Ugrás a tartalomra
Televíziók

LED tévékészülékek

Tapasztalja meg a lenyűgöző tisztaságot, élénk színeket és a gazdaságosabb energiafelhasználást a síkképernyős LED televíziónkkal. Találja meg az otthonába leginkább megfelelő típust.

Dobja fel a vizuális élményét LED tévével

Egyedülálló technológiáink legjobbjaival – ideértve a Motionflow XR-t, az X-Reality PRO-t és a ClearAudio+-t – élvezheti a fényesebb képek, erőteljesebb hangzás, a bármely helyiségben tökéletesen mutató, stílusos kialakítás nyújtotta előnyöket.

Sony 3D LED televíziók
Tiszta kép a Sony LED televízióival

Tegyen ragyogóvá minden részletet

A Sony LED technológiája nem pusztán egy ragyogó ötlet. A legjobb LED televízióink képernyői mögötti fehér diódák akár a legfinomabb részleteket is kiemelik, így minden fényesebb és tiszta lesz. A kedvenc filmjei és programjai új külsőben.

Élesebb, egyenletesebb, természetesebb képek

Emelje tekintetét a kiemelkedő képminőségre LED televíziónkkal. Válassza ki a 4K feldolgozással rendelkező típusaink – vagyis a 8 millió pixeles képeket készítő készülékeink – közül az éles és tiszta kép, akár közelkép készítésére megfelelőt.

Éles képek a Sony Smart LED tévéken
LED televíziók tiszta hangzással

Hang, amely közvetít

A legjobb LED televízióink a lenyűgöző képminőséget erőteljes hanggal párosítják. A ClearAudio+ automatikusan kiegyenlíti a magas, közepes és mély hangokat, míg egyes típusok beépített mélysugárzót és Magnetic Fluid hangsugárzókat biztosítanak.

Használja ki az internet erejét!

Intelligens LED televíziónkkal multimédia-központtá változtathatja nappaliját. Skype™-beszélgetéseket folytathat barátaival, megtekintheti az okostelefonján tárolt fotóit, böngészhet az interneten vagy Twitter-üzenetet írhat az új kedvenc filmjéről.

Tartalommegosztás a Sony intelligens LED tévéjével
A Sony legjobb LED tévéjének jövőbe illő megjelenése

Az alakot öltött minőség

Az innovatív kialakítás magától értetődő jellemzője LED televíziónknak. Az egyes modellek egyedülálló, ék alakú kialakítása a hangsugárzó teljesítményének növelését szolgálja, a gazdagabb hangzás érdekében.