Tökéletes valóság

Az alkotó szándékát hűen megőrző televíziók fejlesztése a szenvedélyünk. A MASTER Series TV-k megfelelnek a legjobb mérnökeink szigorú követelményeinek, a képeket valóssá teszik. Az alkotók most először utazhatnak a képzeletükben, és otthonukban láthatják vízióikat. 

Miért hozza lázba a filmkészítőket a MASTER Series

Nézd meg, mennyire lenyűgözte a „Jumanji – A következő szint” című film rendezőjét és producereit a MASTER Series AG9, amikor meglátták, milyen élethűen adja vissza a film látvány- és hangzásvilágát.

Jake Kasdan
„Hihetetlenül látványos. Amikor megláttam a képet, ledöbbentem.”

Jake Kasdan
rendező

Matt Tolmach
„Annyira pontos és élénk! A hang pedig a képernyőről sugárzik.”

Matt Tolmach
producer

Hiram Garcia
„Ez az első termék, amely úgy adja vissza az élményt a nézőnek, ahogy azt megálmodtuk.”

Hiram Garcia
producer

Az alkotók inspirálása különleges képekkel

Tekintse meg, hogy a MASTER Series miként teszi lehetővé a játékosok számára, hogy elmerüljenek a Gran Turismo® valóban életszerű világában a színek, a fények és az árnyalások finom részleteinek visszaadásával – az alkotók eredeti szándékainak megfelelően.  

Zászlóshajóhoz méltó minőség gyári kalibrálással 

Ismerje meg, hogy a gyártási csapatunk kemény munkája és elkötelezettsége miként biztosítja, hogy a MASTER sorozat minden tévékészüléke hihetetlenül élethű képeket nyújtson otthon.

Mikichika Sakata, vezérigazgató-helyettes, terméktervezési részleg
„Valóban megindító látni a prototípusunk képminőségét. Azt szeretnénk, ha ezeket az érzelmeket a lehető legtöbb ügyféllel tudnánk megosztani.”


Mikichika Sakata
vezérigazgató-helyettes, terméktervezési részleg

Jun Moritsugu, gyártástechnológia
„A MASTER sorozat termékei a mérnökök szenvedélyével és lelkesedésével vannak tele. A küldetésünk az, hogy a gyártás során egy kicsit se veszítsünk ebből a lelkesedésből.”


Jun Moritsugu
igazgatóhelyettes, gyártástechnológiai részleg

Tamio Haruyama, szenior menedzser
„Ez a folyamat pont az ellentéte a megszokott gyártási hatékonyságnak. Azonban ezt szándékosan tesszük, hogy a zászlóshajó-modellhez méltó tökéletes minőséget érjünk el."


Tamio Haruyama
szenior menedzser, gyártási részleg

Nézze úgy a PÓKVERZUM című filmet, mint az alkotók a stúdióban

Fedezze fel a szenvedélyt, amellyel az alkotók létrehozták a PÓKEMBER: IRÁNY A PÓKVERZUM című díjnyertes filmet, illetve azt, hogy a MASTER Series miként teremti meg ismét a stúdióban jóváhagyott végeredményt.

Rodney Rothman
„Az imént megismert Sony televízió az első fogyasztói termék életemben, amely szinte minden részletében megörökíti a munkánkba fektetett szellemi erőfeszítéseket és a lelkesedést.” 


Rodney Rothman
rendező és társíró

Bob Persichetti
„Most, hogy láttam a Sony BRAVIA MASTER Series-t, az az érzésem, hogy ez a stúdiók számára készült, nem a nappaliba, legalábbis a képminőség, illetve a mozgó- és állóképek valósághűsége erre utal.”


Bob Persichetti
rendező 

Peter Ramsay
„A Sony BRAVIA MASTER Series mai bemutatója alapján joggal érzi az ember, hogy a munkája jó kezekbe kerül.”


Peter Ramsay
rendező

X1™ Ultimate képprocesszor

Minden eredeti ötlet hitelesen reprodukálva

Ha filmről TV-re vált, a tartalomnak digitálisan tömörítve kell lennie, amely hatással van a képminőségre. A MASTER Series TV-k fejlesztésekor az alkotó képét digitális jelként akartuk újraörökíteni a minőségromlás minimalizálásával. Ez egy nehéz kihívás volt, melyhez egy kiváló processzor kellett. 

Az átalakítás nyújtotta kihívás

Amit az alkotó lát a felvétel közben, az kódolva van a televízióra történő továbbítás előtt, majd dekódolva és átalakítva, hogy megjeleníthető legyen a panelen. A folyamat alatt az X1™ Ultimate képfeldolgozó processzor minimalizálja a képkárosodást.

Különösen nagy bitsebességű jelfeldolgozás

Az X1™ Ultimate képprocesszor fejlesztésekor az „egy bit sem veszhet” filozófiát követtük. A jelek a különösen nagy bitsebességű feldolgozás után visszaállnak az eredeti minőségükre. 

Jelek finomhangolása bizonyos panelekhez

X1™ Ultimate képprocesszor felismeri a panelek jellemzői és típusai közötti különbséget, a jelet pedig ennek megfelelően állítja be. Ez a legfejlettebb finomhangulásunk. 

A legkiválóbb alkatrészek egyesítése

A nagy pontosságú alkatrészek a jelprocesszorban a kép minden részletét megőrzik a TV-ben a különösen nagy valósághűség és a képi kifejezésmód érdekében. 

A szakembereink, az objektívtől a nappaliig

2000-ben a TV csapatunk elkezdett együttműködni a Sony Pictures Entertainment-el a Mozi üzemmódon, az első TV-s képminőségen, ami a házimozi élmény céljából lett kifejlesztve. Azóta is együtt dolgozunk az új formátumok szabványosításán, például a 4K és HDR otthoni élményen, ami minden eddiginél jobban bemutatja az alkotó szándékát.

Iparági szakértők elismerően nyilatkoznak a MASTER Seriesről

Nézze meg, hogy vezető filmes és tévés szakértők milyen jól fogadták a MASTER Seriest.

Az otthoni tévézés innovációja.
A Sony ökoszisztéma és a Netflix.

A korábbi évek technológiai fejlődésével a televízió jobban ki tudja fejezni az alkotók vízióit és inspirációit, mint valaha. Ennek eredményeképp a nézők otthon a szórakoztatás széles skáláját tapasztalhatják meg izgalmakkal és magával ragadó képekkel. A Sony és a Netflix úttörő szerepet játszanak az iparban, és formálják a televíziózás jövőjét. Közvetlenül az alkotókkal dolgoznak, hogy a történeteiket bemutassák a szórakoztatás kedvelőinek szerte a világon. Az olyan legújabb technológiával, mint a 4K és a HDR, a felhasználók a nappalijuk kényelmében élvezhetik a mozi minőségű élményt.

Netflix streamelési tagság szükséges

A Netflix a legújabb videoképszabványokkal folyamatosan befektetett az eredeti programozásba, és a Sony közreműködésével kifejlesztette a Netflix Calibrated Mode nevű üzemmódot, hogy megőrizze a képminőséget. Ez a mód azért lett kifejlesztve, hogy ugyanazt a képminőséget reprodukálja, amit a tévéstúdiókban lévő profi kijelzők, így megőrizve a filmkészítő vízióját és szándékát.

Valódi partnerség

Ismerd meg, hogy a Netflix és a Sony miként tökéletesítette a nappaliban látható színeket, kontrasztot és mozgást Netflix Calibrated Mode segítségével, hogy a műsort az alkotók szándékainak megfelelően láthasd.

Szórakoztatás, ahogy elképzelte

A Netflix Calibrated Mode révén a nézőnek lehetősége van sorozatokat, filmeket, dokumentumfilmeket és más típusú történeteket nézni az eredeti alkotói szándék szerint.

Stúdió standard televízió 

Ígéretes képminőség megközelítés, ami a filmstúdiókban a szabvány referenciához használt főmonitorhoz hasonló. A MASTER Series képes a TV által nyújtott szórakoztatást a legmagasabb szinten megjeleníteni. 

Moziizgalmak otthon

A szórakoztatás rajongói mostantól mindezt otthonról élvezhetik, mivel a MASTER Series és a Netflix Calibrated Mode együtt hűen reprodukálja a látványt, így keltve életre a történeteket.

A hibátlan színek titka a mesteri kalibrálás

Mi vonzza az embereket a mozgóképhez? A kreatív folyamat számos elemet tartalmaz: forgatókönyv, jelenet-előkészítés, vágás és színárnyalás. Az alkotó története akkor elevenedik meg, ha ezek az elemek hűen jelennek meg a tévéképernyőn, és ott magával ragadó, érzelemgazdag vizuális élményt nyújtanak. A kulcs a pontos színreprodukció, amely felfedi az árnyékba burkolt színész arcának jellegzetességeit, a finom részleteket, valamint a finom sötét-világos átmeneteket. A MASTER Series fehéregyensúlyát a gyárban pontosan és egységesen kalibráltuk, így az megfelel a professzionális alkotók igényeinek, és következetesen magas teljesítményt nyújt.

CalMAN logója
Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamat színvariációihoz igazodva a MASTER Series alkalmas a Portrait Displays nagy teljesítményű Calman önkalibrációs szoftverének használatára. Ez példátlan mértékű kalibrációt tesz lehetővé, és olyan finombeállításokat, melyek a hagyományos képbeállításokban eddig nem voltak lehetségesek. Élethű, az eredeti tévéjelnek megfelelő színreprodukciót tesz lehetővé, és még az idővel megjelenő finom színváltozásokhoz is alkalmazkodik. A MASTER Series fel van készítve a Calman szoftverre, így a vásárlók élvezhetik azoknak a szoftvereknek az előnyeit, melyeket az alkotók az utómunkálatok során használnak. Ezzel is képviseljük meggyőződésünket, hogy az otthonokban is helye van a professzionális szintű színkalibrációs pontosságnak.

Brosúra letöltése
BRAVIA kalibrálása a Calmannal