KÜLSŐ SSD

Külső SSD – gyors és tartós

SL-M SERIES
Kép a(z) Külső SSD – gyors és tartós termékről

500 GB

SL-MG5

Ár nem áll rendelkezésre

1 TB

SL-M1

Ár nem áll rendelkezésre

2 TB

SL-M2

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) Külső SSD – gyors és tartós termékről
Képek a(z) Külső SSD – gyors és tartós termékről
Képek a(z) Külső SSD – gyors és tartós termékről
Képek a(z) Külső SSD – gyors és tartós termékről
Kompromisszumok nélküli sebesség és tartósság profik számára

Fedezd fel az SL-M sorozatú SSD-meghajtók élvonalbeli teljesítményét

Hihetetlenül gyors és tartós SL-M termékcsaládunk tökéletes megoldást nyújt nagy felbontású fényképgyűjtemények, HD-videók és egyéb, nagy adatmennyiséget képviselő multimédiás tartalmak tárolására. Akár 1000 MB/mp olvasási és írási sebesség NVMe technológiával a SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2) interfészen keresztül – a profi munkafolyamatok minden lépése gyorsabb a hatékonyabb biztonsági mentés, duplikálás és szerkesztés érdekében. Strapabíró is: IP67 védettségű és 3 méterig ütésálló, azaz nyugodtan összpontosíthatsz a kreativitásra, nem kell aggódnod az értékes adataid miatt.

Villámgyors munkavégzés, minden lépésnél

Lehetővé teszi a profi tartalom gyors tárolását, szerkesztését és mentését a stúdióban vagy menet közben

Adatátvitelt végző embert ábrázoló kép
Gyorsabb munkavégzés

Többet végezhetsz kevesebb idő alatt. Az ultragyors kapcsolat és a rendkívül nagy adatátviteli sebesség gyors mentést, ellenőrzést, szerkesztést és retusálást tesz lehetővé a stúdióban és a helyszínen. Ideális, amikor nagy fájlokkal vagy szűk időkeretek között dolgozol.

Hihetetlenül gyors adatátvitel

Az NVMe SSD technológiával és SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2) interfésszel készülő SL-M termékcsalád akár 1000 MB/mp írási és olvasási sebessége igen hatékony munkafolyamatokat tesz lehetővé. Új SSD-vezérlőnkkel kisebb a sebességcsökkenés nagy fájlok másolásakor (1. ábra: 500 GB és 1000 GB összevetése) és többszörös felülíráskor (2. ábra: 1-szeri és 10-szeri művelet átlagának összevetése).

Hihetetlenül gyors adatátvitel
Ultraerős, sziklaszilárd 

Tartósság, amelyben megbízhatsz, bárhol is dolgozol, bármilyenek is a körülmények

IP67-es minősítésű vízállóság
IPx7 szintű vízállóság 

Vízálló elemekből készül, például zárókupak nélkül is vízálló USB Type-C® portot kapott –az SL-M sorozat akár 30 percig is használható marad 1 méter mély vízbe merítve.    

IP67-es minősítésű porállóság
IP6X szintű porállóság

A por, homok és szennyeződés elleni teljes védelem mellett biztos lehetsz benne, hogy az értékes tartalmak védve vannak minden körülmények között.

Ütésálló 3 méterig
Ütésálló 3 méterig

Az innovatív, egy darabból készült alumíniumház minden irányból ütésálló, így ezek a meghajtók az akár 3 méteres magasságból történő leejtést is kibírják.

Nyomásálló akár 6000 kgf-ig
Nyomásálló akár 6000 kgf-ig

Az SL-M sorozatú TOUGH meghajtók a való életben megszokott használatra készültek olyan alumíniumházzal, mely akár 6000 kgf erejű nyomásnak is ellenáll.

Ellenáll a hajlításnak 2000 kgf-ig
Ellenáll a hajlításnak 2000 kgf-ig

Az ultraerős alumíniumháznak köszönhetően ezek a meghajtók a 2000 kgf erejű hajlításnak is ellenállnak, és kellően tartósak az utazások vagy fotózások során.

Ergonomikus kialakítás

Erős, kompakt és könnyű az egyszerű kezelés és használat érdekében

Ultraerős alumíniumházban 

Az innovatív, egy darabból készült alumíniumház minden irányból ütésálló, így elég kemény és tartós ahhoz, hogy nyugodtan bárhová magaddal vihesd.

Hullámos felület a jobb megjelenésért és fogásért
Hullámos felület a jobb megjelenésért és fogásért

A tartós, hullámos felület biztonságos, csúszásmentes fogást nyújt a hordozás és a kábelek kezelése során, nem lesz ujjlenyomatos, és könnyen megtalálható, ha a táskádban kutatsz utána.

Jól látható LED-jelzés
Jól látható LED-jelzés

A LED-jelzőfény átgondolt helyre került, így felülről és szemből is látható, és gyorsan ellenőrizhető a tápellátás állapota. 

Minden adott az egyszerű rendszerezéshez
Minden adott az egyszerű rendszerezéshez

A mellékelt két gumipánttal és matricaívvel minden adott a tartalom rendszerezéséhez.

Elveszett adatok helyreállítása
Elveszett adatok helyreállítása

Néha véletlenül letörlünk fájlokat és fotókat. A Memory Card File Rescue egy hatékony és egyszerűen használható eszköz az adatok visszaállítására. Az alkalmazást ingyenesen tudják letölteni az SL-M sorozatú Sony külső SSD-k vásárlói.

Akár 2 terabájtnyi tartalmat tárolhatsz

Biztonságosan megőrzi az értékes fájlokat az 500 GB-os, 1 TB-os vagy 2 TB-os tárhelyen, mely elég helyet kínál a nagyfelbontású fotók, 4K videók, digitális tartalomra épülő projektek és egyebek tárolásához, szerkesztéséhez és rendszerezéséhez.

Akár 2 terabájtnyi tartalmat tárolhatsz

Műszaki adatok és funkciók

Ez a hihetetlenül gyors és tartós külső SSD tökéletes megoldást az igényes fotósok, videósok és tartalomkészítők számára. Az akár 1000 MB/s-os átviteli sebesség a por-, víz- és ütésálló, hullámos alumínium házban gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.
  • Ultragyors adatátvitel akár 1000 MB/s-os (olvasási és írási) sebességgel a SuperSpeed USB 10Gbps-os (USB 3.2, USB Type-C®) csatlakozón

  • Por- és vízálló (IP67), továbbá ütésálló

  • Stílusos és tartós alumíniumház hullámos felülettel

  • Akár 2 TB tárolóképesség

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről