Legalacsonyabb árak:

38 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

240GB

SL-EG2

38 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

480GB

SL-EG5

55 880 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

960GB

SL-E1

100 330 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Külső SSD USB Type-C™-vel termékről
Képek a(z) Külső SSD USB Type-C™-vel termékről

Jellemzők

Olyan kicsi, hogy sosem akar majd elindulni nélküle

Ez a stílusos, nagy kapacitású külső SSD (Solid State Drive) kisebb, mint egy hitelkártya (A), és súlya mindössze 50 g. Csak tegye zsebre vagy tegye a táskájába, és mindig lesz Önnél akár 960 GB tárkapacitás.

Hullámos felület a szebb külső és a kellemesebb tapintás érdekében

A tartós, csiszolt alumínium felületen nem látszanak az ujjnyomok, a hullámos felület pedig egyedi külsőt kölcsönöz a terméknek. Ez nem csupán a stabil fogást teszi lehetővé, hanem megtalálni is könnyebb, amikor a táskájában tapogatva keresi. Az okosan kidolgozott dizájnelemeknek (például a jól látható hozzáférési LED-nek) köszönhetően ez a meghajtó pont olyan jól néz ki, mint amennyire jól teljesít. 

2. generációs USB 3.1 csatlakozó a gyors adatátvitelhez

Nincs több várakozás a fájlok átvitelére. Ez a külső SSD megfelel a 2. generációs USB 3.1 szabványnak (SuperSpeed USB 10 Gb/s), így ultragyors adatátvitelt garantál akár 540 MB/s (olvasási) vagy 520 MB/s (írási) sebességgel. Mozogjanak azok a fájlok, hogy Ön is mozoghasson!

960 GB tárkapacitás egy zsebben elférő eszközben

Tartsa értékes fájljait biztonságban az akár 960 GB tárkapacitással – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendszerezéséhez.

Tartós és megbízható a biztonságos fájltárolás érdekében

A solid state drive eszközök flash memóriát alkalmaznak, és nincs bennük mozgó alkatrész. Így jobban ellenállnak az ütődéseknek, és csökken a mechanikai sérülés miatti adatvesztés veszélye is. Vigye magával utazáshoz, és biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak.

Ideális eszköz professzionális fotózáshoz

Az SL-E meghajtó kiváló megoldás a profi digitális fényképészek számára. A nagy kapacitásnak, az ultragyors számítógépes csatlakozásnak és a 2. generációs USB 3.1 csatlakozónak köszönhetően nagyszerű társa az olyan készülékeknek, mint az új Sony A7RIII, ha nagy teljesítményű, vezetékes fotózásról van szó. Az akár 540 MB/s (olvasási) és 520 MB/s (írási) sebességnek köszönhetően lehetővé teszi a gyors adatmentést, valamint a képek gyors ellenőrzését és retusálását, épp úgy, mintha egy helyi meghajtót használna, de a tartós és kompakt váz páratlan hordozhatóságot is biztosít.

Eszközök széles skálájához csatlakoztatható

Az SL-E sorozat kompakt és megfordítható USB Type-C™ portokkal van ellátva, így a legújabb eszközökhöz is csatlakoztatható. A mellékelt USB Type-C – C és USB Type-C – Standard-A kábeleknek köszönhetően az eszközök széles skálájával használható, beleértve a legújabb Mac és Windows rendszerű számítógépeket, Android-okostelefonokat és -tableteket (USB Type-C), valamint a hagyományos Mac és Windows rendszerű számítógépeket (USB Standard-A).

Lásd a kompatibilitási táblát

ENC DataVault lite a teljes biztonságért

A meghajtóhoz jár az ENC DataVault lite ingyenes verziója, így adatai felől mindig nyugodt lehet. A kiválasztott partíciókat jelszóval védheti a 256 bites AES titkosítás használatával, míg más partíciókat „nyitva” hagyhat a rugalmas használathoz. Ha ezt a funkciót aktiválja, a titkosított fájlok eléréséhez minden esetben jelszó szükséges. A többplatformos kompatibilitás azt jelenti, hogy a lezáró jelszót beállíthatja például Mac gépen, majd a felnyitást elvégezheti Windowson és fordítva.

Töltse le az ENC DataVault lite alkalmazást

Műszaki adatok
Ez a nagy kapacitású, stílusos és kompakt külső SSD tökéletes eszköz a gördülékeny fotós és kreatív munkafolyamatokhoz. Az USB Type-C / 2. generációs USB 3.1 csatlakozó könnyen elérhető, és gyors mentést tesz lehetővé akár 540 MB/s (olvasási) sebességgel, a számítógépek és okostelefonok széles skáláján. A megbízható és tartós „hullámfelület” stabil fogást tesz lehetővé, és ellenáll az ujjlenyomatoknak.
  • Akár 960 GB tárolási kapacitás

  • Rendkívül kompakt kialakítás; kisebb, mint egy hitelkártya, és mindössze 50 g.

  • 2. generációs USB 3.1 csatlakozó USB Type-C porttal az ultragyors adatátvitelhez akár 540 MB/s (olvasási) és 520 MB/s (írási) sebességgel.

  • Stílusos, tartós, fém váz hullámos felülettel

  • USB Type-C – C és USB Type-C – Standard-A kábel mellékelve

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről