Mobile ES sorozat

A Sony csúcskategóriás termékei a legkiválóbb minőségben és a páratlan audio- és videoélményt szolgáló fejlesztésekkel

Tökéletességre tervezve

Ismerd meg a vadonatúj Mobile ES hangszórók és mélynyomók kínálatát. A 3. generációs méhsejtmintás (MRC) membrán a peremen található mélyedésekkel együtt páratlan hangzást biztosít az autóban.

3. generációs MRC

Méhsejtmintás (MRC) anyagot használunk a hangszóróink membránjához, mely nagy merevséget, alacsony súlyt és kedvező belső veszteséget eredményez. A 3. generációs anyag összetételét tovább optimalizáltuk a hangszóró mechanikai fejlesztései mellett, hogy még szélesebb frekvenciaátvitelt és egyenletesebb, természetesebb hangkarakterisztikát érjünk el.

Külön rovátkolt külső perem

Egy újabb szabadalmaztatott technológia a peremen található, elkülönített mélyedések, melyek javítják a mélysugárzó függőleges amplitúdószimmetriáját, így kevesebb a torzítás és tisztább a hang.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Fáziscsatlakozó

Az XS-162ES mélynyomó rezonanciacsillapító fáziscsatlakozója segít ideális frekvenciaválaszt megvalósítani egészen a társított magassugárzók keresztváltási pontjáig. Merev alumínium csévetest és dinamikus levegődiffúzor javítja tovább a hangsugárzó széles frekvenciaválasz-tartományát a pontos és dinamikus basszushangzás érdekében.