüggésekkel és modernizált grafikával rendelkezik.

Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő vezérlőpaneljének funkciói
Bemeneti/kimeneti beállítások

Könnyedén integrálhatod az XM-1ES-t a rendszeredbe az egyértelmű bemeneti és kimeneti beállításokkal.

Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő vezérlőpaneljének funkciói
Szűrők/tartományok beállítása

A szűrőparaméterek csoportosítva vannak a zökkenőmentes hangbeállítás érdekében.

Az XM-1ES Mobile ES monó teljesítményerősítő vezérlőpaneljének funkciói
Könnyen kezelhető

Az egyértelmű, nagy kontrasztú címkék gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé, így a rendszer megfelelő hangzása gyorsabban elérhető.

Jelösszegzés a gyári hanghoz való gördülékeny csatlakozásért

Az új bemenetválasztó képes a sztereó hangjeleket monó jellé kombinálni, mielőtt a mélyhangra szűrne. Még a konszolidált vagy átmenő vonal szintű jelet is továbbíthatod a többi összekapcsolt erősítőre, lehetővé téve a rugalmas beépítést különböző típusú járművekbe és audiorendszer-összeállításokba.

Csatlakozási példa, amely két XM-1ES egységet használ a mélynyomók megszólaltatására, az XM-4ES Mobile ES négycsatornás erősítővel együtt.  Az első egység az XM-4ES-hez csatlakozik, míg a vonal szintű jel a második egységhez érkezik.

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

Az XM-1ES Mobile ES™ monó teljesítményerősítő erőteljes és tiszta mélyhangokat biztosít masszív, kompakt alumíniumvázzal. Optimálisan kialakított csatlakozóterminálokkal, kiterjedt vezérlőpanellel és a basszus beállításához külső távirányítóval pontosan saját igényeidhez és ízlésedhez igazíthatod. Az új elülső kimenet még könnyebb üzembe helyezést tesz lehetővé azáltal, hogy sztereóban átvezetve további erősítőkhöz csatlakoztatható, vagy hogy két bemeneti csatornát egyetlen kimenetté kombinál.
  • 600 W x 1 RMS kimenő teljesítmény 4 ohmon

  • 1000 W x 1 RMS kimenő teljesítmény 2 ohmon

  • Rezonanciacsillapító, kompakt és masszív alumíniumváz

  • A kombinált elülső kimenetekkel több telepítési lehetőséged van

  • Megújított csatlakozóterminálok és vezérlőpanel, valamint tartozék basszustávvezérlő

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről