LinkBuds S
FOLYTON BEKAPCSOLVA | LinkBuds

A LinkBuds S – a világon a legkisebb és legkönnyebb* zajszűrős, High-Res hangzást nyújtó vezeték nélküli fülhallgatója  – folyamatos kapcsolattartást biztosít a téged körülvevő világgal.

LinkBuds S
Kicsi és könnyű. Kényelem egész nap

Mindössze 4,8 grammjával ez a világ legkisebb és legkönnyebb, zajszűrős, Hi-Res hangzást kínáló, vezeték nélküli fülhallgatója. A stabil illeszkedés érdekében a formáját a világ első fülhallgatójának 1982-es bemutatása óta összegyűjtött adatokat felhasználva tökéletesen az emberi fülhöz igazítottuk.

LinkBuds S
Élvezd a kiváló minőségű zajszűrést vagy a környezeted hangjait

Ez a fülhallgató mindenből a legjobbat adja: természetes környezeti hangzást, amikor a külvilággal kell érintkezned, és kiváló minőségű zajszűrést, amikor figyelned kell. Az adaptív hangszabályozás azt is érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, és automatikusan optimalizálja a hangbeállításokat a helyzetnek megfelelően.

LinkBuds S
Kiváló hang és ultratiszta hívások

A High-Resolution Audio Wireless kivételes, a vezetékest megközelítő hangminőséget nyújt – azt, amit a kedvenc előadóid át akartak adni. Ha fel kell venned egy hívást, a fejlett jelfeldolgozást biztosító precíz hangfelvevő technológia gondoskodik róla, hogy te és a partnered is tisztán hallható legyen.

LinkBuds
FOLYTON BEKAPCSOLVA gyűrűs hangszóróval | LinkBuds

A kicsi és könnyű, gyűrűs kialakítású LinkBuds segítségével egész nap kapcsolatban maradhatsz a téged körülvevő emberekkel és helyekkel anélkül, hogy meg kellene szakítanod a zenét.

Fehér
Szürke
Ekrü
Fehér
Szürke
Modell FEHÉR FEKETE EKRÜ FEHÉR SZÜRKE
LinkBuds S LinkBuds
zajszűrés
Gyűrű alakú hangszóró
Vezeték nélküli Hi-Res Audio
Rendkívül kompakt és könnyű
Hands Free Call
Az akkumulátor élettartama akár 20 óra* akár 17,5 óra
IPX4 szintű vízállóság

*Bekapcsolt zajszűréssel

.
.
.