BRAVIA XR X92J

Hajtóereje az emberi intelligencia, 4K kontraszttal

Éld át a valósághű szórakoztatást, amit a Full Array LED panel extrém kontrasztja és a csúcstechnológiás Cognitive Processor XR™ nyújt.

TELEVÍZIÓK

X92J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV)

X92J Series
Kép a(z) X92J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV) termékről

Legalacsonyabb árak:

528 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

126 cm (50")

XR-50X92J

529 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

139 cm (55")

XR-55X92J

528 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

XR-65X92J

641 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

189 cm (75”)

XR-75X92J

887 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Értesülj elsőként a legújabb BRAVIA televízióinkban dolgozó, izgalmas technológiáról, valamint előrendelési és bolti bejelentéseinkről.

A világon az első TV kognitív intelligenciával

A BRAVIA XR™ televízió új szintre emeli a látványt és a hangot a Cognitive Processor XR technológiával. Az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

Precíz 4K képek, az emberi szem látásmódja szerint

Kellemesen mély, természetesen valósághű képek. Legújabb processzorunk az emberi perspektívához hasonló elemzést végez és több százezer részlet optimalizálását végzi el egy szempillantás alatt. A Full Array LED panellel kombinálva ez a technológia rendkívül valósághű kontraszttal rendelkező képeket hoz létre.

Bármilyen hangból magával ragadó élmény lehet

A kiváló hangsugárzó technológia és a Cognitive Processor XR bármely hangforrásból kihozza a tökéletest. Bármit is nézz éppen, tisztábban és pontosabban fogod hallani a hangot. Forradalmian új módon élvezheted a tökéletesen harmóniában lévő képet és hangot.

Több ezernyi film és műsor érhető el hangparancsokkal

A hangoddal gyorsan megtalálhatod, amit nézni szeretnél. Adott címet keresel? Elég kimondanod. Kérhetsz általánosabb ajánlásokat is, például: „mutass sci-fi-kaland tévéműsorokat”.

Moziélmény saját otthonodban a BRAVIA XR mellé járó filmekkel

5 filmet válthatsz be, 12 havi korlátlan streamelés a tiéd.*

Általános feltételek vonatkoznak. * A Bloodshot csak beváltható filmként érhető el.

Hasznosít. Megújít. Csökkent.

A BRAVIA XR televíziók nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A televízió pereméhez használt anyagok akár 30%-a is fenntartható lehet, az alkatrészek pedig az iparágban egyedülállóan 89%-ban újrahasznosítható SORPLAS™ műanyagunkból készültek.

XR Picture
Részletgazdag kép egy virágról, melynek szirmain kivehetők a finom árnyalatok
A természetes szépségű színek széles palettája

Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.

Valósághű mélység, igazi feketével és intenzív fényerővel

Lélegzetelállítóan valósághű kontraszt. A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR Contrast Booster jobban kiemeli a fényes és sötét területeket – többé nem nyelik el a részleteket az árnyékok vagy a beégő csúcsfények.

Képernyőn megjelenő képek, extrém kontraszttal és valósághű mélységgel
Kép egy rókáról, bemutatva a 4K képtisztaságot
Az elveszett textúra visszaadása intelligens módon

Bármilyen tartalom vagy forrás esetén, 4K-hoz közeli felbontást kapsz az XR 4K-minőségjavítással. Cognitive Processor XR technológiánk felméri az adatokat, intelligensen visszaadva az elveszett textúrákat a valósághű képekhez. Láthatod az állatok szőrének részleteit és a legapróbb sziklaéleket is.

Szuper mozgókép-feldolgozás az elmosódásmentes jelenetekhez

A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.

Kép egy szörfösről, ahol elmosódásmentesen látszanak a részletek is
Fedezd fel a képtechnológiákat
 
Az XR hangja
Kép egy koncertező énekesről
Hang a képernyőről, tökéletes összhangban az akcióval

Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR Full Array LED tévé hangpozicionáló magassugárzójának köszönhetően a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.

A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással

A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.

Jelenet a nappaliban, amelyben érvényesül az XR Surround nyújtotta surround hangzás
Forgalmas utcai jelenetben lévő hölgynél mutatják, hogy a Voice Zoom 2 hogyan teszi könnyebben hallhatóvá a beszédhangot
A Voice Zoom™ 2 javítja a hangot a tisztább párbeszédekért

Tisztábban fogod hallani a tévés párbeszédeket anélkül, hogy növelned kellene a hangerőt. Nehezebben hallható beszéd esetén a Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot. 

Fedezd fel a hangtechnológiákat
 
Okostelevíziós funkciók
Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet

Gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé kedvenc videóid, fényképeid, játékaid és más tartalmaid iOS vagy Android rendszerű készülékedről.

Kép, amely a tartalom okostelefonról tévére küldését mutatja
Kép, amelyen látszik, hogyan lehet egyetlen intelligens távvezérlővel irányítani az összes csatlakoztatott készüléket
Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Az összes csatlakoztatott készüléked vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a műsorokat és a filmeket.

További intelligens funkciók
 
Dizájn
Minimalista kivitel, amely maximalizálja a szórakozást

A minimalista kivitel maximalizálja a képernyőt, és lecsökkenti a peremet, így zavartalanul a képre koncentrálhatsz. Ez a tévé magával ragadó hangot biztosít, legyen épp állványon vagy a falra szerelve.

A tényleges kinézet a tévé méretétől függően változhat.

Közeli kép a sima felületről
Sima felület a magával ragadó megtekintéshez

A rendkívül keskeny perem jóvoltából a szemed természetesen a képre fókuszál, nem pedig az azt körülvevő dolgokra.

Közeli kép az alumínium központi lemezről
Alumínium központi lemez, luxus látvány és érzet

Alumíniumállványunk prémium felülete tökéletesen illeszkedik a tévéhez, és harmonizál a szobával és a beltérrel.

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra és élvezd a páratlan látványt. A környezetelemző optimalizáló technológiánk és a fényérzékelő automatikusan beállítja a képet és a hangot a környezetnek megfelelő.

Élvezd a jeleneteket úgy, ahogy a rendező megálmodta őket

Számos technológia, pl. Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced és Dolby Vision® segít abban, hogy ez a televízió visszaadja a rendező által megálmodott drámát és izgalmakat. Ráadásul mivel Calman-kompatibilis, az alkotók akár a szerkesztési munkálatok során is használhatják.  

Támogató technológiák logó
Támogató technológiák Google TV-n

Tévéinkben látás-, hallás- és mozgáskorlátozottsággal élőket segítő technológia is elérhető.

Értesülj elsőként a legújabb BRAVIA televízióinkban dolgozó, izgalmas technológiáról, valamint előrendelési és bolti bejelentéseinkről.

Műszaki adatok és funkciók

A szórakozásélmény egészen elképesztő a Full Array LED-panel kimagasló kontrasztjának és a forradalmi Cognitive Processor XR™ technológiájának ötvözésekor.

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye